sveikutes, gal kokia akcija biriu produktu indams yra?
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 01, 23:14)
Tepamas sūrelis
0,5 kg varškės
1 valgomasis šaukštas ištirpdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos
1 kiaušinis
Išsitirpiname sviestą. Į jį dedame druską, sodą ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir supilame ant varškės, kuri jau laukia puode (puodą prieš tai praskalaujame šaltu vandeniu). Dar karta viską permaišome su varške. Pastoviai maišydami kaitiname puodą ant mažos ugnies. Masė suskystėja, o kai pasirodo pirmasis burbulas ir sūrelis jau tuoj, tuoj užvirs, išjungiame ugnį.
Išeiga maždaug 0,5 l.
Galima dėti įvairiausių priedų: prieskonių, pipirų, žolelių, kumpio, rūkytos lašišos, pievagrybių, kmynų, česnakų ir t.t.
Išpilstyti sūriuką i dubenėlius kad atvėstų.
O tada skanaus !
0,5 kg varškės
1 valgomasis šaukštas ištirpdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos
1 kiaušinis
Išsitirpiname sviestą. Į jį dedame druską, sodą ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir supilame ant varškės, kuri jau laukia puode (puodą prieš tai praskalaujame šaltu vandeniu). Dar karta viską permaišome su varške. Pastoviai maišydami kaitiname puodą ant mažos ugnies. Masė suskystėja, o kai pasirodo pirmasis burbulas ir sūrelis jau tuoj, tuoj užvirs, išjungiame ugnį.
Išeiga maždaug 0,5 l.
Galima dėti įvairiausių priedų: prieskonių, pipirų, žolelių, kumpio, rūkytos lašišos, pievagrybių, kmynų, česnakų ir t.t.
Išpilstyti sūriuką i dubenėlius kad atvėstų.
O tada skanaus !
Man kartais gaunas lydytas sūrelis , kartais - ne.... Gal nuo varškės priklauso
Vakar bandžiau daryt ne puode, o Micropliuse - gavosi , ir maišyt pastoviai nereikėjo
QUOTE(atenesiuke @ 2009 10 02, 10:05)
sveikutes, gal kokia akcija biriu produktu indams yra?
Kaip tik šią savaitę vyksta akcija. Plačiau spalio naujienose
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 10 01, 16:32)
o šiems visą mėnesį akcija
Man ir sūrelis vieną kart gavos, kad labai ant dantų kibo bet nuo varškės tikrai daug priklauso, vat reikia atrast vieną ir neeksperimentuot su kitom
Kazkur buvau radusi dar viena recepta. Bet dabar nebegaliu atkasti
Esme tame, kad varske pirmiausia reikia ismaisyti su soda ir palaikyti kelias minutes. Toliau kiausinio trynys isplakamas su 1-2 saukstais grietines ir druskos ir imaisomas i varske.
Komentaras buvo, kad nuo grietines kiekio priklauso surelio kietumas. Reikes kada pabandyti. Jauciu turetu skanesnis buti
Esme tame, kad varske pirmiausia reikia ismaisyti su soda ir palaikyti kelias minutes. Toliau kiausinio trynys isplakamas su 1-2 saukstais grietines ir druskos ir imaisomas i varske.
Komentaras buvo, kad nuo grietines kiekio priklauso surelio kietumas. Reikes kada pabandyti. Jauciu turetu skanesnis buti
Sveikutės.
Jau kaip man patinka Optimum! Va dabar kas pas mane vienoje spintelėje.
O naujienose kokie faini tie rožiniai! Nežinau, gal ir visai norėčiau dar...
QUOTE(Pasaulė @ 2009 10 02, 04:36)
Sveikutės.
Koks grozis Sunku net akis atitraukt Man tie dryzuoti Optimum jau tokie grazus, suvalgyciau
Kas neturit Optimum, ziurekit ir pavydekit tokiai tvarkai ir groziui
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 02, 14:02)
Koks grozis Sunku net akis atitraukt Man tie dryzuoti Optimum jau tokie grazus, suvalgyciau
Kas svarbiausia, kad neįmanoma tokioj spintelėj netvarkos padaryti, nes iš kur išėmei dėžutę, ten ir turi pastatyti, kitaip visos netilps, o ir neišsipils niekas, jei pavirs ant šono.
Mergaites ,sakykit ,o kokie ismatavimai KARUNOS ? Ar talpa ? Ir kokia kaina ju dabar ? Ar ju jau nebera paradvime ? Aciu
QUOTE(88888888 @ 2009 10 02, 15:28)
Mergaites ,sakykit ,o kokie ismatavimai KARUNOS ? Ar talpa ? Ir kokia kaina ju dabar ? Ar ju jau nebera paradvime ? Aciu
Tūris 2,5 ltr, skersmuo 23,1cm, aukštis 10,2cm. Buvo prieš pusmetį kaip pasiūlomasis gaminys, manau, ne viena turime savo sandėliukuose užsilikusių neparduotų
Nera dabar karuno, gal kas sandeliuke turi Diametras 21, skyle viduj siauriausioj vietoj 5, aukstis formos is isores 10
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 22:42)
Merginos, daugelis įsigijote Servofiksą. Gal pasidalintumėte praktika kas gerai pavyko? Aš šiandien dariau obuolių kompotą. Puikiai išėjo Patiko, kad šilumą labai ilgai laiko. Po 3, 5 val. dar buvo šiltas
Aš darau beveik kasdien jogurtą, vakar kažkks skystokas gavosi, tai su bananu suplakiau greitkratyje, įdėjau dar cukraus ir gavosi superinis kokteilis. "Viriau" grikius, ryžius, kuskusą. Man jis labai patinka
QUOTE(Pasaulė @ 2009 10 02, 12:36)
Sveikutės.
Gražu, trūksta dar rausvų