Sakykit prasau, ar galima dekupazuoti metalini lempos gaubta? (akrilu,laku) Jis pakankamai gerai ikaista degant lemputei. Tad gal bus daugiau zalos negu naudos?
aciu
aš irgi turiu tokį gaubtelį metalinį, laukia jis pas mane kažko.... metalą geriausia dažyti metalo dažais, o kadangi dar ir kaista, tai reikėtų lemputę nekaitrinę įsisukti.
QUOTE(abc12355 @ 2009 10 10, 14:31)
Sakykit, ar galima RETRO laką džiovinti su džiovintuvu, labai jau ilgu laukti...
Dziovintuvu nebandziau,bet buvau padejus ant gyvatuko,tai greitai suskilo
Retro galima su džiovintuvu džiovinti,nes kai negauna šilumos tai ilgai reiks laukti kol suskils
mergaites sakykit ar galima ant pliko medzio klijuoti servetele ar ryzini popieriu ar dekupazo popieriu na kokia nors aplikacija ne ant dazyto pagrindo?ar butina pirma padengti dazais ir tik tada klijuoti?
galima viska klijuot nedazius. jei serveteles fonas sviesus uzklijavus persisvies naturalus medis. su ryziniu taip pat. tik deko popierius nepersisviecia. ji klijuojant dazniausiai net ir nedazau po apacia.
aciu kvartetas uz atsakyma
Labas rytas visoms
Iškilo toks klausimas aš naujokė, tad tokių kl.aibė. Turiu kamštinius padėkliukus, norėčiau dekupažuoti naudojant 2komponentį, ar turėčiau ką žinoti, gal yra kokie skirtumai, ar daryti viską taip pat kaip ant medinio paviršiaus?
Iškilo toks klausimas aš naujokė, tad tokių kl.aibė. Turiu kamštinius padėkliukus, norėčiau dekupažuoti naudojant 2komponentį, ar turėčiau ką žinoti, gal yra kokie skirtumai, ar daryti viską taip pat kaip ant medinio paviršiaus?
daryk viska kaip ant medzio. tik gal as is pradziu nulakuociau su akriliniu laku tuos kamstinius padekliukus, nes jie labai sugeria i save dazus . otoliau viskas kaip ant medzio
Turiu klausimuka ir as.
Nusipirkau maximoj lekstute, ir ten yra keletas gelyciu, ar as galiu ant virsaus ju klijuot serveteles ar kitka? kaip panaikint tas gelytes?
Ir ar gerai suprantu vis darymo procesa:
su lipalu priklijuoti norima paveiksleli, palaukti kol sudzius, tada uzlakuoti laku? ir kaip gauti kad butu toks kaip sutrukinejusi lekstute?
Atsiprasau jei kvailus klausimus uzduodu, bet nezinau nieko
Nusipirkau maximoj lekstute, ir ten yra keletas gelyciu, ar as galiu ant virsaus ju klijuot serveteles ar kitka? kaip panaikint tas gelytes?
Ir ar gerai suprantu vis darymo procesa:
su lipalu priklijuoti norima paveiksleli, palaukti kol sudzius, tada uzlakuoti laku? ir kaip gauti kad butu toks kaip sutrukinejusi lekstute?
Atsiprasau jei kvailus klausimus uzduodu, bet nezinau nieko
Labos,
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu
Labai prasau pasakyti, kaip isplesiami piesiniai is "silkinio popieriaus". Ar man cia kazka ne ta dave parduotuvej? Nusipirkau deze, dazus laka ir kelis didelius lapus su piesinukais. Parasyta, kad "silkinis popierius". O as prasiau dekupazui serveteliu. Tikrai galvojau, kad cia ir yra serveteles. Nu, nieko nesuprantu. Tai kaip situos piesinius isplesti (o gal bandyti kazkaip kirpti) ir kokiu budu klijuoti?
Aciu
QUOTE(nelabai @ 2009 10 11, 14:51)
Labos,
Aciu
Aciu
Cia turbut ryzinis popierius taip vadinasi. Ir ji reikes suslapinti pries iskerpant (o gal ir isplesiant) bei klijuojant. Ane