Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

ups susidubliavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kandi: 30 rugsėjo 2009 - 15:30
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 30, 00:14)
kažką girdėjau,kad ir IKI turi priemonių smile.gif niekaip nepataikau į maximą su dekupažo prekėm  doh.gif  lotuliukas.gif

Maciau IKI reklaminiam zurnaliuke visokiu prekiu, kaip klijai, krakle, akriliniai dazai, patina ir t.t.
Manau, tik didesniuose IKI bus ju, muzu mazajame nera schmoll.gif

Gal kas galetu patarti, kur galima geru dazu akriliniu nusipirkti? Kazkas rase, is Tomas Pjhilips perka, bet man tenka 3-4 kartus jais dazyti, kad normaliai pasidengtu verysad.gif Jau geriau pigmentai is Ermitazo...
Atsakyti
dailininku prekese ieskok.gal kazkiek brangesni, bet tikrai kokybisku turi.bet nors brangesni, bet uzteks ilgesniam laikui, nereiks tiek kartu dengti.arba spec parduotuves deko.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 30, 21:20)
dailininku prekese ieskok.gal kazkiek brangesni, bet tikrai kokybisku turi.bet nors brangesni, bet uzteks ilgesniam laikui, nereiks tiek kartu dengti.arba spec parduotuves deko.

Emm... kazkaip niekada neteko dometis, tai nelabai isivaizduoju.. Kur tu dailininku prekiu isekoti Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti
Aš lankausi Jogailos ir Cvirkos g. sankryžoje, cokoliniame aukšte yra dailininkų parduotuvė. Taip pat žinau, kad yra priešais šv. Onos bažnyčią (priešais Dailės akademiją), bet niekada ten nebuvau smile.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaitės, kaip jūs gražiai užklijuojate visą servetėlę? Man plyšta verysad.gif Konkrečiau.. darau servetėlinę, tai ties ta skyle ovaline plyšta ie skersuoja unsure.gif
Klijuoju labai atsargiai, bet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 10 01, 18:27)
Klausykit, mergaitės, kaip jūs gražiai užklijuojate visą servetėlę? Man plyšta  verysad.gif Konkrečiau.. darau servetėlinę, tai ties ta skyle ovaline plyšta ie skersuoja  unsure.gif
Klijuoju labai atsargiai, bet...  doh.gif

as ja su tais paciais klyjais apmirkau kad temptusi vienodai,kartais net ir jei iplysta pavyksta uzklijuoti ir net nesimato ax.gif
Atsakyti
Kažkuri mamytė buvo davusi patarimą - priklijuoti servetėlę pieštukiniais klijais. Tai taip per viršų tepant man plyšo servetėlės vis, o pabandžiau ištepti tais klijais pagrindą, tada lygiai gražiai užklijavau sausą servetėlę, ir tada viršų visą "prispaudžiau" su tais pačiais klijais. Taip lygiai dar niekada nebuvau užklijavusi servetėlės, labai patogu thumbup.gif . Tik nežinau, ar šiti klijai negeltonuoja? g.gif
Atsakyti
Merginos nudekupazinau taburetke, ir nupurskiau su laku is senuku skirtu automobiliams, bei po to "sugalvojau" dalakuoti su akriliniu ir blyn mano nelaimei, jisai baltais plemais ant virsaus ir liko sad.gif dabar nebezinau ka daryt? nusveist su svitriniu ir lakuot vel su tuom purskiamu automobiliniu ar ka? patarkit, nes paciai patinka piesinukas skilimas, tik va tas lakas baltas akis bado juodai... sad.gif patarkit ka daryt, aciu labai.

4u.gif
Atsakyti
ziurinejau darbeliu galerija ir iskilo klausimas, kaip padaryti, kad dekoruotas daiktas butu lygaus pavirsiaus? pvz maciau kazkieno dekoruotus padekliukus, tai jie tokie slidus atrodo, lyg keramikiniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 10 01, 20:14)
Kažkuri mamytė buvo davusi patarimą - priklijuoti servetėlę pieštukiniais klijais. Tai taip per viršų tepant man plyšo servetėlės vis, o pabandžiau ištepti tais klijais pagrindą, tada lygiai gražiai užklijavau sausą servetėlę, ir tada viršų visą "prispaudžiau" su tais pačiais klijais. Taip lygiai dar niekada nebuvau užklijavusi servetėlės, labai patogu thumbup.gif . Tik nežinau, ar šiti klijai negeltonuoja? g.gif

Dėkui už patarimą aciuks.gif Tikrai labai patogu. Kai minėjot, ištepiau pagrindą klijais, gražiai prispaudžiau servetėlę, nu tikrai liuks. Žiūrėsim, kaip ryte atrodys, sako rytas už vakarą protingesnis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mezzanine,2009 10 01, 23:16]
ziurinejau darbeliu galerija ir iskilo klausimas, kaip padaryti, kad dekoruotas daiktas butu lygaus pavirsiaus? pvz maciau kazkieno dekoruotus padekliukus, tai jie tokie slidus atrodo, lyg keramikiniai... :h

Kuo daugiau kartų lakuosi (prieš tai vis pašveisdama), tuo lygiau gausis.
Atsakyti