Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(efauto @ 2009 10 15, 22:54)
ziuriu nieks neatsako smile.gif

darbo eiga turetu buti instrukcijoje. na, cia kazkas panasaus. tai kepami klijai-lakas, todel priklijuota motyva rekia gerai iszdiovinti, siaip gali ir para palaikyti, o paskiau ideti i orkaite ir nustacius reikiama temperatura pakaitinti reikiama laiko tarpa, siuo atveju, idetoje nuorodeje, parasyta, kad 150 laipsniu ir 15 minuciu 4u.gif

aciu,tu nuostabi wub.gif user posted image

tik vat man idomu,kaip klijuoti,mano durna galva,gal reiketu sitais klijais priklijuoti motyva,kai iszdiusta,noreciau pasendinti,tai tada reiktu gal vel po sendinimo aptepti viska jais g.gif Bet ziuriu raso vandens pagrindu,tai jei sendinsiu su retro ir tepsiu ant virsaus siuos klijus,tai gali susivelti viskas g.gif Na gal as kavilus klausimus uzduodu dovanok blush2.gif raso kaitinti 5 min g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paul@: 16 spalio 2009 - 08:53
QUOTE(adatiene @ 2009 10 16, 10:12)
Ačiū, aš irgi taip maniau ax.gif  tik va kai naujokė, tai vis norisi pasitikrinti blush2.gif
Mano piešinukai, kuriuos noriu klijuoti, labai smulkūs, tai bus darbelio ax.gif

O jeigu lieka aplink paveikslėlį baltų dažų juos uždažot tamsiais g.gif , ar baltus lopinėlius paliekate truputi mažesnius g.gif
Atsakyti
Toks praktinis klausimukas rolleyes.gif turiu dėžutę, kuri neišsiardo, ta prasme, tie vyriai neatsisuka. Kaip darote, kad gražiai servetėlė aplink tuos vyrius gulėtų? Su žirklutėm nelabai kerpasi, gal naudojat kokį aštrų peiliuką ar britvutę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 16, 10:21)
Toks praktinis klausimukas rolleyes.gif  turiu dėžutę, kuri neišsiardo, ta prasme, tie vyriai neatsisuka. Kaip darote, kad gražiai servetėlė aplink tuos vyrius gulėtų? Su žirklutėm nelabai kerpasi, gal naudojat kokį aštrų peiliuką ar britvutę? g.gif

kai klijuoju - serveteles buna slapios ir tada jas atsargiai kad ir dantu krapstuku apdraskau apie tuos vyrius
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 16, 10:53)
kai klijuoju - serveteles buna slapios ir tada jas atsargiai kad ir dantu krapstuku apdraskau apie tuos vyrius

Bandau ir aš taip, bet ir gaunasi tokie apdraskyti krašteliai doh.gif Žodžiu, neidealūs
Atsakyti
help.gif
Ieskau tokiu serveteliu (geriau Vilniuje)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 16 spalio 2009 - 10:34
adatiene, as visad pirmiausia daikta nusidazau baltai, tada priklijuoju (jei tai servetele) plesytus motyvus ir jei reikia tamsaus fono pritapau. nes vistiek, jei servetele apsibresi ant daikto, tada ji nudazysi tamsiai, o po motyvu paliksi balta, reiks dar aplink motyva pritapyti. arba kitas variantas, tai paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono. ai, dar viena prisiminiau buda, gali klijuoti ant tamsaus fono servetele, o paskui ja pertapyti wink.gif
pamegink visokiu variantu, pamatysi pati, kas tau labiau priimtina ir kaip lengviau dirbti 4u.gif
ai, dar viena prisiminiau buda, gali klijuoti ant tamsaus fono servetele, o paskui ja pertapyti wink.gif

QUOTE(Paul@ @ 2009 10 16, 08:48)
aciu,tu nuostabi wub.gif

tik vat man idomu,kaip klijuoti,mano durna galva,gal reiketu sitais klijais priklijuoti motyva,kai iszdiusta,noreciau pasendinti,tai tada reiktu gal vel po sendinimo aptepti viska jais g.gif Bet ziuriu raso vandens pagrindu,tai jei sendinsiu su retro ir tepsiu ant virsaus siuos klijus,tai gali susivelti viskas g.gif Na gal as kavilus klausimus uzduodu dovanok blush2.gif  raso kaitinti 5 min g.gif

blush2.gif tai ner uz ka dekoti smile.gif
uzklijuoji servetele, nudziuva, dar karta tais klijais-laku uztepi, kai nudziuva, kaitini, kiek parasyta wink.gif nzn, kaip tas retro reaguos i kaitinima, nesu jo bandziusi. o tu paimk koki nereikalinga stikliuka ir pamegink. del velimo, tai galiu pasakyti, kad reikia atsargiai tepti ir neturetu velti, nes dauguma sako, kad ir stamperijos crackle medium velia, kai lakuoji su akriliniu laku, o man niekad nera suvele. bet, kad ir kaip bebutu, paskutinis sluoksnis turi buti kliju-lako arba kokio kito kepamo mediumo. o jei retro sureaguos su kaitinimu, na istrips ar dar kas nutiks, nusipirk nekepamo mediumo(atrodo jis is marabu firmos)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 16, 12:52)
uzklijuoji servetele, nudziuva, dar karta tais klijais-laku uztepi, kai nudziuva, kaitini, kiek parasyta wink.gif nzn, kaip tas retro reaguos i kaitinima, nesu jo bandziusi. o tu paimk koki nereikalinga stikliuka ir pamegink. del velimo, tai galiu pasakyti, kad reikia atsargiai tepti ir neturetu velti, nes dauguma sako, kad ir stamperijos crackle medium velia, kai lakuoji su akriliniu laku, o man niekad nera suvele. bet, kad ir kaip bebutu, paskutinis sluoksnis turi buti kliju-lako arba kokio kito kepamo mediumo. o jei retro sureaguos su kaitinimu, na istrips ar dar kas nutiks, nusipirk nekepamo mediumo(atrodo jis is marabu firmos)
4u.gif

supratau,bandysiu daryti mirksiukas.gif

ai va dar pagalvojau,o i kokia orkaite kisti,jau ikaitusia,ar dar salta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paul@: 16 spalio 2009 - 12:20
Efauto ačiū labai už patarimus aciuks.gif.
Laukiu savaitgalio, kai galėsiu viską išbadyti. thumbup.gif
Atsakyti
truputi ne i tema bet siaip pasidomauti: nagu dekupazas. biggrin.gif 4u.gif http://www.youtube.c...h?v=3mqeV3zzY6s
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 10 16, 13:20)
truputi ne i tema bet siaip pasidomauti: nagu dekupazas. biggrin.gif  4u.gif http://www.youtube.c...h?v=3mqeV3zzY6s

visai gera mintis,norimcioms pacioms pasigrazinti nagucius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Esu visiskai zalia dekupaze, bet labai noreciau ismokti... ax.gif Gal kas galit parekomenduoti kursus vilniuje, nes rinktis yra is ko..., kainos panasios, tai ir neapsisprendziu...
Atsakyti