Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

as ne specas, bet pries kerpant ar plesiant tikrai slapinti nereikia, tik, jei popierius storesnis ji reikia pamirkyti, kad jis geriau priglustu ir persigertu klijais
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 10 11, 14:51)
Labos,
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu verysad.gif

paprastas klausimas:

ar buvai nors vienuose kursuose?
Jei taip - tokiu kvailu ir nelabai suprantamai pateiktu klausimuku nekiltu doh.gif

Jei ne - nueik drinks_cheers.gif na bent i vienus, tik pasirink profesionalesnius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 10 11, 14:51)
Labos,
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu verysad.gif

wa cia tai klausimas biggrin.gif nors ir as esu tik pradedancioji dekupazuoti bet tokiu kvailu klausimu nekyla biggrin.gif
Atsakyti
na pirma karta girdziu kad plesant neslapina... 4u.gif cia gal koks slaptas budas kurio as nezinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pabandyk paslapint, tikrai lengviau pavyks ir graziau issiplesys wink.gif
Atsakyti

koki laka naudojat is senuku, kad butu visiskai bespalvis?
nupirkau kazkoki ir pasirodo kiek tamsina doh.gif o man reikia skaidraus...
Papildyta:
sakykit ar sis lakas su spalva? mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, na kam jus taip puolat rolleyes.gif
Zmogus nezino ka nusipirko, kreipesi patarimo, o jus taip negraziai.. Kaip sakoma - kvailu klausimu nebuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 11, 19:19)
paprastas klausimas:

Jei taip - tokiu kvailu ir nelabai suprantamai pateiktu klausimuku nekiltu  doh.gif

Jei ne - nueik  drinks_cheers.gif  na bent i vienus, tik pasirink profesionalesnius wink.gif

QUOTE(Dovė* @ 2009 10 11, 19:48)
wa cia tai klausimas biggrin.gif nors ir as esu tik pradedancioji dekupazuoti bet tokiu kvailu klausimu nekyla biggrin.gif

Nu, bet jau kultura doh.gif
Man tai cia visai nei kvailas, nei keistas klausimas. Kai zmogus girdejas zodi dekupazas ir apie ji daugiau nieko nezino, tai kas cia keista. Nuejo i parduotuve, apsipirko ir klausia kas ir kaip. Jei anksciau nieko bendro neturejusi su panasia sritimi ar apskritai rankdarbiais, tai tikrai nieko keisto... Vesdama kursus esu sulaukusi dar netokiu klausimu, bet niekada zmogui nepasakiau, kad jo klausimas kvailas. blink.gif
Atsakyti
įtariu,kad ir vienos ir kitos yra teisios, vieni plėšo sausai, kiti šlapiai smile.gif sausai pėšiant paveiskliuką, jis susimamas su abiem rankom sudedant nykščius ir smilius šalia ,kad plyšimas būtų valdomas ir visas paveiskliukas išplėšiamas. Plėšiant šlapiai, norimas piešinėlis apvedamas labai plonu šlapiu teptuku ir sušlapęs popierius legvai išsiima iš viso ploto. Svarbu nesušlapinti per daug.
Atsakyti
Aš manau, kad kvailų klausimų nebūna unsure.gif Jei žmogus nežino, tai galima ir mandagiai atsakyti 4u.gif

O aš taip pat atėjau su klausimu biggrin.gif
Darau padėkliuką, va tokį. Ir iškilo klausimas, ar jūs dažote padėklo dugną? Nes aš pagalvojau, ar verta jį dažyti ir lakuoti.
user posted image
Atsakyti
aš sakyčiau,kad verta- tai parodo dekoravimo kultūrą. Man nepabos kartoti, šio palyginimo,- ar apsirengtumėte suknelę tik priekyje, o nugaroje nieko? Taip ir daiktai negali būti pusplikiai.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 11, 21:15)
aš sakyčiau,kad verta- tai parodo dekoravimo kultūrą. Man nepabos kartoti, šio palyginimo,- ar apsirengtumėte suknelę tik priekyje, o nugaroje nieko? Taip ir daiktai negali būti pusplikiai.

Na taip, jūs teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man iskilo klausimas- o kaip jus tuos paveiksliukus darot? ta prasme jei didesnis plotas baldo, o jus po servetele dalinates, tai kaip ten jas kopijuojat? juk tada ir daug reikia serveteliu?

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 11, 19:19)
paprastas klausimas:

Jei taip - tokiu kvailu ir nelabai suprantamai pateiktu klausimuku nekiltu  doh.gif

Jei ne - nueik  drinks_cheers.gif  na bent i vienus, tik pasirink profesionalesnius wink.gif

dar paprastesnis klausimas- o kas jei zmogus neturi galimybes nueiti?

QUOTE(Dovė* @ 2009 10 11, 19:48)

tai labai gudri matyt pasitaiket
Atsakyti