Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

o jei darbelis jau nulakuotas? kaip jį nušveist?
kažkada buvo visai gražus bet dabar pobaisis atrodo, noriu iš naujo padaryt...
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 07, 15:14)
oi ne, nemesk

dar viskas pataisoma, nes jei pirmi darbeliai - jie ir yra "mokomieji", o klaidos dar geresne mokykla nei iskart viskas ciki.

Pabandyk paimti plona teptuka, isijunk staline lelpa kad geriau reljefa matytum ir...  ir  pritapyk fona.  drinks_cheers.gif
Tapyk su akriliniais dazais, pasidariusi kokia nori (ir tinka) spalvyte iki pat paveiksliuku. Veliau gal jau iskart pamatysi kur tinka patamsinti atspalviuka.
Pamatysi - atsigaus tavo padekliukai smile.gif

Kitas patarimas - jei dekoruotas darbelis beviltiskai nepatinka ar manome kad ji ne taip nudekoravome - imame ir kisame po kranu - vandenelis, kantrybe, pagrandymai, ir turime isdziovinusios darbeli naujoms idejoms  thumbup.gif

Tai as suprantu,kad pirmieji darbai mokomieji...
ir todel dabar ant situ padekliuku galiu daryt bandymus.. nes vistiek jauciu naujus pirksiu.

O tais nuplaut po kranu, tai iskarto.. kai matai,kad nepatinka.. Mano atveju jau per velu, manau unsure.gif

QUOTE(klomba @ 2009 10 07, 15:18)
Saulegrazoms gal dar bandyciau fona pritapyti kaip nors, bet ta kita puse kazin ar ka imanoma pataisyt nes jau pats paveiksliukas isplaukes. Tiesiog daikto fona reikia derinti kad jis butu panasus i serveteles fona, tada nesimatys tu perejimu kai plesai. As viena daikta buvau taip sugadinus - uzklijavau servetele ant tamsaus fono ir paveiksliuko visai nesimate, bet nudaziau ta vieta ant virsaus ir priklijavau kita paveiksliuka, o perejimus uztapiau,  visai normaliai isejo.

Aciu jums uz mini patarimus..
Dabar jau zinau (is savo patirties),kad fonas turi buti toks kaip paveiksliukas... blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas auksarankėms 4u.gif ,
Na atsiduodu Jūsų teismui ax.gif , tai mano pirmieji bandymai blush2.gif
http://public.fotki.com/adatiene/

Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 08:59)
Labas rytas auksarankėms  4u.gif ,

Man tai labai gražūs darbeliai, ypatingai dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 07:59)
Labas rytas auksarankėms  4u.gif ,

saunus pirmieji darbeliai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 06, 16:24)
Internete pilna aprasymu kaip daryti. Arba sis zurnaliukas gan neblogas

Zurnaliukas apie dekupaza

SVEIKUTES, o cia sita zurnaliuka tik internetu galima uzsisakyti ar ir yra kazkur jis pirkti.
Ir dar mergickos noriu paklausti, tie trukiai darant su vienkomponenciu laku nuo ko priklauso nuo to lako ar nuo ko, man gaunasi labai smulkus, smulkus itrukimai ir vietomis tik sutrukineja, o kitu darbeliuose maciau toki dideli itrukimai tai kaip cia yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 08 spalio 2009 - 11:13
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 08, 12:10)
SVEIKUTES, o cia sita zurnaliuka tik internetu galima uzsisakyti ar ir yra kazkur jis pirkti.
Ir dar mergickos noriu paklausti, tie trukiai darant su vienkomponenciu laku nuo ko priklauso nuo to lako ar nuo ko, man gaunasi labai smulkus, smulkus itrukimai ir vietomis tik sutrukineja, o kitu darbeliuose maciau toki dideli itrukimai tai kaip cia yra g.gif

Priklauso nuo to, kokiu būdu yra tepamas antras dažų sluoksnis..Nori smulkiau..tapšnoji su kempinėle, nori stambesnių trūkių - tepi plačiu teptuku.. smile.gif
Atsakyti
Kempinėlę spec.perkate? Tai jeigu norim smulkiau- pirmą dažų sluoksnį tepam teptuku, tada antrą kempynėle ir tada sendiman. Ar teisingai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 10 08, 12:10)

Bent jau man, naudojant vienkomponenti sadolin gamybos, itrukimu dydis ir paciu trukiu plotis priklauso nuo pacio lako sluoksnio, daugiau lako - didesni trukiai, mazhiau lako - smulkesni trukiai, ir dar nuo virshutinio dazo tirshtumo, tirshtas plyshimus duoda, na ir jo paties padengimo budas, kempine ar teptukas, jeigu teptukas, tai ir tepimo kriptis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 08, 14:00)
Kempinėlę spec.perkate? Tai jeigu norim smulkiau- pirmą dažų sluoksnį tepam teptuku, tada antrą kempynėle ir tada sendiman. Ar teisingai supratau blush2.gif

Aš naudoju paprastą virtuvinę kempinėlę.. smile.gif ..
O darbo eiga..pirmas dažų spalva - sendintojas (vienkomponentis) - ir antra dažų spalva.. 4u.gif
Atsakyti
Ar bandėt kas nors šią priemonę? Ką galėtumėt pasakyti, ar verta įsigyti?

"Sendinamasis lakas, kuris savaime džiūdamas skilinėja."

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 08, 16:50)
Aš naudoju paprastą virtuvinę kempinėlę.. smile.gif ..
O darbo eiga..pirmas dažų  spalva - sendintojas (vienkomponentis) - ir antra dažų spalva.. 4u.gif

Sakykit, o dažus ant sendintojo tepate iškarto, ar kai nudžiūna? g.gif ir kada klijuoti paveikslėlį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 08 spalio 2009 - 15:13