Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(Senti @ 2009 09 27, 10:17)
Vėl atlekiu pagalbos prašytis...
nu gi vakar žioplas daigtas, įtriniau trūkimus su sidabro spalvos patina, ir man visa dėžutė taip nusimozojo negražiai.. tiksliau trukiai patamsėjo (nespaskaičiavau kad taip tamsu gali būti  doh.gif ), tai puoliau viską šveisti, deje nevisur situaciją išgelbėjau doh.gif  doh.gif  tai va ir noriu paklausti - ar įmanoma visai išvalyti įtrintą patiną? ar yra koks būdas? ar tiesiog paprastai pašveisti skuduriuku tikintas kad viskas bus gerai ..  g.gif

ir dar - turėsiu gerą pamoką, kad reikia pirma kažkur nuo paties tolimiausio kampelio pradėti, o ne nuo pagrindinio piešinuko ...  blush2.gif

kur neissivale bandyk itrinti su kita norima spalva sviesesne 4u.gif

QUOTE(gb78 @ 2009 09 27, 11:45)
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif Bet dar iškilo klausimas  blush2.gif Tai pirma susendinti blush2.gif , o po to ant to nelygaus paviršiaus suskilinėjusio servetėlę klijuoti? doh.gif  O paskui dar ir lakuoti gi reiks. Tai tie suskilinėjimai kaip ir laku užsipildys  doh.gif  doh.gif Jaučiu, kad nesugebėsiu  blink.gif

vienkomponentis sendinimas yra:
nudazai akriliniais tamsiais dazais
sendinamasis vienkomponentis lakas
sviesus akriliniai dazai

tas virsutinis sluoksnis dazu sutrukines ir per trukius matysis pirmoji dazu spalva.

tada klijuojami serveteliu motyvai, seseliuojama, lakuojama 4u.gif

dvikomponentis sendinimas
nudazai
uzklijuoji serveteliu motyvus
paseseliuoji
tada tepamas sendinamasis lakas step 1
isskaidrejus step 2
gautus itrukimus itrinam jie tada isryskeja
lakuojam viska akriliniu laku

nu atrodo visa eiga surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 27, 11:30)
kur neissivale bandyk itrinti su kita norima spalva sviesesne 4u.gif

vakar 12 val nakties apverčiau visus namus aukštyn kojom, kol suradau baltus perlamutrinius šešėlius lotuliukas.gif na ten tie tamsesni papeckiojimai vistiek šiek tiek liko (bent jau kai aš žinau kad jie ten buvo), bet vaizdelis jau geresnis...

beje, dar vienas klausimas - kokius teptukus naudojat? nes aš pradžiai turiu iš kancialiarinių nusipirkusi, bet man jie tie šiek tiek per šiurkštūs atrodo ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 27 rugsėjo 2009 - 12:14
QUOTE(liusinda @ 2009 09 26, 21:11)
noreciau paklaust  ax.gif ant pakabu ir dezuciu buna vaiku vardai uzrasyti ,tai kaip ar is ko jie?nu ar rasyti ar klijuoti? g.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as teptukus perku dailininku parduotuvej sintetinius. jie labai svelnuciai.

del uzrasu galimi varijantai:
ranka uzrasyt su rasikliu kur ant cd rasom
atsispausdinti ant ryzinio popieriaus
trafaretu pagalba uzdet
deginti su degikliu

daugiau nebezinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 09 27, 20:51)
as teptukus perku dailininku parduotuvej sintetinius. jie labai svelnuciai.

del uzrasu galimi varijantai:
ranka uzrasyt su rasikliu kur ant cd rasom
atsispausdinti ant ryzinio popieriaus
trafaretu pagalba uzdet
deginti su degikliu

daugiau nebezinau. 4u.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Labas rytas panelės wink.gif
turiu tokį klausimą smile.gif
pvz., kai dekupuojat druskinę, ar lakuojate jos vidų? gal yra kokie nors lakai, kurie tinka sąlyčiui su maistu? Ar tik gražiai nušlifuojate ir viskas?

Ačiū už atsakymus wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, vakar bandžiau sendint dvikomponenciu Crackle Sotile laku, tepiau pagal instrukcija is pradziu step 1, po pusvalandžio – step 2. Taciau man absoliuciai nieks nesuskilo... vakar per pietus viska padariau, iki siol ner nei vieno iskilimo... Laukiu nesulaukiu... o gal jie nematomi ko neitrini?
Ka ne taip dariau? Tepiau atrodo kaip parasyta, ploksciu teptuku, nei tai plonai nei storai...

Ir dar klausimas – ar butinai reik itrint porporina ar patina? Esu girdėjus kad tam reikalui puikiausiai tinka akiu seseliai blush2.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 28 rugsėjo 2009 - 08:51
QUOTE(bonza @ 2009 09 28, 09:51)
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, vakar bandžiau sendint dvikomponenciu

labukas

Paskaityk šią temą nuo pradžios (tik kelis puslapiukus) - astakymas smulkiai aprašytas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar galima dekupažinti nulakuotą medinį daiktą? Ar visgi reikėtų jį nušveisti?

Beje ar yra koks nors vienas lakas, kuris būtų atsparus drėgmei ir karščiui?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

gal kas žinot, ar čia porporina milteliais, ar želė?
sidabrine porporina

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 22:38)
Labukas,

gal kas žinot, ar čia porporina milteliais, ar želė?
sidabrine porporina

dėkui  4u.gif

čia miltukai.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 28, 23:41)
čia miltukai.

Sveika, Lachese,

aš noriu šiek tiek prie motyvo ant servetėlės papiešti. Man reiktų turbūt želinės porporinės, taip?
Atsakyti