Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

Klausykit, priklijavau dabar servetele su vandeniu. laukt kol visai nudzius ir tada tept klijus (lipala) ar kol dar dregna? o gal galima ir netept, o is kart nulakuot? blush2.gif nusisnekejau? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 10 09, 15:43)
Klausykit, priklijavau dabar servetele su vandeniu. laukt kol visai nudzius ir tada tept klijus (lipala) ar kol dar dregna? o gal galima ir netept, o is kart nulakuot?  blush2.gif  nusisnekejau?  blush2.gif  biggrin.gif

TEPK ISKART KLIJUS, NES ISDZIUVUSI JI NUKRIS

Lakas gali irgi suvelti servetka, nes neisigerti rizika jam i medziaga.
Klijai "surisa" servetele ir audini, lakas uztvirtina kad nesigadintu.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 09, 15:46)
TEPK ISKART KLIJUS, NES ISDZIUVUSI JI NUKRIS

Lakas gali irgi suvelti servetka, nes neisigerti rizika jam i medziaga.
Klijai "surisa" servetele ir audini, lakas uztvirtina kad nesigadintu.

aciu, begu klijuot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
o tai jei moderatorė uždarė servetėlių temą, tai čia ieškom jei kam ko reik? ar mažu galima naują temukę atidaryt?
auuuu AGA pasakyk, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 09, 16:34)
o tai jei moderatorė uždarė servetėlių temą, tai čia ieškom jei kam ko reik? ar mažu galima naują temukę atidaryt?
auuuu AGA pasakyk, prašau  4u.gif

jau
http://www.auksarank...opic.php?t=2918
Atsakyti
Sakykit mergaitės, kaip jūs klijuojat servetėles ant dėžučių ir jums jos nesusigarbaniuoja g.gif Nu man visad atsiranda raukšlelių verysad.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edidira @ 2009 10 09, 21:31)
Sakykit mergaitės, kaip jūs klijuojat servetėles ant dėžučių ir jums jos nesusigarbaniuoja  g.gif  Nu man visad atsiranda raukšlelių  verysad.gif  blush2.gif  blush2.gif

nesusigarbiniuoja biggrin.gif ...jau...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 09, 20:34)
nesusigarbiniuoja biggrin.gif ...jau...

Garbiniuojasi... vis dar... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edidira @ 2009 10 09, 21:38)
Garbiniuojasi... vis dar... blush2.gif

Na po kokiu...metu nesigarbiniuos,duodu zodi biggrin.gif ....o siaip truputis praktikos,keletas sugadintu darbu keliavusiu i siuksliu deze visa tai artina prie tobulai uzklijuotos serveteles dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur tema, kur keiciamasi servetelemis? Man labai reikia rytoj 1 serveteles su smulkiom rozytem, gal kazkuri turi ir galetu parduoti (idealu butu Seskinej ar netoliese)
Aciu
Papildyta:
Supermamoj butent
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 10 09, 23:14)
Sakykit, o kur tema, kur keiciamasi servetelemis? Man labai reikia rytoj 1 serveteles su smulkiom rozytem, gal kazkuri turi ir galetu parduoti (idealu butu Seskinej ar netoliese)
Aciu
Papildyta:
Supermamoj butent

visos serveteliu temos supermamos forume istrintos
Atsakyti
Sakykit, ar galima RETRO laką džiovinti su džiovintuvu, labai jau ilgu laukti... verysad.gif
Atsakyti