Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 19:55)
gwidita, tikrai taip, pas mane tas su trimis peiliukais  smile.gif

va skaitau ir aš užsimaniau tų trijų peiliukų,o tai ar jie tinka senąjam QC ir kokia būtų jų kaina.
Kas dėl plovimo tai ir aš dar jo nei karto neatsukau,tik stengiuosi išvarvinti ir viskas. Na dar nesmirdi o kai jau taip bus tai teks atsukinėti.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 16:53)
pas mus vienas blogumas, kad pats su sandelininku negali pabendraut, tiesiog distributorė išsiunčia broką ir ten jau nežinau nuo ko ta sėkmė priklauso ax.gif o pati vykt į sandėlį tai nesiruošiu, nes kelionės išlaidos padengs naują  biggrin.gif

Bandyk issiusti, jeigu nutars kad nekeiciamas-parsius, juk nieko neprarandi, o pameginti galima.
Atsakyti
Šiandien gavau prekes ir iš karto įdarbinau abi 6 keksų silikonkes, iškepiau kotletukus ax.gif . Dabar džiaugiuosi, kad dvi ėmiau, 1kg faršo tilpo biggrin.gif
Filė peilis toks plonas, 18cm ilgio, rašo ant gelęžtės "Hand Polished Japanese Stainless Steel", bet pagamintas, tai China. Šiaip tai smagus rankoje turėti, kaip ar anie kiti peiliai. Atrodo, gerą peilį įsigijau, lb man tokio trūko.
Tiesa, ant kiekvieno peilio gelęžtės užrašyta koks ir jau štai kiek laiko jais naudojuos, nenusitrynė. Laukiu, gal kada tuperis kapoklę pasiūlys biggrin.gif
Jau ir padariau pavedimą, belieka išsiskirstyti prekytes ir dairytis toliau ax.gif
Tiesa, tie obuoliukai tokie simpatulkos, lb tiks mažąjai princesei (11mėn.) ir valgyti ir žaisti. Šiandien paliko pasaugoti, kol jaunimas sportavo, tai buvo patys geriausi žaislai Cosmo samčiai ir bliūdai, mažoji ir virė ir kramtė biggrin.gif
Atsakyti
o mano draugei kaune prekiu dar nedave,nors uzsakymas praeita sawaite padarytas g.gif sake didzioji savaite prekiu nera ar kazkas panasaus jajai buvo pasakyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 14, 19:04)
Šiandien gavau prekes ir iš karto įdarbinau abi 6 keksų silikonkes, iškepiau kotletukus  ax.gif . Dabar džiaugiuosi, kad dvi ėmiau, 1kg faršo tilpo  biggrin.gif
Filė peilis toks plonas, 18cm ilgio, rašo ant gelęžtės "Hand Polished Japanese Stainless Steel", bet pagamintas, tai China. Šiaip tai smagus rankoje turėti, kaip ar anie kiti peiliai. Atrodo, gerą peilį įsigijau, lb man tokio trūko.
Tiesa, ant kiekvieno peilio gelęžtės užrašyta koks ir jau štai kiek laiko jais naudojuos, nenusitrynė. Laukiu, gal kada tuperis kapoklę pasiūlys  biggrin.gif
Jau ir padariau pavedimą, belieka išsiskirstyti prekytes ir dairytis toliau  ax.gif
Tiesa, tie obuoliukai tokie simpatulkos, lb tiks mažąjai princesei (11mėn.) ir valgyti ir žaisti. Šiandien paliko pasaugoti, kol jaunimas sportavo, tai buvo patys geriausi žaislai Cosmo samčiai ir bliūdai, mažoji ir virė ir kramtė  biggrin.gif

Nooooooooooriu tokio peilio lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jis lankstus, ar kietas, kaip ir kiti tos serijos g.gif As darzovinio nuo sausio dar nei karto negalandau, pomidora pjauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 14, 19:19)
O jis lankstus, ar kietas, kaip ir kiti tos serijos g.gif

Dar kartą pačiupinėjau, lankstus, bet ne įpatingai, toks normos ribose.
Šiaip lb sudėtinga pirkti tik iš paveiksliuko, geriau jau kur prisiblatinti ir pačiupinėti, visgi ne toks jau ir pigus g.gif

