Merginos, gal galite patarti kokią knygą apie dekupažą geriausia pirkti Dabar tų knygų gyvas velnias. bet manau jūs tikrai žinosit už kuria verta sumokėti pinigėlius
panelės, gal galit patarti
kur jūs perkate užsegimus dekupažintiems mediniams auskariukams?
vakar pirkau juvelyrikos oazėj (prie Ekotel viešbučio), tai sumokėjau pakankamai brangiai - pora kainavo 13 Lt
gal galima kur nors pigiau įsigyti?
kur jūs perkate užsegimus dekupažintiems mediniams auskariukams?
vakar pirkau juvelyrikos oazėj (prie Ekotel viešbučio), tai sumokėjau pakankamai brangiai - pora kainavo 13 Lt
gal galima kur nors pigiau įsigyti?
Galima daug kur. Aš perku www.rankdarbiai.com, ar tu sidabrinius nori?
QUOTE(Di72 @ 2009 10 06, 11:05)
Merginos, gal galite patarti kokią knygą apie dekupažą geriausia pirkti Dabar tų knygų gyvas velnias. bet manau jūs tikrai žinosit už kuria verta sumokėti pinigėlius
Internete pilna aprasymu kaip daryti. Arba sis zurnaliukas gan neblogas
Zurnaliukas apie dekupaza
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 06, 15:57)
Galima daug kur. Aš perku www.rankdarbiai.com, ar tu sidabrinius nori?
ačiū nesvarbu man ar sidabriniai ar ne kažkaip kai pamačiau kainas čia, tai sidabriniu tikrai nesinori nes kainuoja kosmosą
Sveikos, sakykit ar butinai reikia dazyti fona sviesiais dazais pries klijuojant servetele irgi naudojant kaip fonui ar galima servetele iskart klijuoti ant medzio kaip fono spalva? ta prasme naudojant servetele kaip fona?
Sveikos darbštuolytės
Labai atsiprašau už galbūt besikartojantį klausimą, bet būsiu iki begalybės dėkinga, jei kuri pasakys kuriame Kauno Urmo bazės sandėly yra pirkt medinių skrynučių? Žūt būt ryt reikia nusipirkt, o laiko nėr po visus klaidžiot
Labai atsiprašau už galbūt besikartojantį klausimą, bet būsiu iki begalybės dėkinga, jei kuri pasakys kuriame Kauno Urmo bazės sandėly yra pirkt medinių skrynučių? Žūt būt ryt reikia nusipirkt, o laiko nėr po visus klaidžiot
QUOTE(adatiene @ 2009 10 07, 07:58)
Labas rytas, gal galėtumėte patarti, kokiose interneto svetainėse yra gražių paveikslėlių, pvz reprodukcijų
atidziai perskaityk pirma temos zinute - rasi atsakymus