Sveikos,
mano porcelianas laukia kisimo i orkaite, priminkit prasau iki kokios temperaturos ikaitinti ir kiek laiko?
O uzrasui ant puodelio uzrasytam specialiu porcelianui skirtu flomasteriu reikia dar kazka daryti? uzlakuoti ar pan. (kiek zinau nereikia-bet noriu pasitikslinti )
QUOTE(dimming @ 2009 10 16, 15:52)
Sveikos,
mano porcelianas laukia kisimo i orkaite, priminkit prasau iki kokios temperaturos ikaitinti ir kiek laiko?
O uzrasui ant puodelio uzrasytam specialiu porcelianui skirtu flomasteriu reikia dar kazka daryti? uzlakuoti ar pan. (kiek zinau nereikia-bet noriu pasitikslinti )
priminti nieko negalim, nes nezinom, koki laka naudoji. kaitinimo temperatura ir laikas turi buti uzrasyti instrukcijoje.
uzrasui ant puodelio gali naudoti specialu keramika ir stiklui skirta rasikli, trafareto pagalba nupiesti su keramikai ir stiklui skirtais dazais arba tiesiog su teptuku ir dazais jo fiksuoti atskirai nereikia, na tik, jei jis kepamas - pakaitint.
aciu
Sveikos merginos, reikia jusu konsultacijos. Gal kuri dirbo su strukturine sniego efekto pasta rayher "strukturschnee grob"? nes nusipirkau pdekoruoti stiklinei lekstei, o parduotuvej pardaveja nieko nezinojo apie ja. Kiek maciau "senas naujas" yra analogiskas produktas ir ji reikia kepti. O ant sios pakuotes apskritai nieko neraso apie kepima, ar reikia, ar nereikia. Bijau apsigauti, jei kepant pasileis viskas. O gal ant virsaus uztepus kepamo mediumo nieko nenutiktu? padekit kurios isbandet...
Didziulis aciu Efauto uz patarimus kas kaip ji viena is nedaugelio patyrusiu, kurios mus naujokus dar pakencia ir pamokina
QUOTE(biriusa @ 2009 10 16, 23:12)
Didziulis aciu Efauto uz patarimus kas kaip ji viena is nedaugelio patyrusiu, kurios mus naujokus dar pakencia ir pamokina
vis dar prisimenu, kai pati buvau naujoke ir kaip kildavo klausimu tai buvo senbuviu, korios tikrai visad atsakydavi i man iskilusius klausimus. tai va praejo metai ir as jau galiu kai ka patarti kas cia zino, gal kuri dabartine naujoke dar po metu pralenks visas senbuves
galiu duoti labai gerus pora patarimu visom naujokem 1. netingeti perskaityti maziausiai 15 temu atgal(nes jusu klausimai kartojasi kas antrame puslapyje) ir 2. meginti viska pacioms(nes individualios sekmes ir nesekmes zymiau geriau isisavina, nes gal vienai kas nepavyko, o kitai - kuo puikiausiai, tam dar tinka kursai) ai, dar trecia yra toks dalykas, kaip visagale google na, o tada jei, kas neaisku - prasom - klauskit
sekmes visoms kuryboje
cordi, cia siek tiek radau apie ta sniegeli: "Struktur-Schnee ist eine körnige, weiße Paste auf Acryl-Basis.
Mit Pinsel, Schwamm oder Spachtel aufgetragen ergibt Struktur-Schnee, durch die pastenförmige Viskosität, hervorragend strukturierte
Oberflächeneffekte, wie z.B. Schnee und Fellimitationen. Für fast alle trockenen, sauberen und fettfreien Untergründe geeignet wie
z.B. Holz, Papier, Kunststoff, Leinwand, Stoff, Metall, Glas, Styropor etc. DecoArt Struktur-Schnee kann mit Hobby Allesfarbe eingefärbt
oder nach einer Trockenzeit von 2-3 Stunden übermalt werden.
Werkzeug mit Wasser und Seife reinigen."
"Glimmer-Strukturschnee. ergibt eine frostig glitzernde, strukturierte Oberfläche wie Schnee, Plüsch, Fell etc. Wasserverdünnbar, Trockenzeit ca. 3 Stunden. Für fast alle Untergründe geeignet. Werkzeug mit Wasser reinigen."
kiek supratau, nereikia jo kepti tiesiog palauki, kol nudzius
NA IR AS KAIP NAUJOKE CIA PADEMONSTRUOSIU SAVO "NAUJAGIMI"
o geras cia su tuo nagu dekupazu
[quote=dalitavit,2009 10 17, 01:15]
kaip naujagimis laabai geras ir grazus
kaip naujagimis laabai geras ir grazus
sveikos norėjau paklausti Jūs lipalu grynu klijuojate servetėlę ar skiedžiate vandeniu?aš klijavau skiestu,gavosi gan neblogai,bet yra raukšlelių,tai gal nereikia skiesti