Ir mano prekės atvažiavo, viską gavau
Kaip jums tie ružavi optimukai? Man tai jie nlb , kažkokia spalva be ryšio, ania?
Na dar vieną užsakymą padarau, pasiimu centrifūgą, kelis šaldymo indus, spacemakerius ir jungiu sau stabdį ir nebandot gundyti , taupysiu "juodai dienai"
gwidita, ideja gal ir nerealu, bet kaip 5sivaizduoju tai faina
Man spalva graži šitų naujų optimukų, bet gal aš sau nenorėčiau. Su kolege kalbėjom, tai sakė, kad viena klientė kaip tik renkasi ramesnes spalvas, kad neerzintų ir nebūtų ryškios. Čia jau individualiai kiekvienam
rosee, planai sakyčiau grandioziniai
aš dėl savęs jau dabar parišu, kol kas nebereik man nieko, tik laukiu akcijų atrakcijų princesei ir dar noriu plakimo ąsočio
Man spalva graži šitų naujų optimukų, bet gal aš sau nenorėčiau. Su kolege kalbėjom, tai sakė, kad viena klientė kaip tik renkasi ramesnes spalvas, kad neerzintų ir nebūtų ryškios. Čia jau individualiai kiekvienam
rosee, planai sakyčiau grandioziniai
aš dėl savęs jau dabar parišu, kol kas nebereik man nieko, tik laukiu akcijų atrakcijų princesei ir dar noriu plakimo ąsočio
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 18:10)
Ir mano prekės atvažiavo, viską gavau
Kaip jums tie ružavi optimukai? Man tai jie nlb , kažkokia spalva be ryšio, ania?
Na dar vieną užsakymą padarau, pasiimu centrifūgą, kelis šaldymo indus, spacemakerius ir jungiu sau stabdį ir nebandot gundyti , taupysiu "juodai dienai"
Man tai visai faini, man šiaip mėlyna spalva nelabai, bet daug ką turiu kaip tik mėlyno
Na su stabdymais mintis žinoma yra gera...
QUOTE(davija @ 2009 09 28, 19:31)
ką ką aš skaitau , nu laikykis Tai ką, tu jo neturi? Pas mane plakimo ąsotis darbininkas Nr.1 ir dar kelios kolegės laukia jam nuolaidų.
Atvažiavo tas naujoviškas plakimo bliūdas, man jis koks fainutis
Davija, pasiguosiu, priskutau 3kg bulvių kugeliui ir ką, teko dviejose silikonkėse kept, nes į vieną netilpo , vos abi sugrūdau ant grotelių. Dar taip pagalvojau, kad nesudegtų, nes kraštai liečiasi į metalą Na mano orkaitė a.d. elektrinė.
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 18:45)
ką ką aš skaitau , nu laikykis Tai ką, tu jo neturi? Pas mane plakimo ąsotis darbininkas Nr.1 ir dar kelios kolegės laukia jam nuolaidų.
Aš irgi jį gavau ir nelabai žinau ką su juo darysiu Kažkaip neplaku nieko taip
Sveikos, gal kuri nors galite parašyti kiek kainuoja želė žiedo forma? Ačiū.
O is kur tie optimukai ruzavi, kodel as apie juos neinformuota
QUOTE(Ingada @ 2009 09 28, 21:51)
Sveikos, gal kuri nors galite parašyti kiek kainuoja želė žiedo forma? Ačiū.
siuo metu kainuoja 71 lt
QUOTE(laurindre @ 2009 09 28, 20:54)
O is kur tie optimukai ruzavi, kodel as apie juos neinformuota
informuoju
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
zele zieda turiu uz 57Lt
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 10:10)
Man zali buvo mielesni, nors situ dar gyvai nemaciau. Bet ta rozine man irgi kazkokia be rysio