as ne specas, bet pries kerpant ar plesiant tikrai slapinti nereikia, tik, jei popierius storesnis ji reikia pamirkyti, kad jis geriau priglustu ir persigertu klijais
QUOTE(nelabai @ 2009 10 11, 14:51)
Labos,
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu
paprastas klausimas:
ar buvai nors vienuose kursuose?
Jei taip - tokiu kvailu ir nelabai suprantamai pateiktu klausimuku nekiltu
Jei ne - nueik na bent i vienus, tik pasirink profesionalesnius
QUOTE(nelabai @ 2009 10 11, 14:51)
Labos,
Aciu
Aciu
wa cia tai klausimas nors ir as esu tik pradedancioji dekupazuoti bet tokiu kvailu klausimu nekyla
na pirma karta girdziu kad plesant neslapina... cia gal koks slaptas budas kurio as nezinau pabandyk paslapint, tikrai lengviau pavyks ir graziau issiplesys
koki laka naudojat is senuku, kad butu visiskai bespalvis?
nupirkau kazkoki ir pasirodo kiek tamsina o man reikia skaidraus...
Papildyta:
sakykit ar sis lakas su spalva?
Merginos, na kam jus taip puolat
Zmogus nezino ka nusipirko, kreipesi patarimo, o jus taip negraziai.. Kaip sakoma - kvailu klausimu nebuna
Zmogus nezino ka nusipirko, kreipesi patarimo, o jus taip negraziai.. Kaip sakoma - kvailu klausimu nebuna
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 11, 19:19)
paprastas klausimas:
QUOTE(Dovė* @ 2009 10 11, 19:48)
wa cia tai klausimas nors ir as esu tik pradedancioji dekupazuoti bet tokiu kvailu klausimu nekyla
Nu, bet jau kultura
Man tai cia visai nei kvailas, nei keistas klausimas. Kai zmogus girdejas zodi dekupazas ir apie ji daugiau nieko nezino, tai kas cia keista. Nuejo i parduotuve, apsipirko ir klausia kas ir kaip. Jei anksciau nieko bendro neturejusi su panasia sritimi ar apskritai rankdarbiais, tai tikrai nieko keisto... Vesdama kursus esu sulaukusi dar netokiu klausimu, bet niekada zmogui nepasakiau, kad jo klausimas kvailas.
įtariu,kad ir vienos ir kitos yra teisios, vieni plėšo sausai, kiti šlapiai sausai pėšiant paveiskliuką, jis susimamas su abiem rankom sudedant nykščius ir smilius šalia ,kad plyšimas būtų valdomas ir visas paveiskliukas išplėšiamas. Plėšiant šlapiai, norimas piešinėlis apvedamas labai plonu šlapiu teptuku ir sušlapęs popierius legvai išsiima iš viso ploto. Svarbu nesušlapinti per daug.
aš sakyčiau,kad verta- tai parodo dekoravimo kultūrą. Man nepabos kartoti, šio palyginimo,- ar apsirengtumėte suknelę tik priekyje, o nugaroje nieko? Taip ir daiktai negali būti pusplikiai.
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 11, 21:15)
aš sakyčiau,kad verta- tai parodo dekoravimo kultūrą. Man nepabos kartoti, šio palyginimo,- ar apsirengtumėte suknelę tik priekyje, o nugaroje nieko? Taip ir daiktai negali būti pusplikiai.
Na taip, jūs teisi
o man iskilo klausimas- o kaip jus tuos paveiksliukus darot? ta prasme jei didesnis plotas baldo, o jus po servetele dalinates, tai kaip ten jas kopijuojat? juk tada ir daug reikia serveteliu?
dar paprastesnis klausimas- o kas jei zmogus neturi galimybes nueiti?
tai labai gudri matyt pasitaiket
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 11, 19:19)
paprastas klausimas:
dar paprastesnis klausimas- o kas jei zmogus neturi galimybes nueiti?
QUOTE(Dovė* @ 2009 10 11, 19:48)
tai labai gudri matyt pasitaiket