Puodelių bus galima įsigyti tiek kiek padarysite vakarėlių 39 sav. Vienas vakarėlis- vienas puodelis, du vakarėliai- du puodeliai, trys vakarėliai-trys puodeliai...
Tai kaip čia gaunas ? kiekvienam 360 lt užsakymui galiu imti tik po 1 puodelį ?
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:31)
Puodelių bus galima įsigyti tiek kiek padarysite vakarėlių 39 sav. Vienas vakarėlis- vienas puodelis, du vakarėliai- du puodeliai, trys vakarėliai-trys puodeliai...
O aš ir to vieno žadu neimti , merginos sakė, kad nieko karščio nelaiko .
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 10:33)
O aš ir to vieno žadu neimti , merginos sakė, kad nieko karščio nelaiko .
Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės
Man atrodo Laurindre žino, parašys
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
Vėl?
Karštį laiko truputuką ilgiau nei paprastas puodukas. Mano vyresniąjai tai idealus puodelis į skautų stovyklą.
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 10:41)
Vėl?
Karštį laiko truputuką ilgiau nei paprastas puodukas. Mano vyresniąjai tai idealus puodelis į skautų stovyklą.
Kas vėl? Nugi pas mane jos 3 dabar kitai eilė atėjo
Reiškia tas puodelis visia neblogas ,jei nesiruoši jo naudot kaip termoso, kad ryte įsipylei, o per pietus geri. Tada dar yra laiko pagalvoti
[quote=spiglys,2009 09 15, 11:56]
Gaunas tikrai gerai. Vakar jau grikius viriau. Bet grikiams ar tai vandens reikia biski mažiau arba laiko ilgesnio virimui.
Vienu žodžiu viriau taip: ryžiai 300 ml vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu
grikiai 300 ml. vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu buvo mažai. įjungiau dar 5 min. viskas ok. Tik nedėkit sviesto iškart Dar rašo jei dedat druskos, reikia prailginti virimo laiką 2-4 min. Aš viriau be druskos.
taip grikiam reik truputi maziau vandens ir gerai gaunasi
Gaunas tikrai gerai. Vakar jau grikius viriau. Bet grikiams ar tai vandens reikia biski mažiau arba laiko ilgesnio virimui.
Vienu žodžiu viriau taip: ryžiai 300 ml vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu
grikiai 300 ml. vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu buvo mažai. įjungiau dar 5 min. viskas ok. Tik nedėkit sviesto iškart Dar rašo jei dedat druskos, reikia prailginti virimo laiką 2-4 min. Aš viriau be druskos.
taip grikiam reik truputi maziau vandens ir gerai gaunasi
QUOTE(jjjj @ 2009 09 15, 10:57)
[ taip grikiam reik truputi maziau vandens ir gerai gaunasi
O kiek tas mažiau ?
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:46)
Kas vėl? Nugi pas mane jos 3 dabar kitai eilė atėjo
Reiškia tas puodelis visia neblogas ,jei nesiruoši jo naudot kaip termoso, kad ryte įsipylei, o per pietus geri. Tada dar yra laiko pagalvoti
Ogo, tada nėščios katės gali būti išrisus metus
Taip, kai termoso nepanaudosi, bet jo ir paskirtis nėra ta.
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:31)
jau apsieisiu ir be puodeliu o dar jei nelabai siluma laiko
QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 12:44)
Šiandien Vilnelėje susirinkimas, gal vadovės atveš mums spalio naujienų, ėt, kaip greitai bėga tos savaitės
Santakos puslapyje jau paskelbtos Spalio naujienos.