Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Alatėja @ 2009 09 14, 22:04)
čia ta kuri yra Sutaupyk su Tupperware 2?  ax.gif

Taip, tokia pat smile.gif . Tik va tokios spalvos smile.gif.
user posted image
Šita melsva labai dera prie kolumbiukų melsvų, gražiai atrodo smile.gif
user posted image
O Optimum išmatavimai tokie:
500ml
Plotis 12,4cm ilgis 16,4cm aukštis 5cm

1,1 l
Plotis 16,4cm ilgis 25,3cm aukštis 5,2cm

1,3l
Plotis 12,4cm ilgis 16,4cm aukštis 10cm

2,1l
Plotis 12,4cm ilgis 16,4cm aukštis 15cm

2,9l
Plotis 16,4cm ilgis 25,3cm aukštis 10 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 14 rugsėjo 2009 - 21:12
Aš kepiau obuolinį pyragą karališkoje formoje ir taip nusibeždžionavau, kad išversiu į tą prabangos lėkštę iš sutaupyk su TW, tai ant dangčio man netilpo ir į lėkštę netilpo, nedaug tetrūko vietos, bet netilpo. Tai gal Princesės diametras yra mažesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 14, 22:07)
Taip, tokia pat smile.gif

Ne tokia pat - sutaupyk su Tw yra 1.3 l, o filmuke 2 l talpos.

QUOTE(davija @ 2009 09 14, 22:12)
Aš kepiau obuolinį pyragą karališkoje formoje ir taip nusibeždžionavau, kad išversiu į tą prabangos lėkštę iš sutaupyk su TW, tai ant dangčio man netilpo ir į lėkštę netilpo, nedaug tetrūko vietos, bet netilpo. Tai gal Princesės diametras yra mažesnis g.gif

Skersmuo (diametras) Princesės didesnis.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 14, 22:22)

drinks_cheers.gif Pastebėjau dabar ir aš - mažesnė sutaupyk su TW
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 14, 22:22)

dabar viskas aišku, sakau, kad filmuke dangtis toks didesnis atrodo ax.gif

o aš atradimą padariau blush2.gif galvojau, kad ryžių puodas tik 37 sav doh.gif o pasirodo galima iki39 thumbup.gif Turbūt imsiu lotuliukas.gif

Spigly, na pasakyk daugiau ką nors apie tą puodą ir pačius ryžius, ar tikrai gaunasi neblogai viskas ten mirksiukas.gif

va radau, kaip rusaitės jį giria suši gamindamos bigsmile.gif
http://www.good-cook...ic7456s210.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 14 rugsėjo 2009 - 22:07
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 20:51)
man rodos, kad gwidita santakoj darbuojas, o tu Vilnelėj ax.gif
rosee, o tu peilius jau galandai?

Sveikutės 4u.gif Viską gavau ir šluostes ir optimukų rinkinį 1+1,kur praeitą sykį neįdėjo ax.gif ir didžiulį baltą bliūdą mėlynu dangčiu..
O dėl tų peilių tai nlb suprantu kaip čia gali būti ne aštrūs, maniškiai kaip britvos, negalandau, nereikėjo.
Aš Vilnelei priklausau, taip jau gavosi, o gyvenu Kaune, kai sudarinėjau sutartį tuomet tik išsiaiškinau, kad ir Kaune yra tuperis, bet jau buvo posfaktum lotuliukas.gif , nors šiaip jau jokio skirtumo, ta pati šaraškino kontora kur bebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 14, 20:47)

Rainy day, prieš pildama masę į žele žiedą, truputį jį patepk aliejumi - plonai plonai. Tada tikrai visada super iškrenta  mirksiukas.gif

Asese, pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif

Labas rytas smile.gif Pasigirsiu, vakar kepiau smulkinta jautiena ir rudaisiais ryžiais įdarytas paprikas MicroPliuse thumbup.gif Beje, ryžius prieš tai išsiviriau TW ryžių inde, viskas gavosi, tik gaminosi man ilgokai - 15 min. 850 W galingumu. Tikriausiai todėl, kad ryžiai negludinti buvo.
Galutinis rezultatas puikiai pavyko victory.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 22:12)

Turiu abi tas lekstes. Baltoji didesne. Kai reikia is princeses pyraga ideti, puikiai telpa. O zydra naudoju, kai noriu kazkur nestis pyraga, bet ne visa biggrin.gif Man jos pyragine atstoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 21:29)
Spigly, na pasakyk daugiau ką nors apie tą puodą ir pačius ryžius, ar tikrai gaunasi neblogai viskas ten mirksiukas.gif

Gaunas tikrai gerai. Vakar jau grikius viriau. Bet grikiams ar tai vandens reikia biski mažiau arba laiko ilgesnio virimui.
Vienu žodžiu viriau taip: ryžiai 300 ml vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu
grikiai 300 ml. vanduo 500 ml. 10 min 800 galingumu buvo mažai. įjungiau dar 5 min. viskas ok. Tik nedėkit sviesto iškart mirksiukas.gif Dar rašo jei dedat druskos, reikia prailginti virimo laiką 2-4 min. Aš viriau be druskos.

Jei jau vyras išgyre, reiškia vertas dėmesio puodas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 rugsėjo 2009 - 10:01
Gal vandens grikiams maziau reikia, nes jie tikrai greiciau nei ryziai isverda g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 15, 09:57)
Gal vandens grikiams maziau reikia, nes jie tikrai greiciau nei ryziai isverda g.gif

Sekantį kartą bandysiu mažiau pilt
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 22:29)
dabar viskas aišku, sakau, kad filmuke dangtis toks didesnis atrodo ax.gif

o aš atradimą padariau blush2.gif galvojau, kad ryžių puodas tik 37 sav doh.gif o pasirodo galima iki39 thumbup.gif Turbūt imsiu lotuliukas.gif

labas rytukas 4u.gif

pala pala o ar davija kartais nebuvai is tu kur sake"viskas daugiau nieko nepirksiu" mastau.gif hihihi.gif

jo as santakai priklausau,susimetem su drauge y kruva darydamos uzsakyma blush2.gif bet labai nusiminiau kad prekes veluos musu verysad.gif noriu kuo greiciau savo peiliuka gaut bigsmile.gif

snd atsitiko toks dalykas kad db baisiausiai uzsimaniau tu termo puodeliu doh.gif vyras isvare is pacio ryto dirbt y laukus(be pusryciu)tai as sakau kaip gera zmonyte nuvesiu pusrytuku mirksiukas.gif nu ir ka ziuriu kad musu termosas sugedo doh.gif ir nebera y ka kavytes nuvezt doh.gif pamaniau tureciau tuos puodelius tai sau smagiai ir skaniai atsigertuva kavytes vidury dirvos lotuliukas.gif ale neturejau doh.gif tai jau db 39 savaitei prisideda dar prie servofikso ir puodeliai doh.gif
Atsakyti