Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 21:54)
va tokio tai neįsivaizduoju skonio  g.gif

varske, kiausinis, druska, pipiras, krapai- viska lb smulkiai supjaustai ir viskas.
Cia mano senelis tokiu idaru virtinukus dare, tai as i koldunus idara permeciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 22:00)
varske, kiausinis, druska, pipiras, krapai- viska lb smulkiai supjaustai ir viskas.
Cia mano senelis tokiu idaru virtinukus dare, tai as i koldunus idara permeciau tongue.gif

O lašinukų kokių reikia?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 22:04)
O lašinukų kokių reikia?

tikru, kaimisku, rukytu smile.gif
As dedu ne gryna, su liesa mesyte siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 22:16)
tikru, kaimisku, rukytu smile.gif
As dedu ne gryna, su liesa mesyte siek tiek biggrin.gif

reikia pakept?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 22:19)
reikia pakept?

nea, tik smulkiai supjaustyti, nes idaro i TW koldunine telpa lb mazai tongue.gif

Oi, negi niekas neragavo tokio idaro- nu jis man nerealus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 15:07)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

praeitoj temoj uzklausiau apie vyno kamsty bet niekas nieko nepasaket schmoll.gif ar jis tinkamas tik vyno buteliui ar ir alaus,sampano...? g.gif nes daznai vyras neisgeria alaus butelio ir lieka truputis,tai reikalinga tokia smulkmenele namuose blush2.gif turiu kazkoky tw plastmasiny kamstuka bet jis man atrodo tik del vaizdo doh.gif neuzdaro sandariai g.gif

tinka kamštukas ir vyno ir alaus ir šampano buteliui... pradžioj buvau ant jo supykus, galvojau š... nes man pastovėjęs atsidarydavo, t.y. atsikimšdavo, bet pasirodo, per daug "užpompuodavau" smile.gif dažnai naudoju, super thumbup.gif vieno jo tikrai mažai (kamštuko). Ir dar žiūrėkit, kad po baliaus kokio kas neišmestų... vienai merginai taip jau buvo smile.gif
Atsakyti

bigsmile.gif aga as irgi nelabai ysivaizduoju varske+lasinukai g.gif ydomiai blink.gif bet moterytes sako kad skanu tai reikes pabandyt bigsmile.gif dirbau kazkada"padavalka" mirksiukas.gif tai matydavau kaip tokius grazius ranku darbo ravijolius darydavo virejos bigsmile.gif ir su spinatu kazkokiu ydaru,kumpelio ir su suriais visokiais g.gif bet tada man buvo neydomu kaip ir kas svarbu kad skanu ir viskas blush2.gif o db tai ydomu kaip ir kokiom proporcijom tuos ydarus darydavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 13, 22:24)
tinka kamštukas ir vyno ir alaus ir šampano buteliui... pradžioj buvau ant jo supykus, galvojau š... nes man pastovėjęs atsidarydavo, t.y. atsikimšdavo, bet pasirodo, per daug "užpompuodavau" smile.gif dažnai naudoju, super  thumbup.gif  vieno jo tikrai mažai (kamštuko). Ir dar žiūrėkit, kad po baliaus kokio kas neišmestų... vienai merginai taip jau buvo smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip gerai kad tinka drinks_cheers.gif galesim alucio likucius uzsikimst blush2.gif va ir db mano pusbonkis liko doh.gif ax.gif
bet kaip suprantu ir ta pompa reikalinga ar ne?nes kitaip tikrai nusaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 20:45)
1. tradicinis- mesa, svogunas
2. Varske+ lasinukai
3. Rukyta desra+ suris

Ir viskas blush2.gif

bandysiu su varške+lašinukai gaminti smile.gif
Atsakyti
wub.gif Gavau dezute SIRDELE wub.gif (labai fajnaaaaaaaaaa)
O kokios ten viduje skilutes g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 13, 22:43)
wub.gif Gavau dezute SIRDELE  wub.gif (labai fajnaaaaaaaaaa)
O kokios ten viduje skilutes  g.gif  g.gif

Gali pamit virvutę ar kokią juostelę ir pasidaryt pakabinimą: virvutės galuose užmegst mazgus, įspraust juos į tas kiaurymes, kurios matosi atidarius dėžutę. Kai uždarysi, virvutė geri laikysis. Tik mazgai ar koks kitoks virvutės galų pastorinimas turėtų nemaži būti.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 21:34)

bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif kaip gerai kad tinka drinks_cheers.gif galesim alucio likucius uzsikimst blush2.gif va ir db mano pusbonkis liko doh.gif  ax.gif
bet kaip suprantu ir ta pompa reikalinga ar ne?nes kitaip tikrai nusaus g.gif

be pompos nėra jokios prasmės pirkti kamštį...
Atsakyti

QUOTE(spiglys @ 2009 09 13, 21:58)
Labai skanu. Ypač virtinukai su tokiu įdaru blush2.gif

pas mus šeima ne itin mėgstanti saldumynus, tai pvz virti varškėčiai būtent spirgučių-grietinės padažu gardinami. tad varškė su lašinukais tikrai dera biggrin.gif
Atsakyti