Labas rytas
,
QUOTE(Frosted @ 2009 10 11, 21:27)
Merginos, na kam jus taip puolat
Zmogus nezino ka nusipirko, kreipesi patarimo, o jus taip negraziai.. Kaip sakoma - kvailu klausimu nebuna
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 11, 21:31)
Nu, bet jau kultura
Man tai cia visai nei kvailas, nei keistas klausimas. Kai zmogus girdejas zodi dekupazas ir apie ji daugiau nieko nezino, tai kas cia keista. Nuejo i parduotuve, apsipirko ir klausia kas ir kaip. Jei anksciau nieko bendro neturejusi su panasia sritimi ar apskritai rankdarbiais, tai tikrai nieko keisto... Vesdama kursus esu sulaukusi dar netokiu klausimu, bet niekada zmogui nepasakiau, kad jo klausimas kvailas.
As internete nemazai pasiskaiciau ir nusipirkau minimuma:dezute, dazus, klijus ir paveiksliukus dekupazinimui. Vat ir biski nepasitikejau savimi, kai pamaciau kitoki uzrasa ant serveteles, nei tikejausi
. Pamaniau, kad gal ne tokiais zodziais pardavejai nusakiau ko noriu. O kai dar nepavyko isplesti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 11, 22:07)
įtariu,kad ir vienos ir kitos yra teisios, vieni plėšo sausai, kiti šlapiai
sausai pėšiant paveiskliuką, jis susimamas su abiem rankom sudedant nykščius ir smilius šalia ,kad plyšimas būtų valdomas ir visas paveiskliukas išplėšiamas. Plėšiant šlapiai, norimas piešinėlis apvedamas labai plonu šlapiu teptuku ir sušlapęs popierius legvai išsiima iš viso ploto. Svarbu nesušlapinti per daug.
Supratau del plesimo technikos. Aciu. As pasirinkau maziausia gelyte ir ja visa suslapinau, tai gavosi blogai
. O vat su zirklutemis labai gerai iskirpau ir tada suslapinau. Labai graziai, atsargiai uzdejau ant nudazytos dezes ir nulakavau. bet vat padariau klaida, kad daziau gele ir biski aplink ja ir emiausi kitos geles. Kai paskui gryzau prie pirmosios lakavimo, tai tas pirmas lakas toki iskilima paliko. Labai stengiantis ziureti, matosi pirmasis iskiles sluoksnis
QUOTE(Elzė @ 2009 10 11, 22:26)
dar paprastesnis klausimas- o kas jei zmogus neturi galimybes nueiti?
Na, apie kursus as vis pasvajoju, bet mano galimybes is anksto suderinti istrukima is namu realiai nelabai imanomos
. Labai uznorejau sudalyvauti cia
http://www.supermama...howtopic=488296 , tai ir isskubejau i parduotuve. Na, nemanau kad pirmas blynas prisviles, nes gavosi laaaaaaabai gerai
, ir viskas jusu, sauniu auksarankiu patarimu deka