Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? g.gif Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 01, 13:22)
O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? g.gif Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan. ax.gif

"Atsegamų" - nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 01, 09:22)
lotuliukas.gif  tai jei kaina nuo 23 litų sumažėja iki 22, tai jau čia išpardavimas????

aš manau, kad išpardavimu vadina ne dėl kainų nupiginimo, bet nekataloginių prekių išpardavimu ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 10 01, 13:22)
O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? g.gif Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan. ax.gif

turi, pvz. indas Ultrapliusas:
Kas yra UltraPlus ?

„UltraPlus“ – tai indas šaldytuvui. „UltraPlus“ – tai indas šaldymo kamerai. „UltraPlus“ – tai indas mikrobangų krosnelei. „UltraPlus“ – tai indas serviravimui.

Ir pagaliau...

„UltraPlus“ – tai indas gaminimui orkaitėje. Skirtas įvairiam maisto gaminimo ciklui: paruošimui, serviravimui, šaldymui, saugojimui, pašildymui. Jame galima ruošti ir žuvį, ir mėsą, ir daržoves, ir pyragą,ir makaronus.
„UltraPlus“ naudojimo temperatūrų intervalas nuo -25 laipsnių šaldiklyje iki +230 laipsnių orkaitėje. Tik išėmus iš šaldiklio, galima dėti į mikrobangų krosnelę.

„Ultra Plus“ – tai XX amžiaus indas. Jis pagamintas iš politermio. Patogios, didelės rankenėlės leidžia patogiai paimti ir apsaugoja Jūsų rankas nuo įkaitusio indo. Jis labai lengvas, pagamintas tokios formos, jog pašildžius maistas visame inde vienodai įšyla. Indas turi mažas kojeles, todėl pastačius ant stalo, karštas dugnas nesiliečia su stalo paviršiumi.

Išgaubtos formos dangtelyje vienodai pasisikirsto garų kondensatas. „UltraPlus“ pagamintas taip, kad ruošiant maistą, karšta oro srovė išgarinama iš indo. Baigiant gaminti patiekalą, galima nuimti dangtį, kad patiekalo paviršius apskrustų.

Naudojant šiuos indus, galima gaminti iš karto du patiekalus (dviem aukštais), pavyzdžiui apatiniame inde ruošti mėsą, o ant viršaus, uždėjus apverstą dangtį, daržoves.

„UltraPlus“ dangtį galima naudoti kaip pagrindą, o pačiu dubeniu patiekalą uždengti. Tokiu būdu galima ruošti vištą: 13 min. dėkime ją į mikrobangų krosnelę, po to nuimkime dangtį ir baikime kepti 17 min. 220 laipsnių temperatūroje. Užtruksite tik 30 min., t.y. dvigubai greičiau nei įprasta.

Šiame inde galime puikiausiai kepti duoną. Pirmiausia jame užmaišyti tešlą, leisti pakilti ir tada kepti. Viskas viename inde.
Ruošiant nesaldžius patiekalus, rekomenduojama nenaudoti riebalų. Kepant pyragus, indą reikia patepti riebalais.

„UltraPlus“ lengvai plaunamas, taupo Jūsų jėgas ir laiką!


o atsegamos formos (ji neskirta kepimui) dabar paradvimuose nėra LT ax.gif

Atsakyti
Merginos o su sūrio malūnėliu galima tarkuoti kokias morkas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 01 spalio 2009 - 16:05
mergaites gal kuri turit parduot uzsilikuse tw dezute "kempiniukas"? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 09 30, 14:03)
Laba diena, gal žinote, kaip atrodo raudonais dangteliais šitos dėžutės  g.gif ? Koks tas raudonumas  ax.gif ? Kada ta 40 sav, ar greit  ax.gif ?


Labai gražios raudonos spalvos, kaip ir sakė Bijūna wub.gif
Va tokios, tik forma kita thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 01, 08:22)
lotuliukas.gif  tai jei kaina nuo 23 litų sumažėja iki 22, tai jau čia išpardavimas????



QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 01, 09:02)
Gwidita, nepasiduok provokacijai  mirksiukas.gif
Kataloge kamštelio vieno nėra, jis parduodamas tik kartu su pompa.


Va būtent, tą aš ir norėjau parašyti, kad pardavime vien kamštukų nėra. O juk kartais atsidarome ir ne vieną butelį, kurio iki galo neišgeriame. Aš pompos neturiu,bet pirksiu kamštuką jau dabar, nes vėliau gali ir nebūti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 01, 17:30)
Merginos o su sūrio malūnėliu galima tarkuoti kokias morkas  blush2.gif


Galima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, kažkur mačiau receptą, kaip pasigaminti lydytą sūrelį, bet niekaip neberandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 01, 22:31)
Sakykit merginos, kažkur mačiau receptą, kaip pasigaminti lydytą sūrelį, bet niekaip neberandu  ax.gif

Tepamas sūrelis

0,5 kg varškės
1 valgomasis šaukštas ištirpdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos
1 kiaušinis

Išsitirpiname sviestą. Į jį dedame druską, sodą ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir supilame ant varškės, kuri jau laukia puode (puodą prieš tai praskalaujame šaltu vandeniu). Dar karta viską permaišome su varške. Pastoviai maišydami kaitiname puodą ant mažos ugnies. Masė suskystėja, o kai pasirodo pirmasis burbulas ir sūrelis jau tuoj, tuoj užvirs, išjungiame ugnį.
Išeiga maždaug 0,5 l.
Galima dėti įvairiausių priedų: prieskonių, pipirų, žolelių, kumpio, rūkytos lašišos, pievagrybių, kmynų, česnakų ir t.t.
Išpilstyti sūriuką i dubenėlius kad atvėstų.
O tada – skanaus !
Atsakyti
Merginos, daugelis įsigijote Servofiksą. Gal pasidalintumėte praktika kas gerai pavyko? 4u.gif Aš šiandien dariau obuolių kompotą. Puikiai išėjo thumbup.gif Patiko, kad šilumą labai ilgai laiko. Po 3, 5 val. dar buvo šiltas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar nebandžiau, dar neatsidžiaugiu juo nauju, man jis toks fainas, galvojau, kad bus didesnis. Pradžiai nieko spec. negaminsiu, tik išlaikysiu ilgiau šiltą maistą mirksiukas.gif

Ryt Saulė lekia į Kintus, Ventės ragą ir Nidą uždaryt sezono thumbup.gif bigsmile.gif Va dėl ko dar aš myliu Tupperwarę wub.gif
O kaip kitos distribucijos uždaro sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 02 spalio 2009 - 07:13