O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan.
QUOTE(Rasma @ 2009 10 01, 13:22)
O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan.
"Atsegamų" - nemačiau
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 01, 09:22)
tai jei kaina nuo 23 litų sumažėja iki 22, tai jau čia išpardavimas????
aš manau, kad išpardavimu vadina ne dėl kainų nupiginimo, bet nekataloginių prekių išpardavimu
QUOTE(Rasma @ 2009 10 01, 13:22)
O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų? Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan.
turi, pvz. indas Ultrapliusas:
Kas yra UltraPlus ?
UltraPlus tai indas šaldytuvui. UltraPlus tai indas šaldymo kamerai. UltraPlus tai indas mikrobangų krosnelei. UltraPlus tai indas serviravimui.
Ir pagaliau...
UltraPlus tai indas gaminimui orkaitėje. Skirtas įvairiam maisto gaminimo ciklui: paruošimui, serviravimui, šaldymui, saugojimui, pašildymui. Jame galima ruošti ir žuvį, ir mėsą, ir daržoves, ir pyragą,ir makaronus.
UltraPlus naudojimo temperatūrų intervalas nuo -25 laipsnių šaldiklyje iki +230 laipsnių orkaitėje. Tik išėmus iš šaldiklio, galima dėti į mikrobangų krosnelę.
Ultra Plus tai XX amžiaus indas. Jis pagamintas iš politermio. Patogios, didelės rankenėlės leidžia patogiai paimti ir apsaugoja Jūsų rankas nuo įkaitusio indo. Jis labai lengvas, pagamintas tokios formos, jog pašildžius maistas visame inde vienodai įšyla. Indas turi mažas kojeles, todėl pastačius ant stalo, karštas dugnas nesiliečia su stalo paviršiumi.
Išgaubtos formos dangtelyje vienodai pasisikirsto garų kondensatas. UltraPlus pagamintas taip, kad ruošiant maistą, karšta oro srovė išgarinama iš indo. Baigiant gaminti patiekalą, galima nuimti dangtį, kad patiekalo paviršius apskrustų.
Naudojant šiuos indus, galima gaminti iš karto du patiekalus (dviem aukštais), pavyzdžiui apatiniame inde ruošti mėsą, o ant viršaus, uždėjus apverstą dangtį, daržoves.
UltraPlus dangtį galima naudoti kaip pagrindą, o pačiu dubeniu patiekalą uždengti. Tokiu būdu galima ruošti vištą: 13 min. dėkime ją į mikrobangų krosnelę, po to nuimkime dangtį ir baikime kepti 17 min. 220 laipsnių temperatūroje. Užtruksite tik 30 min., t.y. dvigubai greičiau nei įprasta.
Šiame inde galime puikiausiai kepti duoną. Pirmiausia jame užmaišyti tešlą, leisti pakilti ir tada kepti. Viskas viename inde.
Ruošiant nesaldžius patiekalus, rekomenduojama nenaudoti riebalų. Kepant pyragus, indą reikia patepti riebalais.
UltraPlus lengvai plaunamas, taupo Jūsų jėgas ir laiką!
o atsegamos formos (ji neskirta kepimui) dabar paradvimuose nėra LT
Merginos o su sūrio malūnėliu galima tarkuoti kokias morkas
mergaites gal kuri turit parduot uzsilikuse tw dezute "kempiniukas"?
QUOTE(Balandė31 @ 2009 09 30, 14:03)
Laba diena, gal žinote, kaip atrodo raudonais dangteliais šitos dėžutės ? Koks tas raudonumas ? Kada ta 40 sav, ar greit ?
Labai gražios raudonos spalvos, kaip ir sakė Bijūna
Va tokios, tik forma kita
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 01, 08:22)
tai jei kaina nuo 23 litų sumažėja iki 22, tai jau čia išpardavimas????
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 01, 09:02)
Gwidita, nepasiduok provokacijai
Kataloge kamštelio vieno nėra, jis parduodamas tik kartu su pompa.
Kataloge kamštelio vieno nėra, jis parduodamas tik kartu su pompa.
Va būtent, tą aš ir norėjau parašyti, kad pardavime vien kamštukų nėra. O juk kartais atsidarome ir ne vieną butelį, kurio iki galo neišgeriame. Aš pompos neturiu,bet pirksiu kamštuką jau dabar, nes vėliau gali ir nebūti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 01, 17:30)
Merginos o su sūrio malūnėliu galima tarkuoti kokias morkas
Galima
Sakykit merginos, kažkur mačiau receptą, kaip pasigaminti lydytą sūrelį, bet niekaip neberandu
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 01, 22:31)
Sakykit merginos, kažkur mačiau receptą, kaip pasigaminti lydytą sūrelį, bet niekaip neberandu
Tepamas sūrelis
0,5 kg varškės
1 valgomasis šaukštas ištirpdyto sviesto
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos
1 kiaušinis
Išsitirpiname sviestą. Į jį dedame druską, sodą ir kiaušinį. Viską gerai išmaišome ir supilame ant varškės, kuri jau laukia puode (puodą prieš tai praskalaujame šaltu vandeniu). Dar karta viską permaišome su varške. Pastoviai maišydami kaitiname puodą ant mažos ugnies. Masė suskystėja, o kai pasirodo pirmasis burbulas ir sūrelis jau tuoj, tuoj užvirs, išjungiame ugnį.
Išeiga maždaug 0,5 l.
Galima dėti įvairiausių priedų: prieskonių, pipirų, žolelių, kumpio, rūkytos lašišos, pievagrybių, kmynų, česnakų ir t.t.
Išpilstyti sūriuką i dubenėlius kad atvėstų.
O tada skanaus !
Merginos, daugelis įsigijote Servofiksą. Gal pasidalintumėte praktika kas gerai pavyko? Aš šiandien dariau obuolių kompotą. Puikiai išėjo Patiko, kad šilumą labai ilgai laiko. Po 3, 5 val. dar buvo šiltas
Aš dar nebandžiau, dar neatsidžiaugiu juo nauju, man jis toks fainas, galvojau, kad bus didesnis. Pradžiai nieko spec. negaminsiu, tik išlaikysiu ilgiau šiltą maistą
Ryt Saulė lekia į Kintus, Ventės ragą ir Nidą uždaryt sezono Va dėl ko dar aš myliu Tupperwarę
O kaip kitos distribucijos uždaro sezoną
Ryt Saulė lekia į Kintus, Ventės ragą ir Nidą uždaryt sezono Va dėl ko dar aš myliu Tupperwarę
O kaip kitos distribucijos uždaro sezoną