Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 10 05, 08:52)
Patarkite, kokiu laku lakuoti po dvikomponenčio sendinimo, radau parašyta, kad lakas vandens pagrindu netinka reikia alkoholio? g.gif

As naudoju pirkta senukuose EKOAKVA[I] jis man tiko ir po dvikomponencio ir po vienkomponencio lako,be to bekvapis todel galima drasiai lakuoti ir namie 4u.gif smile.gif
Atsakyti
orchidėja, atsargiai tikrai netinka VISKAM!!! po to atėjusios verkia, kad sugadino darbelį, kai viskam vieną daiktą naudoji. Akrilinsi lakas tinka- antikui anrtmanijos, antikui raiherio, lietuviskam perfeto ir dar iš bėdos mediumui stamperios. Gal dar ką nors praleidau, bet sitie pagrindiniai.

adatiene, koks tikslus sendintojo pavadinimas?
Atsakyti
Man atrodo, kad artmanijos. Dabar darbe nelabai atsimenu. Pirkau Hobi centre "Geros akys".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 05 spalio 2009 - 08:52
nezinau ką šiuo metu pardavinęja ta parduotuvė, kol bus nežinomas tikslus pavadinimas, tol mažai kas padės..
Atsakyti
Stamperijos Medium, visada lakuoju akriliniu ir nieko, tikrai tinka, jie nesipyksta. Va, Stamperijos Sottile, negalima lakuoti akriliniu, reikia aliejinio (alkidinio, nitro ar kito vaitspiritinio lako), tik ne vandeninio/akrilinio - suvels paviršių. mirksiukas.gif
Atsakyti
parasiau iš bėdos, nes per kursus užpylėm lako daug, tai susivėlė viskas, bet padoriai naudojant laką viskas normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 spalio 2009 - 09:02
Na radau internete Antik I ir Antik II RH, čia yra parodyti
http://www.senasnauj...s...268&level=3
Atsakyti
Pabandziau ir as sito uzsiemimo ir zinoma ne viskas pavyko smile.gif Zodziu klijavau paveiksliukus su artmanijos klijais, ant kuriu parasyta "klijai lakas", o paskui viska nupurskiau matiniu purskiamu laku. Ten kur buvo klijuotas paveiksliukas tai ir liko tokios demes blizgancios, o kur kliju buvo maziau arba nebuvo, liko matinis pavirsius. Kaip cia daryt kazin? Ar tam kad deti paskui matini laka, reikia ir kliju kazkokiu specialiu kuriu blizgumas neprasimustu, o ant tokiu kliju butinai blizganti laka tepti?
Atsakyti
Merginos kur jus perkat akrilinius aukso spalvos dazus?Pas mus kaime Senukuose,kaip parode,tai litras 70lt blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif reikia patarimo del lempos ax.gif padariau, bet graziai ji man ziurisi tik isjungta, ir tai ... o ijungus taip isryskeja visi dazu potepiai, kad atrodo kleckuota kazkokia doh.gif nebezinua ka ir daryt, ne pirma man lempa, bet dar tokios nesamones nera buve... verysad.gif Help blush2.gif smile.gif
va kaltininke:
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 spalio 2009 - 10:23
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 05, 09:25)
orchidėja, atsargiai tikrai netinka VISKAM!!! po to atėjusios verkia, kad sugadino darbelį, kai viskam vieną daiktą naudoji. Akrilinsi lakas tinka- antikui anrtmanijos, antikui raiherio, lietuviskam perfeto ir  dar iš bėdos mediumui stamperios. Gal dar ką nors praleidau, bet sitie pagrindiniai.

adatiene, koks tikslus sendintojo pavadinimas?

va va.as kaip tik naudojau artmanijos ir sadolin vienkomponenti todel man ir tiko g.gif dekuj kad perspejai,db pati zinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na būkit geros patarkit ax.gif , kokį laką naudoti po sendinimo Antik I ir Antik II RH priemonėmis ax.gif
Atsakyti