Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

Labai labai reikia pagalbos.

nežinau, kas čia man užėjo, bet ant stamperios dvikomponenčiu sendinto daikto užtepiau akrilinio lako doh.gif , rezultatą galit įsivaizduot - laką sutraukė gabalais verysad.gif .
Kaip dabar tą š... nuvalyt? Kaip gelbėt darbelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 12 spalio 2009 - 15:00
Bandyk nuplauti. Darbelio gal ir nebeišsaugosi, bet daiktas galės būti dar kartą panaudotas.
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 10 12, 14:20)
norejau klausimuko, pvz i dezuciu dugna idedat barchatine medziaga? Kur jos galeciau gauti> cupe neradau, tik stora veltini gabala, o noretusi kazko subtiliau  smile.gif

liulie, l. grazu viskas  bigsmile.gif

Maciau 'silver city' yra.
Atsakyti
balte, labai labai ačiū 4u.gif .
Pavyko nuplaut thumbup.gif . Jau buvau išsigandus, kad tikrai nepavyks išsaugot, bet - pavyko thumbup.gif . Dar kartą ačiū!
Atsakyti
Labuka, noriu paklausti, gal kurios butelius dekoravote. Tai ar reikia sušiurkštinti paviršiu su švitriniu. Nes kažkur skaičiau kad kitos taip daro?
Atsakyti
as dekoravau buteli bet su svitriniu nesveiciau tik labai svariai nuploviau ir nusausinu kad nebutu riebus pavirsius ir visaj liuks gavosi mirksiukas.gif bet seip realiai gal ir geriau pasveisti kad butu siursktesnis tada geriau dazai kibs ir gal dar gruntuoti reiktu g.gif

beje gal kuri nors naudojate Dala akrilinius dazus?tai noreciau suzinoti ar geri, kokybiski? 4u.gif

ir dar vienas klausimas nesigavo man sendinti su vienkomponenciu palikau laka dziuti per nakti o ryte tik nutapsnojau dazais ir gavosi labai negrazus skeldejimas o vietomis isvis nesutrukinejo verysad.gif sakykit gal per ilgai palikau dziuti??ir gal dazai per tirsti naudojau tubelese tuos el Greco gal juos geriau skiesti su vandeniu? g.gif ir isvis kurie dazai yra skystesni kad nereiktu skiesti vandeniu?
ACIU UZ ATSAKYMUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 10 12, 16:49)
ir dar vienas klausimas nesigavo man sendinti su vienkomponenciu palikau laka dziuti per nakti o ryte tik nutapsnojau dazais ir gavosi labai negrazus skeldejimas o vietomis isvis nesutrukinejo verysad.gif sakykit gal per ilgai palikau dziuti??ir gal dazai per tirsti naudojau tubelese tuos el Greco gal juos geriau skiesti su vandeniu? g.gif ir isvis kurie dazai yra skystesni kad nereiktu skiesti vandeniu?
ACIU UZ ATSAKYMUS 4u.gif

Perilgai dzhiuvo.
Ash kai fenu dziovinu, man 3-5 min uztenka, pradzhiovinu kol tik blizgesys shlapias ishnyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 12 spalio 2009 - 16:18
Gražūs darbeliai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tornadziukas: 12 spalio 2009 - 21:41
Mertginos, klausykit - kas naudojote saunu laka.
Ar jis negelsta truputi?

Yra darbeliu, kur tas pageltimas tik i nauda, bet buna kad nu nikaip nesnori kad geltonumas pasidarytu.

Va ir susiduriau su dilema - lakuoti juo ar ieskoti kokios kitos priemones g.gif
Atsakyti
Klausimelis toms, kurios dekoravote kortoms dezutes:

Ar patogiai isideda - issima kortu kalade is tokiu dezuciu? blush2.gif 4u.gif
http://public.fotki....ona2taliek.html
http://public.fotki....na2talieka.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktooorija: 13 spalio 2009 - 12:06
QUOTE(viktooorija @ 2009 10 13, 13:04)
Klausimelis toms, kurios dekoravote kortoms dezutes:

atsakau:

pirmu atveju isideda/isiima normaliai, puikiai naudojama vyriskiui padaryti dovana ar siaip panaudojumui kortas laikyti.

antras paveikslelis - tai superinuke papuosaline gaunasi islauzus vidine pertvarele (arba ne) - apdekoruoti, iklijuoti filca ar kazka kitka, ir pasidaro mielas mielas daikciukas - dovanele damai smile.gif

Oi mes gi moterys - mes ISRADINGOS drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tokia dariau kaip ta pirmoji kortu dezute. idetas kortas patogu isimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 13 spalio 2009 - 13:00