Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(liullie yu @ 2009 10 08, 15:00)
Bent jau man, naudojant vienkomponenti sadolin gamybos, itrukimu dydis ir paciu trukiu plotis priklauso nuo pacio lako sluoksnio, daugiau lako - didesni trukiai, mazhiau lako - smulkesni trukiai, ir dar nuo virshutinio dazo tirshtumo, tirshtas plyshimus duoda, na ir jo paties padengimo budas, kempine ar teptukas, jeigu teptukas, tai ir tepimo kriptis  drinks_cheers.gif

aciukas uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 08:59)

Pasidairyk stai cia 10 TEMA APIE DEKUPAZA rasi daug nuorodu i paveiksliuku puslapi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 16:11)
Sakykit, o dažus ant sendintojo tepate iškarto, ar kai nudžiūna? g.gif ir kada klijuoti paveikslėlį?

Nudžiūna dažai...tepi sendintoją..nudžiuna sendintojas...tepi antrą spalvą..Kai viskas išdžiūna, klijuoji paveikslėlį.. 4u.gif
Atsakyti
gal ir buvo toks klausimas, bet nlb turiu laiko ieskoti blush2.gif kokius teptukus naudojate lakavimui? naturaliu sereliu, ar paprastus maximinius? man vis negraziai nusilakuoja, bruksniais, grubiai taip.. o gal cia del to kad naudoju artmaijos klijus - laka? gal su kitokiu laku graziau gautusi?
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 10 04, 10:47)
Labas merginos smile.gif
Norejau paklausk kaip jus darote tokius patamsinimus kaip cia ( nuotrauka pasiskolinau, tikiuosi autore nesupyks  4u.gif )
user posted image

Isiterpsiu.

Sitie daikteliai yra parduodami ir cia yra kaip ir autores bruozas. Jo moko kursuose, nemanau,kad taip imanoma paaiskinti ir vargu kas nores.

Senokai cia nesilankiau, perverciau pora psl ir apakus nuo klausimu lavinos. unsure.gif

Kaip pasiilgau dekupazo, bet kaip su mazu vaiku juo uzsiimti verysad.gif O jau kaledos ant nosies , reikia dovanas daryti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 08, 20:18)
gal ir buvo toks klausimas, bet nlb turiu laiko ieskoti blush2.gif  kokius teptukus naudojate lakavimui? naturaliu sereliu, ar paprastus maximinius? man vis negraziai nusilakuoja, bruksniais, grubiai taip.. o gal cia del to kad naudoju artmaijos klijus - laka? gal su kitokiu laku graziau gautusi?

I dailes parduotuve plataus teptuko. Nebutinai naturalaus tik ,kad nesmailejantis butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 16:11)
Sakykit, o dažus ant sendintojo tepate iškarto, ar kai nudžiūna? g.gif ir kada klijuoti paveikslėlį?

Ash tai darau taip;
dedu pirma sluoksnis tamsiu dazhu - nudzhiuna;
tada dedu vienkomponenti ir fenu nudzhiovinu kol shlapias blizgesys dingsta;
tada ishkart uzhmetu kempinele (svarbu kad poros kempineles butu kuo smulkesnes) shviesius dazhus;
tadu vel fenu kol sutrukineja.
tik labai priklauso nuo dazhu tirshtumo ir lako sluoksnio.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 08, 15:05)
Ar bandėt kas nors šią priemonę? Ką galėtumėt pasakyti, ar verta įsigyti?

"Sendinamasis lakas, kuris savaime džiūdamas skilinėja."

user posted image

mėginau ir šį ir kitos firmos vieno komponento skaldimą, ant didelio ploto man nelabai gražiai gavosi, kuo mažesnis plotelis tuo labaiu primena stiklą, jo įtrinti nereikia, nes kai suskyla yra gilūs trūkiai, kurie dėl storiu meta šešėlį ir atrodo kaip įtrinti. Šiaip kokiom sagėm būtų gražu, o ant dėžutės vid. dydžio pamėginau tai man ne itin patiko, aišku skonio reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 spalio 2009 - 00:44
Noriu dar paklausti, kur perkate medinukus darbeliams?
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 08, 20:18)
gal ir buvo toks klausimas, bet nlb turiu laiko ieskoti blush2.gif  kokius teptukus naudojate lakavimui? naturaliu sereliu, ar paprastus maximinius? man vis negraziai nusilakuoja, bruksniais, grubiai taip.. o gal cia del to kad naudoju artmaijos klijus - laka? gal su kitokiu laku graziau gautusi?

Aš tai perku dailininkų parduotuvėse sintetinius teptukus.. 4u.gif ..Labai gražiai ir lygiai viskas su jais nusidažo, nusilakuoja.. 4u.gif

QUOTE(adatiene @ 2009 10 09, 08:49)
Noriu dar paklausti, kur perkate medinukus darbeliams?

Pirmam temos puslapyje yra nemažai info apie parduotuves.. 4u.gif
Atsakyti
merginos, koki shpakliu naudojate medziui uzhglaistyti? nes viena isigyjau, bet man atshoko blink.gif ir kas skaudzhiausia, jau nuo dekoruoto daikto. Gerai kad nespejau dar padovanoti, o tai butu gedugeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 09 spalio 2009 - 09:27
QUOTE(liullie yu @ 2009 10 09, 10:24)
merginos, koki shpakliu naudojate medziui uzhglaistyti? nes viena isigyjau, bet man atshoko  blink.gif ir kas skaudzhiausia, jau nuo dekoruoto daikto.

va tokį naudojau, ir gan nemažom skylėm, laikosi dar vis.. unsure.gif O kokis tave pavedė?
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 10 09, 10:52)
Aš  va tokį naudojau, ir gan nemažom skylėm, laikosi dar vis..  unsure.gif O kokis tave pavedė?

Statybinis medienai ish senuku g.gif
Atsakyti