Gwidita, keista, mes išsiuntėm užsakymą ketvirtadienį, o šiandien jau gavau ir nieko netrūko, tik to naujoviško bliūdo, bet jį greičiausiai gausiu su kitu užsakymu. O jo tai laukiu, man prie oranžinio virtuvinio gražiai derės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 14, 20:09)
Dar kartą pačiupinėjau, lankstus, bet ne įpatingai, toks normos ribose.
Šiaip lb sudėtinga pirkti tik iš paveiksliuko, geriau jau kur prisiblatinti ir pačiupinėti, visgi ne toks jau ir pigus  g.gif

Gwidita, keista, mes išsiuntėm užsakymą ketvirtadienį, o šiandien jau gavau ir nieko netrūko, tik to naujoviško bliūdo, bet jį greičiausiai gausiu su kitu užsakymu. O jo tai laukiu, man prie oranžinio virtuvinio gražiai derės  ax.gif

Aktyvumo dovanu is karto niekada negauni.Tik po saskaitu apmokejimo, geriausiu atveju su kitu uzsakymu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau prekes

Oi, Rosee, kaip tau smagu jau wub.gif , aš dar negavau....
Papildyta:
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 21:19)
Nieko, dar bus jam siurprizų  irnesakyk.gif Trečiadienį MB gimtadienio laukia nesulaukia dar vienas naujas stebuklas mano virtuvėje - želė žiedas  biggrin.gif Kai pamatys pyragą vakare, nepatikės, manau, kad pati dariau  lotuliukas.gif Tikiuosi, kad viskas gausis man  blush2.gif O jei gausis, tai kitą kartą dar gražesnį pagaminsiu, įdėsiu į tortinę ir vešiu anytai, kad užpavydėtų  assa.gif  assa.gif  assa.gif  hihihi.gif

Rainy day, prieš pildama masę į žele žiedą, truputį jį patepk aliejumi - plonai plonai. Tada tikrai visada super iškrenta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 14, 17:54)
va skaitau ir aš užsimaniau tų trijų peiliukų,o tai ar jie tinka senąjam QC ir kokia būtų jų kaina.

Trijų peiliukų ašmenys tiknka visiems QC, net ir seniausiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 14, 17:54)
Kas dėl plovimo tai ir aš dar jo nei karto neatsukau,tik stengiuosi išvarvinti ir viskas. Na dar nesmirdi o kai jau taip bus tai teks atsukinėti.

pas mane pats seniausias, tai tinka kuo geriausiai bigsmile.gif kaina 59lt (kur sutaupyk su TW) mirksiukas.gif

QUOTE(etaeta @ 2009 09 14, 17:56)
Bandyk issiusti, jeigu nutars kad nekeiciamas-parsius, juk nieko neprarandi, o pameginti galima.

drinks_cheers.gif

Šiandien gavau prekes ir iš karto įdarbinau abi 6 keksų silikonkes, iškepiau kotletukus  ax.gif .

nu tikrai kaip operatyviai pas jumi thumbup.gif aš ryt laukiu siuntinio, jau tapo tradicija - trečiadieniais ax.gif ir šluostes gavai ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 14, 20:09)

Gwidita, keista, mes išsiuntėm užsakymą ketvirtadienį, o šiandien jau gavau ir nieko netrūko, tik to naujoviško bliūdo, bet jį greičiausiai gausiu su kitu užsakymu. O jo tai laukiu, man prie oranžinio virtuvinio gražiai derės  ax.gif

man rodos, kad gwidita santakoj darbuojas, o tu Vilnelėj ax.gif

rosee, o tu peilius jau galandai? Mano kolega sasko, kad jo nuo pat pradžių buvo neaštrūs ir jis nejaučia gęrio juos turėdamas doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, o į kokį indą yra išverčiamas varškės pyragas su persikais? 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=channel

Ir kokie išmatavimai 320ml, 500ml ir 1,1 l optimukų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 14 rugsėjo 2009 - 21:01
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 14, 21:56)
Labas vakaras, o į kokį indą yra išverčiamas varškės pyragas su persikais?  4u.gif

http://www.youtube.c...feature=channel
Ir kokie išmatavimai 500m ir 1,1 l optimukų?  4u.gif

Į serviravimo lėkštę "Prabangos" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 14, 22:02)
Į serviravimo lėkštę "Prabangos"  4u.gif

čia ta kuri yra Sutaupyk su Tupperware 2? ax.gif
Atsakyti