Sveikos
Gal kuri noretu keisti nauja mini QS melyna i raudona? Galima primoketi
Laba diena vakar pamiršau paminėti ir tai, kas man Quick Chef'e, deja, nepatiko... Ogi jo plovimas. Indaplovės neturiu, viską plaunu rankomis, tai kažkaip daug man terlionės su tuo dangteliu - užkišti šaukštelį, atskirti dangtį į dvi dalis, peiliukai, rankenelė... Beje, sakykit, kaip suprantu galima plauti visas Chef'o dalis? Kažkaip nesinori man per daug šlapinti tos pagrindinės viršutinio dangtelio dalies (tos, kur sriegiai visokie, nežinau, kaip kitaip paaiškinti ) Bet nešlapinti jos niekaip man nesigauna, plaunu lygiai kaip ir visas kitas dalis... o paskui kol išdžiūna, išvarva vandenukas iš tos dalies...
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 21:19)
O jei gausis, tai kitą kartą dar gražesnį pagaminsiu, įdėsiu į tortinę ir vešiu anytai, kad užpavydėtų
tu nedėk jo į tortinę, jis puikiai atlaiko keliones ir želė žiedo formoje, tame ir privalumas, atvarai į svečiu ir ten išėmi gražiausiai labai patogu
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 22:21)
Oi, negi niekas neragavo tokio idaro- nu jis man nerealus
aš ragavau, mano visa vaikystė ant tokių virtinukų buvo baba su seneliu tokius tevirdavo, bet man labai patikdavo, užtat ir dabar man patinka su varške lazanija, virtinukai, bet sūresni, o ne su cukrum
Aš ir pasikeičiau savo Quick Chefo peiliukus į trigubus
Aš kiekvieną kart taip smulkiai neplaunu pas mane rankena iš vis būna visada pridėt (apart kapitalinio plovimo), tad dangtį nuplaunu, peiliukus per vandenį perleidžiu ir pats indas.Kiekvieną kart taip plaudama ir aš išprotėčiau (tiesiog dangtį stengiuos pasaugot, kad ten nepribėgtų vandens)...
Dėkui, davija, už patarimą, tikrai, juk su pačiu želė žiedu galiu vežtis viską
O dėl Quick Chef'o plovimo, tai va, ir aš bandžiau to dangčio neatidaryti, galvoju tik apatinę jo dalį po vandenuku nupilsiu ir vsio, bet pribėgo į jį vandens, teko atidaryt vis tiek Vienu žodžiu, aš nemoku taip to dangčio išplauti, kad vanduo nepribėgtų, todėl vis tiek turiu atidaryti Kaip jums pavyksta nepripilti vandens į vidų aš neįsivaizduoju Pavyzdžiui, svogūną, mėsytę pjaustant, vis tiek juk reikia naudoti ir kempinėlę su plovikliu... tai nori nenori susišlapina man viskas... na, gal su laiku išmoksiu kaži kaip tik apatinę dalį nuplaut
O dėl Quick Chef'o plovimo, tai va, ir aš bandžiau to dangčio neatidaryti, galvoju tik apatinę jo dalį po vandenuku nupilsiu ir vsio, bet pribėgo į jį vandens, teko atidaryt vis tiek Vienu žodžiu, aš nemoku taip to dangčio išplauti, kad vanduo nepribėgtų, todėl vis tiek turiu atidaryti Kaip jums pavyksta nepripilti vandens į vidų aš neįsivaizduoju Pavyzdžiui, svogūną, mėsytę pjaustant, vis tiek juk reikia naudoti ir kempinėlę su plovikliu... tai nori nenori susišlapina man viskas... na, gal su laiku išmoksiu kaži kaip tik apatinę dalį nuplaut
Senojo shefo dangtis prisuktas su varztais, tai as per 3 metus tik 2 kartus esu atsukusi, tai tiesa pasakius, geriau isvis nesukineti Vaizdas baisus ir nelabai kas ten issiplauna indaplove jau irgi neima Net nelabai ir suprantu, kuriems galams tos skyles ten paliktos, juk is principo produktai ten nepatenka, vanduo pribega tik plaunant, taip iseina, tas brudas nuo vandens Padarytu aklinai, kaip mazajam ir viskas butu gerai
