Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 14, 12:55)
akrilinis lakas yra vandens pagrindu.
Juo lakuojasi puikiai.

Tai reiskia - galima  drinks_cheers.gif

aciu Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 14, 12:55)
gali. Tik teks gerokai pabandyti kol ivaldysi dekora ant stiklo.

as ant stiklo jau esu dariusi ir sendinusi esu,bet dar nedariusi su spec priemone,siam reikalui kur kepti reikia,todel idomu kokia eiga daryti g.gif
Atsakyti
Noreciau i Fotki albuma - Keiciamos ir parduodamos serveteles ir savasias ikelti. Gal galite atsiust i az slaptazodi kuri turit ? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit kaip geriausiai užklijuot ištisinę servtėlę ant rėmelių? su dideliais plotais tai man patogiausia pakišus po vandens srove ir paskui tepant jau klijus, raukšlyčių 0 ir rezultatas greitas. O kaip su rėįmelias? gal turit kokį išbandytą ir pasitvirtinusį būdą?
Atsakyti
Merginos!!!! atsiliepkit,kurios dirbat su ARtmanijos klijais-laku,porcelianui-stiklui.kokia butu darbo eiga,jeigu noreciau sendinti dvikomponenciu g.gif
Atsakyti
Niekaip neismokstu klijuoti dideli serveteles motyva be rauksleliu doh.gif o tas budas su pakisimu po vandens srovele tai cia kaip g.gif o tai nieko medinukui neatsitinka nuo tokios dregmes? tikriausiai i medi daug jos isigeria? unsure.gif

is anksto dekuju 4u.gif

Atsakyti
jungiuosi. man niekaip neiseina sendinti su dvikomponenciu.... Jei ir pasirodo itrukimai tai plonyciai mazyciai... verysad.gif
Atsakyti
ziuriu nieks neatsako smile.gif
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 15, 18:06)
Merginos!!!! atsiliepkit,kurios dirbat su ARtmanijos klijais-laku,porcelianui-stiklui.kokia butu darbo eiga,jeigu noreciau sendinti dvikomponenciu g.gif

darbo eiga turetu buti instrukcijoje. na, cia kazkas panasaus. tai kepami klijai-lakas, todel priklijuota motyva rekia gerai iszdiovinti, siaip gali ir para palaikyti, o paskiau ideti i orkaite ir nustacius reikiama temperatura pakaitinti reikiama laiko tarpa, siuo atveju, idetoje nuorodeje, parasyta, kad 150 laipsniu ir 15 minuciu 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2009 10 15, 19:51)
Niekaip neismokstu klijuoti dideli serveteles motyva be rauksleliu  doh.gif  o tas budas su pakisimu po vandens srovele tai cia kaip  g.gif  o tai nieko  medinukui neatsitinka nuo tokios dregmes? tikriausiai i medi daug jos isigeria?  unsure.gif is anksto dekuju  4u.gif

kazkur yra visa tema apie dideliu serveteliu motyvu klijavima. na, paieskok forume. o siaip pakisi daikta su servetele po vandens srovele ir vanduo suslapines servetele, ja tarsi uplukdo lygiai ant daikto, o paskui kol dar slapia, uztepi klijus ir lauki kol isdzius 4u.gif

QUOTE(dange29 @ 2009 10 15, 21:38)
jungiuosi. man niekaip neiseina sendinti su dvikomponenciu.... Jei ir pasirodo itrukimai tai plonyciai mazyciai... verysad.gif

viskas priklauso nuo to, koki sendintoja naudoji, na, kokios firmos ir koks pavadinimas. nes sendinimo trukiu gyliai ir storiai priklauso nuo tepamu sluoksniu storio.
Atsakyti
Labas rytas,
mačiau labai gražių darbelių, kurie yra tamsios (vyšninės, rudos) spalvos ir papuošti šviesiais paveikslėliais, labai gražu thumbup.gif Tai norėjau paklausti ar šviesius paveikslėlius klijuojate ant tamsaus pagrindo, ar tas vietas tepate šviesiais dažais g.gif.
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 15, 20:51)
Niekaip neismokstu klijuoti dideli serveteles motyva be rauksleliu  doh.gif  o tas budas su pakisimu po vandens srovele tai cia kaip  g.gif  o tai nieko  medinukui neatsitinka nuo tokios dregmes? tikriausiai i medi daug jos isigeria?  unsure.gif

is anksto dekuju  4u.gif

Dar vienas niuansas, kad pavirsius turi buti kuo lygesnis ir artimesnis stiklui. Tuomet nekibs uz medzio atplaiseliu ir lengviau nuslys.
Dabar bandziau: nusveiciau daikta, nudaziau baltai ir dar pasveiciau su truputi stambesniu ir su smulkesniu svitriniu, tai labai super lygus pavirsius gavosi thumbup.gif

QUOTE(adatiene @ 2009 10 16, 08:45)
Labas rytas,
mačiau labai gražių darbelių, kurie yra tamsios (vyšninės, rudos) spalvos ir papuošti šviesiais paveikslėliais, labai gražu thumbup.gif Tai norėjau paklausti ar šviesius paveikslėlius klijuojate ant tamsaus pagrindo, ar tas vietas tepate šviesiais dažais g.gif.

Tos vietos kur bus servetele ar ryzinis butinai turi buti ant balto pavirisau klijuojamos, nes kitaip bus nekaip wink.gif Pati pamegink atsluoksniuoti serveteles virsutini sluoksni ir tiesiog padeti ant tamsaus pavirsiaus ir ant balto, pamatysi ir galima rezultata wink.gif
Atsakyti
Ačiū, aš irgi taip maniau ax.gif tik va kai naujokė, tai vis norisi pasitikrinti blush2.gif
Mano piešinukai, kuriuos noriu klijuoti, labai smulkūs, tai bus darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 14, 15:25)
Merginos,

ruosiam susitikima.
Kas norite prisideti prie kavagerio?  gathering.gif

adresas susitikimui cia  sunglasses2.gif

Kas atkeliaujate kavos ir pyrago valgyti - derinames del sarasiuko  AZ

Gal ir Kaune kavageris nusimato? blush2.gif
Atsakyti