Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Inculto @ 2009 09 29, 19:51)
Kepu kugeli ant akmens, bukit geros, priminkit iki kokios temperaturos ji galima naudoti orkaiteje?  wub.gif

Kad kugeliui akmuo nelabai tinkamas g.gif Plonas baisiai gausis. Akmeni visada naudoju 175 temperaturoje, galima iki 220, bet nerekomenduoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 29, 22:03)
Tikrai ne per anksti, jau turėjai seniai gauti, paskambink pati į ofisą  mirksiukas.gif

labas rytukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

matai Asese,cia pas mus ta tvarka kitokia(juk atsimeni skustuka mirksiukas.gif )tai sakau gal ir dovanos teks laukt belekiek doh.gif
Papildyta:
beja mane ydarbinusi drauge puodo irgi negauna vis dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 29, 19:24)

Mažiukas man labai patogus, ir plauti mažai.

O su mažiuku QS nesunku smulkinti? Nes su dideliu, tai kokį kopūstą smulkinant dar gerokai pasukti tenka doh.gif Aš vis mąstau apie mažiuką, kai reikia kokį svoguniuką pasmulkinti, tai be ryšio didyjį QS traukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 09 30, 13:34)
O su mažiuku QS nesunku smulkinti? Nes su dideliu, tai kokį kopūstą smulkinant dar gerokai pasukti tenka  doh.gif Aš vis mąstau apie mažiuką, kai reikia kokį svoguniuką pasmulkinti, tai be ryšio didyjį QS traukti  ax.gif

Visai nesunku, jei ne per daug pridedi, net mano dukryte pasukioja
Atsakyti
Merginos, o kaip jums šie indukai, ar patogūs maisto likučiams šaldytuve sudėti, pvz., sriubytei, kotletukams, bulvytėms..? Gal kuri čiupinėjote? 4u.gif
user posted image
"Kitokių kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais (2x1,1 litro, 2x 850 ml. 1x1,9 litro) tik 91 lt vietoj 165 Lt. Nereali kaina! Kodas 6877"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 rugsėjo 2009 - 13:40
QUOTE(raimaa @ 2009 09 30, 12:56)
Visai nesunku, jei ne per daug pridedi, net mano dukryte pasukioja

thumbup.gif , gal reik susigundyti kol nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 30, 14:34)
Merginos, o kaip jums šie indukai, ar patogūs maisto likučiams šaldytuve sudėti, pvz., sriubytei, kotletukams, bulvytėms..?  Gal kuri čiupinėjote?  4u.gif
user posted image
"Kitokių kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais (2x1,1 litro, 2x 850 ml. 1x1,9 litro)  tik 91 lt vietoj 165 Lt. Nereali kaina! Kodas  6877"

Lygiai tokios pat kaip kompaktines, tik dangtelis vientisas, be dureliu bigsmile.gif Gal del to sandaresni, nei kompaktines.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 30, 14:56)
Lygiai tokios pat kaip kompaktines, tik dangtelis vientisas, be dureliu bigsmile.gif Gal del to sandaresni, nei kompaktines.

aišku, vadinasi mano atveju nlb schmoll.gif . Norėjau pasitikrinti ar neapsimelavau klientei.
Laurinde 4u.gif aciuks.gif
Na, bet ir optimukai tam reikalui taip pat tikriausiai nepatogūs mastau.gif . Sakyčiau, Elegancijos indai tiktų bigsmile.gif , su dangčiais, matosi kas viduje.

Balandė31, tai jau ši savaitė 40 bigsmile.gif
Gwidita, taip skaniai apie cepelinus užkalbėjai essen.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 rugsėjo 2009 - 14:08
doh.gif verysad.gif cray.gif
siandien suzinojau kad prekytes gausiu tik kita savaite unsure.gif
cepelinu seimyna dar tures palaukti verysad.gif nes kol negausiu servofikso sakiau nevirsiu ju doh.gif
Atsakyti
Laba diena, gal žinote, kaip atrodo raudonais dangteliais šitos dėžutės g.gif ? Koks tas raudonumas ax.gif ? Kada ta 40 sav, ar greit ax.gif ?
user posted image
Atsakyti
Gwidita, tu buvai klausus apie kamštelį: tikrai tinka alaus buteliui užkimšti smile.gif Labai sandariai užsidaro smile.gif
Ir nenušauna alus smile.gif , išbandyta mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 09 30, 15:03)
Laba diena, gal žinote, kaip atrodo raudonais dangteliais šitos dėžutės  g.gif ? Koks tas raudonumas  ax.gif ? Kada ta 40 sav, ar greit  ax.gif ?
user posted image

As gavau spagetine su raudonu dangteliu, manau ir sitie bus tokie patys, o tada spalva thumbup.gif . Tikrai ne skaisti raudona, bet ir ne bordo, ji tokia, nu kaip cia pasakius g.gif švari ir skaisti. Man tikrai patiko, nors galvojau, kad visus tuos indelius noreciau melynus susipirkti, bet dabar persigalvojau ir turbut noriu raudonu. Man tikrai grazi spalva. Nu bet gi gal kitiems ir kitaip ax.gif
Atsakyti