Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2009 09 27, 17:41)
maltą kavą laikau, ovaliame optimuke, tai  thumbup.gif kaip man patinka ją ten laikyt....

ir man thumbup.gif ir maltą kavą ir pupeles ir aplamai tokie tie ovalūs optimukai patogūs į rankas paimt drinks_cheers.gif Dar patinka, kad jie skaidresni, gerai matosi kas viduje.
Atsakyti
QUOTE(Domukomama @ 2009 09 27, 23:33)
ieškau silikoniniu formu princesės ir šios gal kuri turi ir nenaudoja arba parduoda pigiau nei kataloge pasiėlymu lauksiu į AŽ

skelbimų lenta čia, lygtais kažkas siūlė, ieškokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domukomama @ 2009 09 27, 23:33)
Sveikos mergaitės ieškau silikoniniu formu princesės ir šios gal kuri turi ir nenaudoja arba parduoda pigiau nei kataloge pasiėlymu lauksiu į AŽ

user posted image

va dar ir cia tikrai yra 4u.gif
http://www.supermama...?...9782&st=504
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 27, 14:41)
Aš kavai esu gavusi dovanų tokį metalinį indą, tai jis su tokiom sandariom tarpinėm, toks rimtas atrodo ir gerai aromatą laiko, kažkaip nėra reikalo man jį į TW keisti.

drinks_cheers.gif ir aš tokį nusipirkau,čia iš Bergof,taip pat esu labai patenkinta ir aromatas laikosi ilgai bigsmile.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 27, 16:41)
ačiū už kvietimą bigsmile.gif tai su kuo aš eisiu grybaut jei tu erkių grybaut g.gif žinai tikrai atvaryčiau, man kaip patinka, ale nežinau vietų ir kompanijos trūksta...

jūs matau taip pat mano kraštietė,nes mane ir labai suviliojo tie grybai o dar nesame niekur grybavę,nes vietų nežinome blush2.gif vyrui pasakiau tai sako galime važiuoti thumbup.gif tik žinoma mes tai tų grybų kaip specialiai nerasime cool.gif
Atsakyti
Kalitėja, mes tikrai šiaulietės 4u.gif
kai prazonduosi vietas, tai surinksim merginų kompaniją ir lėksim tongue.gif
Atsakyti
Pikta kaip...užsakymą dariau ketvirtadienį.Šiandien atvežė.Iš išpardavimo nieko nėra...nors jis pakelbtas 09,23...Kur dingo tie prieskonių indeliai ,kurių tik ten daug buvo parašyta.Ar būtina skelbti ko neturi ir erzinti žmones...na suprantu,kai išpardavimas paskelbtas seniai ir tada loterija-gausi-negausi..bet dabar tai žmonės tikėjos...
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 09 28, 13:50)
Pikta kaip...užsakymą dariau ketvirtadienį.Šiandien atvežė.Iš išpardavimo nieko nėra...nors jis pakelbtas 09,23...Kur dingo tie prieskonių indeliai ,kurių tik ten daug buvo parašyta.Ar būtina skelbti ko neturi ir erzinti žmones...na suprantu,kai išpardavimas paskelbtas seniai ir tada loterija-gausi-negausi..bet dabar tai žmonės tikėjos...

O tu nepergyvenk: tos prieskoninės tikrai nekokios schmoll.gif , sunkiai darinėjasi. Paskui būtum klausiusis priekaištų nusivylusių merginų unsure.gif
Atsakyti
Ačiū,nuraminai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 28, 04:54)
O tu nepergyvenk: tos prieskoninės tikrai nekokios  schmoll.gif , sunkiai darinėjasi. Paskui būtum klausiusis priekaištų nusivylusių merginų  unsure.gif

drinks_cheers.gif ir man jos jokio ispudzio nepaliko. Man tik gaila kad is katalogo prieskonines dingo, aisku jas ir nesulyginsi su tom Orient g.gif Po ju dingimo ypac padidejo paklausa jom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 28, 11:29)
drinks_cheers.gif  ir aš tokį nusipirkau,čia iš Bergof,taip pat esu labai patenkinta ir aromatas laikosi ilgai  bigsmile.gif

Gali būti, tik ten nėra jokio užrašiuko su pavadinimu biggrin.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 28, 11:49)
Kalitėja, mes tikrai šiaulietės 4u.gif
kai prazonduosi vietas, tai surinksim merginų kompaniją ir lėksim tongue.gif

Aha, darykite meetą miške visos tuperwarininkės, šiaulietės mirksiukas.gif

QUOTE(Dileta @ 2009 09 28, 12:50)

Na gal tikrai išpirko g.gif Man jos irgi tokios šiaip sau, laikau jose mažiausiai naudojamus prieskonius mirksiukas.gif Tad neliūdėk ax.gif
Atsakyti
eee moteraites bigsmile.gif kodel tik siaulietes g.gif mirksiukas.gif davai visos apsestos tw indu suorganizuojam susitikima bigsmile.gif gaila kad jau saltas oras...nes butu visai ydomu vasara miske ar kokioj pievoj padaryt sunestine-iskyla moteriskiu su bliudais is tw blush2.gif susipazint,pasidalint patirtim,ziniomis ir t.t... bigsmile.gif
visai as jau cia ne y tema doh.gif blush2.gif uzsisvajojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 28, 17:51)
eee moteraites bigsmile.gif kodel tik siaulietes g.gif  mirksiukas.gif davai visos apsestos tw indu suorganizuojam susitikima bigsmile.gif gaila kad jau saltas oras...nes butu visai ydomu vasara miske ar kokioj pievoj padaryt sunestine-iskyla moteriskiu su bliudais is tw blush2.gif susipazint,pasidalint patirtim,ziniomis ir t.t... bigsmile.gif
visai as jau cia ne y tema doh.gif  blush2.gif uzsisvajojau ax.gif

Manau, kad sudėtingoka tai būtų padaryti, nes labai iš skirtingų miestų esame biggrin.gif
Atsakyti