Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 10:11)
Na stai, mano debiutas 3D technikoje  blush2.gif
user posted image

Koks grozis,super! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 12, 10:08)
Ačiū už patarimą, badysiu dar kartelį su kempinėle 4u.gif . O sakykit ar turi įtakos kokia kriptimi tepami dažai  blush2.gif , lyg tai kažkur skaičiau, gal ir kvailai paklausiau blush2.gif

Visishkai nekvailas klasimas, kaip cia jau buvo mineta - kvailu klausimu nebuna!
Dazho ir lako tepimo kryptys be abejo turi itakos.
Jeigu dazha deti teptuku - stambesni skylimai ir bus tepimo kriptimi. Laka ir daza geriausia deti kryzhmine tvarka (t.y. jeigu lakas ish kaires i deshine, tada dazhas ish virshaus i apacia) bet cia jeigu teptuku dedama. Galima sukamaisiais judesiais deti dazha ir t.t. Kur lakas maziau pradziuves, ten labiau suskils. Siulyciau tiesiog prisesti ir paeksperimentuoti ant kokios plokstes fanierines 4u.gif kadangi zhodzhiais galima tik nupasakoti, o ranka - turi pajausti.
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 11:19)
Visishkai nekvailas klasimas, kaip cia jau buvo mineta - kvailu klausimu nebuna!
Dazho ir lako tepimo kryptys be abejo turi itakos.
Jeigu dazha deti teptuku - stambesni skylimai ir bus tepimo kriptimi. Laka ir daza geriausia deti kryzhmine tvarka (t.y. jeigu lakas ish kaires i deshine, tada dazhas ish virshaus i apacia) bet cia jeigu teptuku dedama. Galima sukamaisiais judesiais deti dazha ir t.t. Kur lakas maziau pradziuves, ten labiau suskils. Siulyciau tiesiog prisesti ir paeksperimentuoti ant kokios plokstes fanierines  4u.gif kadangi zhodzhiais galima tik nupasakoti, o ranka - turi pajausti.

Labai ačiū, tikrai pasidarė aiškiau. Dabar tik reikia padirbėti ir manau pavyks. 4u.gif
Su dvikomponente jau kaip ir gaunasi neblogai blush2.gif kaip pradedančiai. O su vienkomponente man pasirodė sudėtingiau. O kepinėlę gal galiu ir paprastą, kur indams plauti naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 12, 10:29)
O kepinėlę gal galiu ir paprastą, kur indams plauti naudoti? blush2.gif

Gali, tik imauk i kojine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 11:54)
Gali, tik imauk i kojine  mirksiukas.gif

AČIUKAS 4u.gif, kai tik bus laisvas vakaras, tuo ir kibsiu prie darbo 4u.gif Labai jau man patinka šis užsiėmimas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 12, 11:06)
AČIUKAS  4u.gif, kai tik bus laisvas vakaras, tuo ir kibsiu prie darbo 4u.gif Labai jau man patinka šis užsiėmimas thumbup.gif

Shtai kaip sutrukineja kai dazas tapshnojamas kempinele ant lako:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 11:28)

as ir taip tapsnojau, bet man taip nesigavo, labai smulkus tie trukiai pasidare, gal to lako reikia stora sluoksi uztepti g.gif
grazus remeliai, graziai gaunasi su 3D technika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 12, 12:28)
user posted image

Labai gražūs rėmeliai thumbup.gif . Dar norėjau paklausti - ar reikia gerai išdžiovinti sendintoją ar dažus tepti kai dar lipnu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 12, 12:26)
ar reikia gerai išdžiovinti sendintoją ar dažus tepti kai dar lipnu? ax.gif

kai dar lipnu.

Trukineja nuo reeakcijos su dazais, o kai isdziuve - reakcijai nera su kuo vykti.

Kad gautusi didesni trukiai - truputuka storesni dazu sluoksniuka dek, bet labai reikia "ranka atgroti", kad pajustum kiek ko storiau, nes uztepus perstorai - isvis nesutruks smile.gif
Atsakyti
Na taip yra kursu internetinese dekupazo reikmenu parduotuvese, be to silver city organizuoja nemokamus dekupazo kursus savaitgaliais man rodos, nuo 12 val (kai buvau tai reikejo ateiti 11.30 val kad gauti vietaq nes tik 4 zmones priima), kursu metu dekoruoji vazona, bet as ejau jau zinodama ka ir kaip daryti ir galiu pasakyti kad jos ten nieko per daug nepasako, ale kad ismoktum daugmaz ir pirktum is ju prekes smile.gif reklamine akcija atrakcija smile.gif na visiem gyvent reikia, tik jei jau taip daro tai galetu labiau pasistengti, anyway su mokamais kursais kuriuose buvau tai tikrai nera ka lyghinti 4u.gif bet is esmes neblogai, po kursu gauni vienkartine 20 % nuolaioda apsipirkti silver cityje dekupazo reikmenu, tai ta nuolaida visai fain sakyciau biggrin.gif
Papildyta:

...dar norejau pakalsuit kaip jus ta 3D padarot? kokiu budu? kokiom priemonem? noreciau pabandyti ir as 4u.gif aciu
Atsakyti
norejau klausimuko, pvz i dezuciu dugna idedat barchatine medziaga? Kur jos galeciau gauti> cupe neradau, tik stora veltini gabala, o noretusi kazko subtiliau smile.gif

liulie, l. grazu viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 10 12, 12:20)
norejau klausimuko, pvz i dezuciu dugna idedat barchatine medziaga? Kur jos galeciau gauti> cupe neradau, tik stora veltini gabala, o noretusi kazko subtiliau  smile.gif

liulie, l. grazu viskas  bigsmile.gif

Dirbtinis veltinis čia
Atsakyti