Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(kregzde @ 2009 10 03, 20:42)
Gerai, išvirė, viskas kaip turi būti biggrin.gif  Tik prieš juos užpilant verdančiu vandeniu dar indą pakaitinau. O tau nesigavo?

Gaunasi, visada pre Vėlykas taip verdu, kad nesutrūktų kiaušiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 03, 20:42)
Gerai, išvirė, viskas kaip turi būti biggrin.gif  Tik prieš juos užpilant verdančiu vandeniu dar indą pakaitinau. O tau nesigavo?

Kiek kiaušinių vienu metu ir koks trynys gavosi? Skystas? Minkštas? Kietas?
Atsakyti
radau varskes surelio recepta
http://forellesrecep...varskes-surelis
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 03, 19:47)
Gaunasi, visada pre Vėlykas taip verdu, kad nesutrūktų kiaušiniai  mirksiukas.gif

Idėja, tik kam nežino, tai kiaušiniai turi būti kambari temperatūros mirksiukas.gif

QUOTE(simre @ 2009 10 03, 20:17)
Kiek kiaušinių vienu metu ir koks trynys gavosi? Skystas? Minkštas? Kietas?

Viriau gal penkis, trynys gavosi ne toks kietas, kai jis net sausas būna (kai perverdi kiaušinius),bet toks vos drėgnesnis, bet ne minkštas. Pabandyk pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kiaušinius turbūt galima virti ne tik Servofixe bet ir kitam kokiam iso DUO ar ne? Juk jų principas kaip ir toks pats? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 03 spalio 2009 - 21:26
Ačiū už pasitikėjimą kurti naują temą mirksiukas.gif Ji jau lyg ir paruošta smile.gif

Man atrodo nesvarbu, kas kaip sukurs temą, svarbu, kad turėtume kur plepėtis smile.gif
Taigi, užbaigiam šią, ir kraustomės į naują smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 03, 20:58)
Bet kiaušinius turbūt galima virti ne tik Servofixe bet ir kitam kokiam iso DUO ar ne? Juk jų principas kaip ir toks pats?  g.gif

Man atrodo, kad tas pats, tik iš servofikso ištrauki kiauraindį ir kiaušiniai nuvarvėję rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2009 10 02, 12:36)
Sveikutės. 4u.gif
Jau kaip man patinka Optimum! bigsmile.gif Va dabar kas pas mane vienoje spintelėje.

user posted image

O naujienose kokie faini tie rožiniai! Nežinau, gal ir visai norėčiau dar... blush2.gif  lotuliukas.gif

O man visgi gražiausi vienos spalvos indeliai blush2.gif , man kažkaip tvarkingiau atrodo blush2.gif
Nors gal pas tave linksmiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 01, 22:14)
Tepamas sūrelis

0,5 kg varškės
1 valgomasis šaukštas ištirpdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos
1 kiaušinis

Išsitirpiname sviestą. Į jį dedame druską, sodą ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir supilame ant varškės, kuri jau laukia puode (puodą prieš tai praskalaujame šaltu vandeniu). Dar karta viską permaišome su varške. Pastoviai maišydami kaitiname  puodą ant mažos ugnies. Masė suskystėja, o kai pasirodo pirmasis burbulas ir sūrelis jau tuoj, tuoj užvirs,  išjungiame ugnį.
Išeiga maždaug 0,5 l.
Galima dėti įvairiausių priedų: prieskonių, pipirų, žolelių, kumpio, rūkytos lašišos, pievagrybių, kmynų, česnakų ir t.t.
Išpilstyti sūriuką i dubenėlius kad atvėstų.
O tada – skanaus !

Mačiau vakar per televizorių: gamino tepamą sūrelį Tupperware puode. Nagi prisipažinkit, kurią ten rodė bigsmile.gif
Va tokiam puode, tikrai neapsirikau ax.gif
user posted image
Beje, pastebėjau, kad laidoje "susitikime IKI" (ar kažkaip panašiai) irgi dažnai šeimininkės turi TW indų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 29, 17:22)
Labas vakaras visoms tuperio gerbėjoms  smile.gif . Svarstau įsigyti  "Quick Chef". Ar jis gerai smulkina žalias daržoves, pvz. burokėlius, morkas. Aplamai būtų įdomu sužinoti kur jūs jį naudojate.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man labai geras QC visokiems pyragams plakti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukas31: 04 spalio 2009 - 09:41
QUOTE(rosee @ 2009 10 01, 09:52)
Gražus raktų pakabukas tuperio fanėms, ania  bigsmile.gif
user posted image
"TIK 42 SAVAITĘ įsigijęs gaminių už >60 Lt, gali įsigyti gražų raktų pakabuką už 4 (11) Lt. Kodas: 4499."

Ar šitas pakabukas atsidaro, ar galima ką nors įdėti g.gif ?
Atsakyti
Ieškau, gal yra kur nors tos laidos, Susitikime IKI ax.gif , kur rodo perTV3
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 04, 10:47)
Ar šitas pakabukas atsidaro, ar galima ką nors įdėti  g.gif ?

laba diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as irgi klausiau moteriskiu del sirto pakabuko,bet niekas nieko nepasake g.gif verysad.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti