Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 10 05, 14:35)
Na būkit geros patarkit ax.gif , kokį laką naudoti po sendinimo Antik I ir Antik II RH priemonėmis ax.gif

Gali sintetini,gali akrilini...antikas lakui neisrankus
Atsakyti
AČIŪ LABAI 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit kaip priklijuoti didesni paveiksleli iskirpta is serveteles, kad jis nesusigaranksliuotu doh.gif
Papildyta:

Stai kas gavosi ir isdziuvus neissitiese rauksles verysad.gif

! 
Nuotrauka ištrinta dėl perdidelio formato ! Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 spalio 2009 - 10:22
kaikurios klijuoja vandens srovele, svelniai aptiesindamos servietele. as nebandziau, negaliu pasakyt, kaip tiksliai tai daroma. bandziau du budus-pirma svelniu teptuku guldau servietele vien vandeniu drekindama (ne per slapiai), o kai isdziuna pertepu per virsu klijais. arba antras budas-pagrinda patepu klijais, vos pradziuna, dedu servietele ir per sviestini popieriu lyginu nekarstu lygintuvu. tada ant virsaus dar sluoksni kliju tepu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 10 04, 20:34)
tiesiai per viduri sviesaus fono prisidekupazno riebi moshke- savizude doh.gif 

inkliuzas ax.gif
mane irgi apspinta nerealus būrys moshkių, kai tik atidarau klijus arba dažus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 05, 09:02)
parasiau iš bėdos, nes per kursus užpylėm lako daug, tai susivėlė viskas, bet padoriai naudojant laką viskas normaliai.

Ane g.gif Bet Medium, juk vandens pagrindu, tai kaip ir neturėtų velti. Man niekada nevelia, tepu teptuku. unsure.gif

QUOTE(klomba @ 2009 10 05, 11:05)
Pabandziau ir as sito uzsiemimo ir zinoma ne viskas pavyko smile.gif Zodziu klijavau paveiksliukus su artmanijos klijais, ant  kuriu parasyta "klijai lakas", o paskui viska nupurskiau matiniu purskiamu laku. Ten kur buvo klijuotas paveiksliukas tai ir liko tokios demes blizgancios, o kur kliju buvo maziau arba nebuvo, liko matinis pavirsius. Kaip cia daryt kazin? Ar tam kad deti paskui matini laka, reikia ir kliju kazkokiu specialiu kuriu blizgumas neprasimustu, o ant  tokiu kliju butinai blizganti laka tepti?

Jei norit atsakymo, tai rašykit konkrečiau, kokias priemones naudojot, gal net nufotografuokite, kaip atrodo, nes dabar sunku spresti.
Aš tai spėju, kad motyvą kai klijavot, kai kur jis geriau prilipo, kai kur ne. Reikia tolygiai motyvą išlyginti, tolygiai tepti klijų. Paskui išdžiūvus dar kartą visą paviršių nutepti ta pačia priemone (klijais-laku). Neturėtų likti matinių dėmelių. Jei užlakuosit matiniu laku, tai blizgumas neturėtų apskritai prasimušti unsure.gif . Kiek kartų lakavot matiniu laku? g.gif
Atsakyti
kad bemaž daugelis yra vandens pagrindu, tarkime ir sotile vandens pagrindo, neturiu gaila nuotraukų, šiandien dariau su mediumu, patryniau per daug dažus irgi susivele, sakyciau su juo ir akrilu reikia svelnia ir atsargiai, as mazu per grubiai elgiuosi.
Atsakyti
Dekui, Lachese smile.gif ir kaip pati nesusiprotejau pirma pagrinda gerai nudazyt doh.gif dazysiu vidu dabar blush2.gif o siaip dar pasitart norejau-reik cia kokio sendinimo ar taip ir palikt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 10 05, 11:05)
Pabandziau ir as sito uzsiemimo ir zinoma ne viskas pavyko smile.gif Zodziu klijavau paveiksliukus su artmanijos klijais, ant  kuriu parasyta "klijai lakas", o paskui viska nupurskiau matiniu purskiamu laku. Ten kur buvo klijuotas paveiksliukas tai ir liko tokios demes blizgancios, o kur kliju buvo maziau arba nebuvo, liko matinis pavirsius. Kaip cia daryt kazin? Ar tam kad deti paskui matini laka, reikia ir kliju kazkokiu specialiu kuriu blizgumas neprasimustu, o ant  tokiu kliju butinai blizganti laka tepti?

Manau, kad paprasčiausiai dar reikia keleto lako sluoksnių. Pakolkas ploteliai nevienodo storio, nevienodo sugeriamumo, skirtingo blizgumo patys, nevienodai ir atrodo.
Tiesiog reikia dar lakavimo iki tenkins rezultatas.
Jei pabaigai dedamas matinis lakas, tai ploteliai, kurie blizga nuo klijų, "užsimatina", tik, žinoma, ne per vieną sluoksnį. Geriausias patarėjas, kada gana, - dekoruotojos akys mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas darbštuolės,
reikia patarimo. Skaldžiau darbelį artmanijos antika ir man suskilo labai didelėm duobėm. Tai kaip suprantu, per storai buvau užtepusi. Ir dar. Kai į tuos tarpus tepu miltelius, tai manop visas darbelis apsimozoja sidabru. Ar čia reikia suprast, kad dar ne iki galo išdžiuvo?
Atsakyti
Labas rytas,

Noriu paklausti, kokiu džiovintuvo oru( karštu ar šaltu) džiovinate vienkomp.send.laką, kad greičiau išdžiūtų?
Ačiū
Atsakyti
Sveikos auksarankės,
sakykit ar antika I turi būti labai tirštas g.gif ? Ar čia man kokį pasenusį pardavė. Suskilinėjo tai gražiai, bet labai sunkiai tepėsi? Kokios gali būti priežastys g.gif
Atsakyti