aciu
abc12355, 10 Spa 2009 - 14:31, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
abc12355, 10 Spa 2009 - 14:31, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Sakykit, ar galima RETRO laką džiovinti su džiovintuvu, labai jau ilgu laukti...

Dziovintuvu nebandziau,bet buvau padejus ant gyvatuko,tai greitai suskilo

Iškilo toks klausimas

Nusipirkau maximoj lekstute, ir ten yra keletas gelyciu, ar as galiu ant virsaus ju klijuot serveteles ar kitka? kaip panaikint tas gelytes?
Ir ar gerai suprantu vis darymo procesa:
su lipalu priklijuoti norima paveiksleli, palaukti kol sudzius, tada uzlakuoti laku? ir kaip gauti kad butu toks kaip sutrukinejusi lekstute?
Atsiprasau jei kvailus klausimus uzduodu, bet nezinau nieko

Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu

nelabai, 11 Spa 2009 - 14:51, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
nelabai, 11 Spa 2009 - 14:51, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Labos,
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu
Aciu

Cia turbut ryzinis popierius taip vadinasi. Ir ji reikes suslapinti pries iskerpant (o gal ir isplesiant) bei klijuojant. Ane