varske, kiausinis, druska, pipiras, krapai- viska lb smulkiai supjaustai ir viskas.
Cia mano senelis tokiu idaru virtinukus dare, tai as i koldunus idara permeciau
varske, kiausinis, druska, pipiras, krapai- viska lb smulkiai supjaustai ir viskas.
Cia mano senelis tokiu idaru virtinukus dare, tai as i koldunus idara permeciau
praeitoj temoj uzklausiau apie vyno kamsty bet niekas nieko nepasaket ar jis tinkamas tik vyno buteliui ar ir alaus,sampano...? nes daznai vyras neisgeria alaus butelio ir lieka truputis,tai reikalinga tokia smulkmenele namuose turiu kazkoky tw plastmasiny kamstuka bet jis man atrodo tik del vaizdo neuzdaro sandariai
tinka kamštukas ir vyno ir alaus ir šampano buteliui... pradžioj buvau ant jo supykus, galvojau š... nes man pastovėjęs atsidarydavo, t.y. atsikimšdavo, bet pasirodo, per daug "užpompuodavau" dažnai naudoju, super vieno jo tikrai mažai (kamštuko). Ir dar žiūrėkit, kad po baliaus kokio kas neišmestų... vienai merginai taip jau buvo
aga as irgi nelabai ysivaizduoju varske+lasinukai ydomiai bet moterytes sako kad skanu tai reikes pabandyt dirbau kazkada"padavalka" tai matydavau kaip tokius grazius ranku darbo ravijolius darydavo virejos ir su spinatu kazkokiu ydaru,kumpelio ir su suriais visokiais bet tada man buvo neydomu kaip ir kas svarbu kad skanu ir viskas o db tai ydomu kaip ir kokiom proporcijom tuos ydarus darydavo Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 13, 22:24)
tinka kamštukas ir vyno ir alaus ir šampano buteliui... pradžioj buvau ant jo supykus, galvojau š... nes man pastovėjęs atsidarydavo, t.y. atsikimšdavo, bet pasirodo, per daug "užpompuodavau" dažnai naudoju, super vieno jo tikrai mažai (kamštuko). Ir dar žiūrėkit, kad po baliaus kokio kas neišmestų... vienai merginai taip jau buvo
kaip gerai kad tinka galesim alucio likucius uzsikimst va ir db mano pusbonkis liko
bet kaip suprantu ir ta pompa reikalinga ar ne?nes kitaip tikrai nusaus
Gali pamit virvutę ar kokią juostelę ir pasidaryt pakabinimą: virvutės galuose užmegst mazgus, įspraust juos į tas kiaurymes, kurios matosi atidarius dėžutę. Kai uždarysi, virvutė geri laikysis. Tik mazgai ar koks kitoks virvutės galų pastorinimas turėtų nemaži būti.
kaip gerai kad tinka galesim alucio likucius uzsikimst va ir db mano pusbonkis liko
bet kaip suprantu ir ta pompa reikalinga ar ne?nes kitaip tikrai nusaus