Merginos, as kaip suprantu akcija optimum indeliams jau baigesi? O gal kuri turite savo sandeliuke? As noreciau Rinkinys: 2,9l + 2,1l + 1,7l + 1,3l + 1,25l + 1,1l + 800ml + 500ml + 320ml. Kaina: TIK 219 (342) Lt. Kodas: 4476
QUOTE(laurindre @ 2009 09 14, 13:21)
Senojo shefo dangtis prisuktas su varztais, tai as per 3 metus tik 2 kartus esu atsukusi, tai tiesa pasakius, geriau isvis nesukineti Vaizdas baisus ir nelabai kas ten issiplauna indaplove jau irgi neima Net nelabai ir suprantu, kuriems galams tos skyles ten paliktos, juk is principo produktai ten nepatenka, vanduo pribega tik plaunant, taip iseina, tas brudas nuo vandens Padarytu aklinai, kaip mazajam ir viskas butu gerai
Pas mane tapati situacija kai kažkoks kvapas spintelėj nemalonus atsirado, kol atkasiau kame šaknys (bet ir po kokių 3 metų tik), bet man išsiplauna normaliai, be problemų, tik, kad vienas varžto srėgis prasisuka jau, tai čia va ne kas, nes ir neužsisuka gerai, ir visko pribėga labiau. Bet mano sandeliuke guli naujutėlaitis kitas tik su dviems peiliukais kvikšefas, tai tas matyt ir laukia savo eilės....
O mažasis Quick Chef'o dangtelis ir sukinėjas ir atsidarinėja, pas mus moterėlė rodė kaip reikia jį pasitvarkyt, kai kartais besmulkinant prasisuka.. Tai reikia atsidaryt dangtelį ir tuos ratukus plastikinius sutvarkyt kaip turi būt... Ai jaučiu nesupratot nieko
QUOTE(simre @ 2009 09 13, 22:57)
Gali pamit virvutę ar kokią juostelę ir pasidaryt pakabinimą: virvutės galuose užmegst mazgus, įspraust juos į tas kiaurymes, kurios matosi atidarius dėžutę. Kai uždarysi, virvutė geri laikysis. Tik mazgai ar koks kitoks virvutės galų pastorinimas turėtų nemaži būti.
Aciu)
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 14, 14:05)
Merginos, as kaip suprantu akcija optimum indeliams jau baigesi? O gal kuri turite savo sandeliuke? As noreciau Rinkinys: 2,9l + 2,1l + 1,7l + 1,3l + 1,25l + 1,1l + 800ml + 500ml + 320ml. Kaina: TIK 219 (342) Lt. Kodas: 4476
Oi kaip ir aš tokio norėčiau Kas turit, parašykit į až
Papildyta:
Va tokių norėčiau dar suspaudžiamų gal
Nea, persigalvojau, norėčiau optimum
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 14:59)
Pas mane tapati situacija kai kažkoks kvapas spintelėj nemalonus atsirado, kol atkasiau kame šaknys (bet ir po kokių 3 metų tik), bet man išsiplauna normaliai, be problemų, tik, kad vienas varžto srėgis prasisuka jau, tai čia va ne kas, nes ir neužsisuka gerai, ir visko pribėga labiau. Bet mano sandeliuke guli naujutėlaitis kitas tik su dviems peiliukais kvikšefas, tai tas matyt ir laukia savo eilės....
O mažasis Quick Chef'o dangtelis ir sukinėjas ir atsidarinėja, pas mus moterėlė rodė kaip reikia jį pasitvarkyt, kai kartais besmulkinant prasisuka.. Tai reikia atsidaryt dangtelį ir tuos ratukus plastikinius sutvarkyt kaip turi būt... Ai jaučiu nesupratot nieko
As manau, kad sandely pakeisti turetu i nauja, jeigu prasisuka
QUOTE(davija @ 2009 09 14, 14:59)
Pas mane mazasis prasisuka kartais, bet atidarius lyg viskas vietoj
QUOTE(etaeta @ 2009 09 14, 16:00)
As manau, kad sandely pakeisti turetu i nauja, jeigu prasisuka
pas mus vienas blogumas, kad pats su sandelininku negali pabendraut, tiesiog distributorė išsiunčia broką ir ten jau nežinau nuo ko ta sėkmė priklauso o pati vykt į sandėlį tai nesiruošiu, nes kelionės išlaidos padengs naują