Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Puodelių bus galima įsigyti tiek kiek padarysite vakarėlių 39 sav. Vienas vakarėlis- vienas puodelis, du vakarėliai- du puodeliai, trys vakarėliai-trys puodeliai...

Tai kaip čia gaunas ? kiekvienam 360 lt užsakymui galiu imti tik po 1 puodelį ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:31)
Puodelių bus galima įsigyti tiek kiek padarysite vakarėlių 39 sav. Vienas vakarėlis- vienas puodelis, du vakarėliai- du puodeliai, trys vakarėliai-trys puodeliai...
Tai kaip čia gaunas ? kiekvienam 360 lt užsakymui galiu imti tik po 1 puodelį ? verysad.gif

O aš ir to vieno žadu neimti g.gif , merginos sakė, kad nieko karščio nelaiko doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 10:33)
O aš ir to vieno žadu neimti  g.gif , merginos sakė, kad nieko karščio nelaiko  doh.gif .

bigsmile.gif Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat 4u.gif Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 rugsėjo 2009 - 10:37
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
bigsmile.gif  Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat 4u.gif  Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės tongue.gif

Man atrodo Laurindre žino, parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
bigsmile.gif  Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat 4u.gif  Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės nestuke.gif

Vėl? lotuliukas.gif
Karštį laiko truputuką ilgiau nei paprastas puodukas. Mano vyresniąjai tai idealus puodelis į skautų stovyklą.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 10:41)
Vėl?  lotuliukas.gif
Karštį laiko truputuką ilgiau nei paprastas puodukas. Mano vyresniąjai tai idealus puodelis į skautų stovyklą.

Kas vėl? Nugi pas mane jos 3 biggrin.gif dabar kitai eilė atėjo 2.gif
Reiškia tas puodelis visia neblogas ,jei nesiruoši jo naudot kaip termoso, kad ryte įsipylei, o per pietus geri. Tada dar yra laiko pagalvoti wink.gif
Atsakyti
[quote=spiglys,2009 09 15, 11:56]
Gaunas tikrai gerai. Vakar jau grikius viriau. Bet grikiams ar tai vandens reikia biski mažiau arba laiko ilgesnio virimui.
Vienu žodžiu viriau taip: ryžiai 300 ml vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu
grikiai 300 ml. vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu buvo mažai. įjungiau dar 5 min. viskas ok. Tik nedėkit sviesto iškart mirksiukas.gif Dar rašo jei dedat druskos, reikia prailginti virimo laiką 2-4 min. Aš viriau be druskos.

taip grikiam reik truputi maziau vandens ir gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjj @ 2009 09 15, 10:57)
[ taip grikiam reik truputi maziau vandens ir gerai gaunasi  smile.gif

O kiek tas mažiau ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:46)
Kas vėl? Nugi pas mane jos 3 biggrin.gif dabar kitai eilė atėjo  2.gif
Reiškia tas puodelis visia neblogas ,jei nesiruoši jo naudot kaip termoso, kad ryte įsipylei, o per pietus geri. Tada dar yra laiko pagalvoti wink.gif

Ogo, tada nėščios katės gali būti išrisus metus lotuliukas.gif
Taip, kai termoso nepanaudosi, bet jo ir paskirtis nėra ta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:31)

irnesakyk.gif jau apsieisiu ir be puodeliu blush2.gif o dar jei nelabai siluma laiko g.gif
Atsakyti
Šiandien Vilnelėje susirinkimas, gal vadovės atveš mums spalio naujienų, ėt, kaip greitai bėga tos savaitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 12:44)
Šiandien Vilnelėje susirinkimas, gal vadovės atveš mums spalio naujienų, ėt, kaip greitai bėga tos savaitės  ax.gif

Santakos puslapyje jau paskelbtos Spalio naujienos. mirksiukas.gif
Atsakyti