Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 29, 17:22)
Labas vakaras visoms tuperio gerbėjoms  smile.gif . Svarstau įsigyti  "Quick Chef". Ar jis gerai smulkina žalias daržoves, pvz. burokėlius, morkas. Aplamai būtų įdomu sužinoti kur jūs jį naudojate.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pati neturiu ir svarstau, kad reikia įsigyti, turiu tik mažąjį, tai apie jį esu super geros nuomonės. Viską jis smulkina, dar galima net tarkius su juo susimalti. Galima plakti. Buvau susirinkime, tai klausė kiek panų jį naudoja kasdien, tai buvo rankų miškas, man tai labai geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 29, 18:41)
Buvau susirinkime, tai klausė kiek panų jį naudoja kasdien, tai buvo rankų miškas, man tai labai geras ženklas  mirksiukas.gif

Nu matai, o aš dar mąsčiau sakytis jį ar ne ir paskutinę minutę pagailo pinigų.., be to jau "parišu" su pirkimais sau, gana, jau spintelių mažai darosi doh.gif
Kažin kur mūsų Sigutė? Ar ji pasirodo aplamai SM unsure.gif ?
Pasiėmiau sūrio malūnėlį, nes lb patraukli kaina ir geras dalykas, na tiek čia prigyrėt ir vaizdinės medžiagos pateikėt ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 29 rugsėjo 2009 - 18:57
Kepu kugeli ant akmens, bukit geros, priminkit iki kokios temperaturos ji galima naudoti orkaiteje? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 29, 17:22)
Labas vakaras visoms tuperio gerbėjoms  smile.gif . Svarstau įsigyti  "Quick Chef". Ar jis gerai smulkina žalias daržoves, pvz. burokėlius, morkas. Aplamai būtų įdomu sužinoti kur jūs jį naudojate.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Smulkina, ivairioms misrainems labai liuks, net bulves zalias kai kas pjausto su juo, tik i ji dedant peiliu truputi papjaustyt reikia, ne ne ciela burokeli deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 29, 18:22)

as tai neturiu ne didelio ne mazo verysad.gif tai imsiu abu blink.gif nes tokia gera proga manau dar ne greitai pasitaikys bigsmile.gif
va del centrifugos dar galvoju g.gif vis negaunu savo kaip startuojancios naujokes dovanos(o ji butent centrifuga)tai pagalvojau jeigu neduos man jos tai reiketu irgi griebt ir jaja doh.gif
Atsakyti
į ką išiminėjate pyragus iš princesės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 29, 18:43)
Nu matai, o aš dar mąsčiau sakytis jį ar ne ir paskutinę minutę pagailo pinigų.., be to jau "parišu" su pirkimais sau, gana, jau spintelių mažai darosi  doh.gif
Kažin kur mūsų Sigutė? Ar ji pasirodo aplamai SM  unsure.gif  ?
Pasiėmiau sūrio malūnėlį, nes lb patraukli kaina ir geras dalykas, na tiek čia prigyrėt ir vaizdinės medžiagos pateikėt  ax.gif .

Aš irgi noriu sūrio malūnėlio, bet turbūt reiks rinktis vieną iš dviejų verysad.gif

Na pagailo, tai pagailo. Gal dar ką užsakinėsi iki akcijos pabaigos? bigsmile.gif

Na ir aš pasigedau, vieną kartą žiūrėjau jos profilį, tai gėlių ji nepamiršo. Gal žmogus parišo su TW? Tik galėj bent jau "sudie" pasakyti g.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 29, 19:05)
as tai neturiu ne didelio ne mazo verysad.gif tai imsiu abu blink.gif nes tokia gera proga manau dar ne greitai pasitaikys bigsmile.gif
va del centrifugos dar galvoju g.gif vis negaunu savo kaip startuojancios naujokes dovanos(o ji butent centrifuga)tai pagalvojau jeigu neduos man jos tai reiketu irgi griebt ir jaja doh.gif

Mažiukas man labai patogus, ir plauti mažai.

Tai tu paklausk savo distribucijoje kodėl tu tos centrifūgos negauni. Kam tau pirkti, jei tau ji priklauso??? Rytoj ryte paimi ir paskambini, ar vadovės paklausi. Ok? Parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif Kiek žinau, tai vadovė turi kažkokią paraišką užpildyti. Bet nesu tikra g.gif

Atsakyti
QUOTE(vanda.n @ 2009 09 29, 00:41)
zele zieda turiu uz 57Lt

koki? geltona gal? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 29, 20:05)

imk imk abu, bet jau koks grožis raudonų bigsmile.gif Rimtai, šian mokymuose negalėjau atsidžiaugt tuo raudonumu drinks_cheers.gif

Tai jau tikrai aiškinkis dėl centrifūgos, pradėk nuo vadovės ir nepamiršk ataskaitų mums 4u.gif

QUOTE(Alatėja @ 2009 09 29, 20:22)
į ką išiminėjate pyragus iš princesės?  g.gif

aš dažniausiai į Samba pyraginę ax.gif

QUOTE(romeda @ 2009 09 29, 20:40)
koki? geltona gal? wub.gif  4u.gif

tai, kad kitokių dabar ir nėr, paskutiniais metais tik geltoni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 29, 20:22)
į ką išiminėjate pyragus iš princesės?  g.gif

Aš keturkampę tokią geltoną tortinę turiu. Labai thumbup.gif - ir pyragas iš Princesės telpa, o jei iš tos keturkampės pailgos - tai dar ir bandelių įdedu. Viskam ji labai gera. Pas mane geltona šviesiai tokia.
Atsakyti

tai, kad kitokių dabar ir nėr, paskutiniais metais tik geltoni bigsmile.gif
[/quote]

tai kokia as senovine tw naudotoja wub.gif ... pas mane tokia alyvine, mazai naudota... gal kas keisti noretu i geltona smile.gif ... raudonos gal nesulauksim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 29, 20:24)
Tai tu paklausk savo distribucijoje kodėl tu tos centrifūgos negauni. Kam tau pirkti, jei tau ji priklauso??? Rytoj ryte paimi ir paskambini, ar vadovės paklausi. Ok? Parašyk kaip sekėsi  mirksiukas.gif Kiek žinau, tai vadovė turi kažkokią paraišką užpildyti. Bet nesu tikra  g.gif

tai va ji sako kad gali ir veluoti dovanos ir t.t...bet tai as kada cia db pradejau dirbt g.gif liepa ar rugpjuty tos centrifugos buvo??? g.gif jau net nepamenu...tai gal dar ir per anksti verysad.gif gaut dovana unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 29, 21:08)

Tai jau tikrai aiškinkis dėl centrifūgos, pradėk nuo vadovės ir nepamiršk ataskaitų mums 4u.gif

butinai pasigirsiu kai jau turesiu bigsmile.gif tikiuosi su servofiksu jau gaut sia savaite bigsmile.gif viltis durniu motina mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 29, 22:01)
tai va ji sako kad gali ir veluoti dovanos ir t.t...bet tai as kada cia db pradejau dirbt g.gif liepa ar rugpjuty tos centrifugos buvo??? g.gif jau net nepamenu...tai gal dar ir per anksti verysad.gif gaut dovana unsure.gif
Papildyta:
butinai pasigirsiu kai jau turesiu bigsmile.gif tikiuosi su servofiksu jau gaut sia savaite bigsmile.gif viltis durniu motina mirksiukas.gif  blush2.gif

Tikrai ne per anksti, jau turėjai seniai gauti, paskambink pati į ofisą mirksiukas.gif
Atsakyti