Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(bonza @ 2009 09 28, 09:51)
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, vakar bandžiau sendint dvikomponenciu Crackle Sotile laku, tepiau pagal instrukcija is pradziu step 1, po pusvalandžio – step 2. Taciau man absoliuciai nieks nesuskilo... vakar per pietus viska padariau, iki siol ner nei vieno iskilimo... Laukiu nesulaukiu... o gal jie nematomi ko neitrini?
Ka ne taip dariau? Tepiau atrodo kaip parasyta, ploksciu teptuku, nei  tai plonai nei storai...

O tu antrą sluoksnį tepei po pusvalandžio...ar po to, kai pirmas sluoksnis visiškai išdžiuvo..tiksliau pasidarė skaidrus g.gif ..Jei tepei, po pusvalandžio, o pirmas sluoksnis dar nebuvo iki galo išdžiuvęs..tai gal dėl to ir nesigavo.. g.gif
Atsakyti

Labas,

zinoviu norejau paklausti ar galima nudekupazinti saldytuva? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Laura_k,2009 09 29, 09:47]
Labas,

zinoviu norejau paklausti ar galima nudekupazinti saldytuva? biggrin.gif

Aišku. Kažkur forume esu mačiusi, tik reikia paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 28, 17:42)
labukas

Paskaityk šią temą nuo pradžios (tik kelis puslapiukus) - astakymas smulkiai aprašytas  drinks_cheers.gif

perskaiciau viska idemiai. Radau tik tiek kad pasenus priemone, arba per salta patalpa g.gif kadangi priemone tik nesenai pirkta, tai lieka antrasis variantas...

QUOTE(Salne @ 2009 09 28, 23:23)
O tu antrą sluoksnį tepei po pusvalandžio...ar po to, kai pirmas sluoksnis visiškai išdžiuvo..tiksliau pasidarė skaidrus g.gif ..Jei tepei, po pusvalandžio, o pirmas sluoksnis dar nebuvo iki galo išdžiuvęs..tai gal dėl to ir nesigavo.. g.gif

joa, tepiau kai pirmasis jau buvo tikrai isdziuves, net daugiau nei po pusvalandzio.

Kaip patariat toliau daryt - bandyt ant virsaus vel lakuot step 1, tada step 2, ir bandyt palikt kur siltai arba su dziovintuvu padziovint kad skiltu?
nes dabar viska nuvalyt tai velniazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 09 29, 10:15)
.
Kaip patariat toliau daryt - bandyt ant virsaus vel lakuot step 1, tada step 2, ir bandyt palikt kur siltai arba su dziovintuvu padziovint kad skiltu?
nes dabar viska nuvalyt tai velniazin  g.gif

Man,taip buvo su retro,para neskilo,tai padejau ant gyvatuko ir viskas liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas panelės wink.gif
turiu tokį klausimą smile.gif
pvz., kai dekupuojat druskinę, ar lakuojate jos vidų? gal yra kokie nors lakai, kurie tinka sąlyčiui su maistu? Ar tik gražiai nušlifuojate ir viskas?

Ačiū už atsakymus wink.gif
Atsakyti
Noriu šiek tiek prie motyvo ant servetėlės papiešti. Man reiktų turbūt želinės porporinės, taip? Gal kas patars wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 09 29, 14:58)
Noriu šiek tiek prie motyvo ant servetėlės papiešti. Man reiktų turbūt želinės porporinės, taip? Gal kas patars  wub.gif

O kas ta želinė porporina yra??..Miltelius žinau, o va žėlinės neteko girdėti.. g.gif
O piešti tai šiaip su akriliniais dažais gali piešti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 09 29, 15:03)
O kas ta želinė porporina yra??..Miltelius žinau, o va žėlinės neteko girdėti.. g.gif
O piešti tai šiaip su akriliniais dažais gali piešti.. 4u.gif

noriu blizgesio sidabrinio smile.gif ir kad gautųsi ne visai plokščias smile.gif
Atsakyti
Noriu paklaust nestuke.gif dekupazuotoju- ar Jus imates kazkokiu ypatingu saugumo priemoniu, dirbant su dazais, lakais? nu, pvz, kaukes ant veido ar kazkas pan...
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 09 29, 16:42)
Noriu paklaust  nestuke.gif  dekupazuotoju- ar Jus imates kazkokiu ypatingu saugumo priemoniu, dirbant su dazais, lakais? nu, pvz, kaukes ant veido ar kazkas pan...

Sveika,

aš nenaudoju, bet matau, kad Tu nestuke.gif , tai geriau pasisaugok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 09 29, 15:42)
Noriu paklaust  nestuke.gif  dekupazuotoju- ar Jus imates kazkokiu ypatingu saugumo priemoniu, dirbant su dazais, lakais? nu, pvz, kaukes ant veido ar kazkas pan...

Man regis nėra daug čia nestuke.gif kurios užsiima dekupažu, arba minimaliai priena. Aš vien dėl to dekupažo laukiau beveik du metus, kol nestuke.gif ir kol maitinau... Tai nežinau, bet susilaikyčiau, vistiek dažai ir lakai garuoja, turi įvairių priedų... smile.gif
Atsakyti