Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

smile.gif+2009 10 02, 14:56-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2009 10 02, 14:56)
Aha, turėjau omenyje šitą būdą, bet kad man jis niekaip nepavyksta  doh.gif , aš turbūt nesuprantu kaip tą vašką tepti reikia, nes aš kaip užtepu, tai man blynas kažkoks gaunasi ir atrodo taip nenatūraliai, o jums žiūriu čia gaunasi tiesiog super, na reikės bandyt bandyt kol išeis ax.gif , dėkui  mirksiukas.gif

tai nereikia placiai tepti, lengvai ir neistisini dideli plota o "smoriukais" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 02, 14:43)
Rekomenduojama servetele pradziai prisiklijuoti su vandeniu, nuo serveteles vidurio pamazu drekinant ir issitempuse servetele vis atkelus islyginti rauksleles, sunku, bet imanoma su kokybiskom servetelem. Uzklijavus vandeniu - nutepti klijais. Nudziuvus - susidariusias raukslelias pasveisti su svelniu svitriniu popierium.

Gadriuke,

nesigauna taip schmoll.gif verysad.gif
Geras tikrai patarimas buvo su piestukiniais klijais 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mirksiukas.gif bandysiu dabar nedaryti vaško blynų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 10 02, 15:04)
Gadriuke,

nesigauna taip  schmoll.gif  verysad.gif
Geras tikrai patarimas buvo su piestukiniais klijais  4u.gif

Zinau, labai sunku, bet viskas imanoma wink.gif As tasi dabar praktikuoju per kampus jei lenkiasi motyvas tai plesiu servetele ir is keliu daliu klijuoju. Bet yra tos pigesnes serveteles jos tikrai labai greitai plysta, o kokybiskos, storesnes jos leidziasi taisomos pakeliant
Atsakyti
Merginos pasakykit kokius piestukinius klijus naudojat priklijuoti servetelei: sausus ar slapius?? aciu
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 02, 16:26)
Merginos pasakykit kokius piestukinius klijus naudojat priklijuoti servetelei: sausus ar slapius?? aciu

sausus, šlapi tai jau nepiešutkiniai mastau.gif
Atsakyti
Siandien isitikinau kokios neismaneles dirba SIVER CITE parduotuveje, megoje swoon.gif kokiu tik priemoniu neklausiau, tokiu tipo neturi... Supratau, kad neismano visiskai nieko, nezino net kokiu prekiu ir kur turi biggrin.gif Turbut tikrai geriau internetu atsisiusti
Atsakyti
Sveikutės,

Žinau, kad jau tūkrantį kartų rašyta, bet kokiu laku reikia nupurkšti rašaliniu spausdintuvu spausdintus paveiksliukus? blush2.gif
Atsakyti
Gadriuke, ačiū už patarimus 4u.gif Nusipirkau šiandien knygą apie dekupažą, kad jokių nesamonių neprisidaryčiau biggrin.gif Toje knygoje rašo, kad įtrūkimų negalima tepti akriliniais dažais, įtrūkimus reikia tepti arba aliejiniais dažais arba specialia priemone. O nuvalyti perteklių reikia ne vandeniu, o vait spiritu.
Ir dar labai keistą dalyką perskaičiau, kad pasendinus dvikomponenčiu būdu dėžutę reikia lakuoti ne akriliniu laku, o alkoholiniu laku. Per kursus lakavom akriliniu laku ir viskas gerai gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 02, 22:22)
Gadriuke, ačiū už patarimus 4u.gif  Nusipirkau šiandien knygą apie dekupažą, kad jokių nesamonių neprisidaryčiau biggrin.gif  Toje knygoje rašo, kad įtrūkimų negalima tepti akriliniais dažais, įtrūkimus reikia tepti arba aliejiniais dažais arba specialia priemone. O nuvalyti perteklių reikia ne vandeniu, o vait spiritu.
Ir dar labai keistą dalyką perskaičiau, kad pasendinus dvikomponenčiu būdu dėžutę reikia lakuoti ne akriliniu laku, o alkoholiniu laku. Per kursus lakavom akriliniu laku ir viskas gerai gavosi rolleyes.gif

Taigi priklauso nuo to, kokios sudeties yra sendintojas - jei tingisi analizuoti, galima visus sendintojus, jau itrintus dazais, nupurksti sintetiniu purskiamu laku ir tada lakuoti kuo norisi. Tik reikia purksti tinkamu atstumu, atidziai, geriausia kelis kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 02 spalio 2009 - 21:52
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 02, 21:51)
Taigi priklauso nuo to, kokios sudeties yra sendintojas - jei tingisi analizuoti, galima visus sendintojus, jau itrintus dazais, nupurksti sintetiniu purskiamu laku ir tada lakuoti kuo norisi. Tik reikia purksti tinkamu atstumu, atidziai, geriausia kelis kartus.

Aš turiu firmos dala dvikomponentį sendintoją, ant buteliuko sudėties nėra unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
atsiprašau jei ne ten pataikiau blush2.gif
aš bandau padaryti ką nors,bet man nesigauna,servetėlės iškarpa iškarto perplyšta rankose,jei patepu skiestu lipalu,tai tiesiog ištirpsta verysad.gif
Atsakyti