Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 19:45)
ką ką aš skaitau  blink.gif , nu laikykis  g.gif Tai ką, tu jo neturi? Pas mane plakimo ąsotis darbininkas Nr.1 ir dar kelios kolegės laukia jam nuolaidų.
Atvažiavo tas naujoviškas plakimo bliūdas, man jis koks fainutis  thumbup.gif
Davija, pasiguosiu, priskutau 3kg bulvių kugeliui ir ką, teko dviejose silikonkėse kept, nes į vieną netilpo  doh.gif

matai kokia aš atsilikusi doh.gif neturiu aš jo, neturiu, nesenai mikserį įsigijau, tai ir prireikė (nes daug metų plakdavau su Quickchefu viską, nes mikseriai užknisę buvo, vis perdegdavo ir perdegdavo)....

QUOTE(kregzde @ 2009 09 28, 20:33)
Aš irgi jį gavau ir nelabai žinau ką su juo darysiu  g.gif  Kažkaip neplaku nieko taip  g.gif

na aš nemanau, kad jis skirtas vien plakimui g.gif dubuo ir tiek galvoju....

QUOTE(laurindre @ 2009 09 28, 20:54)
O is kur tie optimukai ruzavi, kodel as apie juos neinformuota g.gif

linkiu, kad naujokas tau apsireikštų ir tada gausi visą rinkinį rožinių optimukų 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Uz naujoka tai suprantu, o kaip jus juos jau gavote g.gif
Atsakyti
aš tai negavau, tiesiog juos mačiau ax.gif o šiaip tai manau gal kas jų ir parsivežė iš Švedijos...

Aš saviškio šian paklausiau dėl termo puodelio, ar pasiliekam SAU (antrą doh.gif ) ar perleidžiam kam, tai sakė, nea schmoll.gif , jamam biggrin.gif jis bus man lotuliukas.gif žodžiu, maniškis jau adaptuotas TW....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 29, 01:26)
žodžiu, maniškis jau adaptuotas TW....

lotuliukas.gif bet kaip is tikruju faina, kai vyras palaiko, o ne burba, kam tie bliudai, kam ju tiek ir pan.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 29, 11:02)
lotuliukas.gif bet kaip is tikruju faina, kai vyras palaiko, o ne burba, kam tie bliudai, kam ju tiek ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif is MB, tai jokio pritarimo doh.gif bet ka darysi, jeigu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 29, 11:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif is MB, tai jokio pritarimo  doh.gif bet ka darysi, jeigu reikia  ax.gif

console.gif friends.gif ir pas muane jokio pritarimo verysad.gif
kaip maniskis"bumba"del tw tai...

neatsilaikiau ir pasilikau sau mediterano ir floridos(ar kaip ten jie vadinasi)po dubenely...tiesiog siaip del yvairoves bigsmile.gif vyras ne nepastebejo kad nauji,tai dydysis sunus sako"se tete vel naujas tuperwaras pas mama doh.gif "siaubas kazkoks...jau net vaikai prikaisiot prades blink.gif
del peilio tai dar nieko nesake g.gif turbut bijo...visgi peilis mirksiukas.gif lotuliukas.gif bet siaip tai super geras,db noriu to didelio bigsmile.gif

laukiu baisiausiai servofikso,ta proga cepelinu seimynai isvirsiu,gal ne nepamatys kad VEL naujas tuperwaras blink.gif bigsmile.gif
o puodelius termo tai irgi 2 sau pasiliksiu,kai vaziuojam kur kavytes padarysiu sau ir MB mirksiukas.gif o ir y zvejyba galesiu ydet thumbup.gif pripratinsiu vistiek as jy prie tw mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis tai vertina thumbup.gif Mazaji peiliuka kai nupirkau, tai kreivai ziurejo, o dabar, kai grizes ji galando, pripazino, kad geras thumbup.gif Gavau leidima ir file peiliui lotuliukas.gif Svarbu pinigu neprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit pasiulyt TW pyragine pigiau? 4u.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif
Sveikos, mergaitės, kaip jūs įkeliat nuotraukytes 4u.gif ? Anksčiau keldavau per keep4u.ru, bet dabar ten pakeitė kažką, o aš rusiškai nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 09 29, 16:38)
poster_offtopic.gif 
Sveikos, mergaitės, kaip jūs įkeliat nuotraukytes 4u.gif ? Anksčiau keldavau per keep4u.ru, bet dabar ten pakeitė kažką, o aš rusiškai nemoku doh.gif

per fotki.com ten viskas LT
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 29, 16:45)
per fotki.com ten viskas LT

Labai ačiū, griebk baliončiką 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms tuperio gerbėjoms smile.gif . Svarstau įsigyti "Quick Chef". Ar jis gerai smulkina žalias daržoves, pvz. burokėlius, morkas. Aplamai būtų įdomu sužinoti kur jūs jį naudojate. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti