Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Ir mano prekės atvažiavo, viską gavau ax.gif
Kaip jums tie ružavi optimukai? Man tai jie nlb , kažkokia spalva be ryšio, ania?
Na dar vieną užsakymą padarau, pasiimu centrifūgą, kelis šaldymo indus, spacemakerius ir jungiu sau stabdį rolleyes.gif ir nebandot gundyti lotuliukas.gif , taupysiu "juodai dienai" g.gif
Atsakyti
gwidita, ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif gal ir nerealu, bet kaip 5sivaizduoju tai faina biggrin.gif 4u.gif

Man spalva graži šitų naujų optimukų, bet gal aš sau nenorėčiau. Su kolege kalbėjom, tai sakė, kad viena klientė kaip tik renkasi ramesnes spalvas, kad neerzintų ir nebūtų ryškios. Čia jau individualiai kiekvienam drinks_cheers.gif

rosee, planai sakyčiau grandioziniai bigsmile.gif lotuliukas.gif
aš dėl savęs jau dabar parišu, kol kas nebereik man nieko, tik laukiu akcijų atrakcijų princesei ir dar noriu plakimo ąsočio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 18:10)
Ir mano prekės atvažiavo, viską gavau  ax.gif
Kaip jums tie ružavi optimukai? Man tai jie nlb , kažkokia spalva be ryšio, ania?
Na dar vieną užsakymą padarau, pasiimu centrifūgą, kelis šaldymo indus, spacemakerius ir jungiu sau stabdį  rolleyes.gif  ir nebandot gundyti  lotuliukas.gif , taupysiu "juodai dienai"  g.gif

Man tai visai faini, man šiaip mėlyna spalva nelabai, bet daug ką turiu kaip tik mėlyno doh.gif

Na su stabdymais mintis žinoma yra gera...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 28, 19:31)
aš dėl savęs jau dabar parišu, kol kas nebereik man nieko, tik laukiu akcijų atrakcijų princesei ir dar noriu plakimo ąsočio lotuliukas.gif

ką ką aš skaitau blink.gif , nu laikykis g.gif Tai ką, tu jo neturi? Pas mane plakimo ąsotis darbininkas Nr.1 ir dar kelios kolegės laukia jam nuolaidų.
Atvažiavo tas naujoviškas plakimo bliūdas, man jis koks fainutis thumbup.gif
Davija, pasiguosiu, priskutau 3kg bulvių kugeliui ir ką, teko dviejose silikonkėse kept, nes į vieną netilpo doh.gif , vos abi sugrūdau ant grotelių. Dar taip pagalvojau, kad nesudegtų, nes kraštai liečiasi į metalą doh.gif Na mano orkaitė a.d. elektrinė.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 18:45)
ką ką aš skaitau  blink.gif , nu laikykis  g.gif Tai ką, tu jo neturi? Pas mane plakimo ąsotis darbininkas Nr.1 ir dar kelios kolegės laukia jam nuolaidų.
Atvažiavo tas naujoviškas plakimo bliūdas, man jis koks fainutis  thumbup.gif

Aš irgi jį gavau ir nelabai žinau ką su juo darysiu g.gif Kažkaip neplaku nieko taip g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors galite parašyti kiek kainuoja želė žiedo forma? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
O is kur tie optimukai ruzavi, kodel as apie juos neinformuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2009 09 28, 21:51)
Sveikos, gal kuri nors galite parašyti kiek kainuoja želė žiedo forma? Ačiū. 4u.gif

siuo metu kainuoja 71 lt
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 09 28, 21:56)
siuo metu kainuoja 71 lt

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 28, 20:54)
O is kur tie optimukai ruzavi, kodel as apie juos neinformuota g.gif

informuoju mirksiukas.gif
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Atsakyti
zele zieda turiu uz 57Lt
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 28, 10:10)

Man zali buvo mielesni, nors situ dar gyvai nemaciau. Bet ta rozine man irgi kazkokia be rysio g.gif
Atsakyti