ups susidubliavo
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 30, 00:14)
kažką girdėjau,kad ir IKI turi priemonių niekaip nepataikau į maximą su dekupažo prekėm
Maciau IKI reklaminiam zurnaliuke visokiu prekiu, kaip klijai, krakle, akriliniai dazai, patina ir t.t.
Manau, tik didesniuose IKI bus ju, muzu mazajame nera
Gal kas galetu patarti, kur galima geru dazu akriliniu nusipirkti? Kazkas rase, is Tomas Pjhilips perka, bet man tenka 3-4 kartus jais dazyti, kad normaliai pasidengtu Jau geriau pigmentai is Ermitazo...
dailininku prekese ieskok.gal kazkiek brangesni, bet tikrai kokybisku turi.bet nors brangesni, bet uzteks ilgesniam laikui, nereiks tiek kartu dengti.arba spec parduotuves deko.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 30, 21:20)
dailininku prekese ieskok.gal kazkiek brangesni, bet tikrai kokybisku turi.bet nors brangesni, bet uzteks ilgesniam laikui, nereiks tiek kartu dengti.arba spec parduotuves deko.
Emm... kazkaip niekada neteko dometis, tai nelabai isivaizduoju.. Kur tu dailininku prekiu isekoti Vilniuje?
Aš lankausi Jogailos ir Cvirkos g. sankryžoje, cokoliniame aukšte yra dailininkų parduotuvė. Taip pat žinau, kad yra priešais šv. Onos bažnyčią (priešais Dailės akademiją), bet niekada ten nebuvau
Klausykit, mergaitės, kaip jūs gražiai užklijuojate visą servetėlę? Man plyšta Konkrečiau.. darau servetėlinę, tai ties ta skyle ovaline plyšta ie skersuoja
Klijuoju labai atsargiai, bet...
QUOTE(bambyze @ 2009 10 01, 18:27)
Klausykit, mergaitės, kaip jūs gražiai užklijuojate visą servetėlę? Man plyšta Konkrečiau.. darau servetėlinę, tai ties ta skyle ovaline plyšta ie skersuoja
as ja su tais paciais klyjais apmirkau kad temptusi vienodai,kartais net ir jei iplysta pavyksta uzklijuoti ir net nesimato
Kažkuri mamytė buvo davusi patarimą - priklijuoti servetėlę pieštukiniais klijais. Tai taip per viršų tepant man plyšo servetėlės vis, o pabandžiau ištepti tais klijais pagrindą, tada lygiai gražiai užklijavau sausą servetėlę, ir tada viršų visą "prispaudžiau" su tais pačiais klijais. Taip lygiai dar niekada nebuvau užklijavusi servetėlės, labai patogu . Tik nežinau, ar šiti klijai negeltonuoja?
Merginos nudekupazinau taburetke, ir nupurskiau su laku is senuku skirtu automobiliams, bei po to "sugalvojau" dalakuoti su akriliniu ir blyn mano nelaimei, jisai baltais plemais ant virsaus ir liko dabar nebezinau ka daryt? nusveist su svitriniu ir lakuot vel su tuom purskiamu automobiliniu ar ka? patarkit, nes paciai patinka piesinukas skilimas, tik va tas lakas baltas akis bado juodai... patarkit ka daryt, aciu labai.
ziurinejau darbeliu galerija ir iskilo klausimas, kaip padaryti, kad dekoruotas daiktas butu lygaus pavirsiaus? pvz maciau kazkieno dekoruotus padekliukus, tai jie tokie slidus atrodo, lyg keramikiniai...
QUOTE(Borri @ 2009 10 01, 20:14)
Kažkuri mamytė buvo davusi patarimą - priklijuoti servetėlę pieštukiniais klijais. Tai taip per viršų tepant man plyšo servetėlės vis, o pabandžiau ištepti tais klijais pagrindą, tada lygiai gražiai užklijavau sausą servetėlę, ir tada viršų visą "prispaudžiau" su tais pačiais klijais. Taip lygiai dar niekada nebuvau užklijavusi servetėlės, labai patogu . Tik nežinau, ar šiti klijai negeltonuoja?
Dėkui už patarimą Tikrai labai patogu. Kai minėjot, ištepiau pagrindą klijais, gražiai prispaudžiau servetėlę, nu tikrai liuks. Žiūrėsim, kaip ryte atrodys, sako rytas už vakarą protingesnis
[quote=mezzanine,2009 10 01, 23:16]
ziurinejau darbeliu galerija ir iskilo klausimas, kaip padaryti, kad dekoruotas daiktas butu lygaus pavirsiaus? pvz maciau kazkieno dekoruotus padekliukus, tai jie tokie slidus atrodo, lyg keramikiniai... :h
Kuo daugiau kartų lakuosi (prieš tai vis pašveisdama), tuo lygiau gausis.
ziurinejau darbeliu galerija ir iskilo klausimas, kaip padaryti, kad dekoruotas daiktas butu lygaus pavirsiaus? pvz maciau kazkieno dekoruotus padekliukus, tai jie tokie slidus atrodo, lyg keramikiniai... :h
Kuo daugiau kartų lakuosi (prieš tai vis pašveisdama), tuo lygiau gausis.