Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(kregzde @ 2009 10 02, 18:00)
Gražu, trūksta dar rausvų  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad aš juos šiąnakt sapnuosiu... doh.gif Tai jei kuri gausit tų rožinių, tai aš jamčiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kregzde,2009 10 02, 18:00]
Aš darau beveik kasdien jogurtą, vakar kažkks skystokas gavosi, tai su bananu suplakiau greitkratyje, įdėjau dar cukraus ir gavosi superinis kokteilis. "Viriau" grikius, ryžius, kuskusą. Man jis labai patinka thumbup.gif
Kaip verdi kuskusa g.gif
Atsakyti
[quote=Asio,2009 10 02, 17:08]
[quote=kregzde,2009 10 02, 18:00]
Aš darau beveik kasdien jogurtą, vakar kažkks skystokas gavosi, tai su bananu suplakiau greitkratyje, įdėjau dar cukraus ir gavosi superinis kokteilis. "Viriau" grikius, ryžius, kuskusą. Man jis labai patinka thumbup.gif
Kaip verdi kuskusa g.gif
[/quote]
kuskuso virti nereikia. as uzpilu verdanciu vandeniu ir palaikau, gaunasi super biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras moteriskes mirksiukas.gif 4u.gif
kur musu ASESE g.gif ar bus tokia gerute ir parupins mums nauja temele bigsmile.gif
ASESE auuuuu?!?!?! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 02, 21:10)
labas vakaras moteriskes mirksiukas.gif  4u.gif
kur musu ASESE g.gif ar bus tokia gerute ir parupins mums nauja temele bigsmile.gif
ASESE auuuuu?!?!?! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sukursiu mirksiukas.gif , tik šian nepabaikit, nes nebūsiu prie kompo smile.gif

Beje, gali užtrukti, kol bus patvirtinta nauja temelė iki poros dienų, nes kaip suparatau iš moderatorės Rasmos, dabar skyrelyje Parduotuvės prekės nuolaidos įvesta naujovė - temų premoderacija - reiks laukti, kol tema bus patvirtinta Rasmos .
O kol tema neuždaryta, naujos kurt negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 03, 11:02)
Sukursiu  mirksiukas.gif , tik šian nepabaikit, nes nebūsiu prie kompo smile.gif

Beje,  gali užtrukti, kol bus patvirtinta nauja temelė iki poros dienų, nes kaip suparatau iš moderatorės Rasmos, dabar skyrelyje Parduotuvės prekės nuolaidos įvesta naujovė - temų premoderacija - reiks laukti, kol tema bus patvirtinta Rasmos .
O kol tema neuždaryta, naujos kurt negalima smile.gif

Merginos, temą sukurti galit bet kuri. Nebūtina prisirišti prie vieno žmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 03, 12:26)
Merginos, temą sukurti galit bet kuri. Nebūtina prisirišti prie vieno žmogaus  mirksiukas.gif

Tai žinoma, kad gali, bet Asesei sekasi profesionaliausiai, o pirmas puslapis, kaip mūsų visų vizitinė kortelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 14:54)
Tai žinoma, kad gali, bet Asesei sekasi profesionaliausiai, o pirmas puslapis, kaip mūsų visų vizitinė kortelė  4u.gif

Sutinku!!ASSESE wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Asio, užplikau kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir laukau Servofikse, puikiai išbrinksta ir tada įdedu sviestuko, druksytės.

Ai, dar Servofikse "viriau" kiaušinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 03 spalio 2009 - 18:16
QUOTE(kregzde @ 2009 10 03, 19:15)
Ai, dar Servofikse "viriau" kiaušinius  mirksiukas.gif

Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 02, 07:12)
Aš dar nebandžiau, dar neatsidžiaugiu juo nauju, man jis toks fainas, galvojau, kad bus didesnis. Pradžiai nieko spec. negaminsiu, tik išlaikysiu ilgiau šiltą maistą mirksiukas.gif

Ryt Saulė lekia į Kintus, Ventės ragą ir Nidą uždaryt sezono thumbup.gif  bigsmile.gif Va dėl ko dar aš myliu Tupperwarę wub.gif
O kaip kitos distribucijos uždaro sezoną mirksiukas.gif

O tai kas lekia-vadovės,ar kas nori? nieko negirdėjau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 03, 18:23)

Gerai, išvirė, viskas kaip turi būti biggrin.gif Tik prieš juos užpilant verdančiu vandeniu dar indą pakaitinau. O tau nesigavo?
Atsakyti