Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Elvita @ 2009 09 27, 13:50)
Merginos, o kokioje dėžuteje laikote kavą? Aš tai laikau ale skirtoje kavai (ne TW), tai pastebėjau, kad kavos kvapo greit nebelieka  doh.gif Gal laikant TW dežutėje kavos aromatas išsilaiko ilgėliau?

As tai laikau kavos pupeles, nes maluose pries geriant. Laikau Optimum zaliam tokiam ispiestam, Pranzcuzisko dizaino.
Atsakyti
Aš dabar kavą laikau Condiserve indelyje su šaukšteliu, bet jis man mažokas blush2.gif Sugalvojau jam jau kitą paskirtį - supilsiu tirpią kavą rolleyes.gif
user posted image

O kavai man reikia tokio, 1,5 l, sandarus visiškai - bus pats tas rolleyes.gif
user posted image
Man šitie Kolumbus indeliai labai patiko, kai pamačiau Jurgitak nuotraukoje, iškart jų užsinorėjau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 27 rugsėjo 2009 - 13:20
QUOTE(Asese @ 2009 09 27, 14:07)
O kavai man reikia tokio, 1,5 l, sandarus visiškai - bus pats tas  rolleyes.gif
user posted image
Man šitie Kolumbus indeliai labai patiko, kai pamačiau Jurgitak nuotraukoje, iškart jų užsinorėjau  wub.gif
user posted image

swoon.gif swoon.gif ale bet tikrai kaip graziai kavyte cia atodytu bigsmile.gif ir lengviau butu darinet g.gif nes db ta optimum indely vyras visada atvira palieka,nes tingi jy uzspaudinet doh.gif
Papildyta:
o jau kai pamatau tw puodus tai isviso silpna pasidaro blink.gif lb norisi bent viena ysigyt ir isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 27, 12:56)
as visai nesenai atradau savaja dezute kavai bigsmile.gif tai rudai dryzuota optimum dezute

Aš ir apie ją mąstau smile.gif

QUOTE(Asese @ 2009 09 27, 13:07)

O kavai man reikia tokio, 1,5 l, sandarus visiškai - bus pats tas  rolleyes.gif
user posted image

thumbup.gif , o kur tokį gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 16:03)
Man ir patinka darbuotis su mieline tešla bigsmile.gif bet valgyt doh.gif
kregzde, ultrapliuse pabandyk mielinius Špokus, receptų daug kartų buvo, bet aš neišsisaugojau, ten Klaipėdietės jį užrodė bigsmile.gif o mano vadovė, mane mokino paprasta, išsikočioji mielinę tešlą (normalaus storio), susipjaustai nedideliais kvadratėliais, į kiekvieno vidurį dedi įdaro kokio širdis geidžia (lašinukai, saldainis karvutė, o buoliukai, šokoladas), užlankstai, merki į aliejų (trumpam kyšteli ten) ir dedi į ultrapliusą (ten tuos kamuoliukus dedi vien ant kito), uždedi dangtį ir kepi. Ištrauki tokį didelį gabal bandelių ir plėši sau gabaliką bigsmile.gif

Laurindre, plyz, duok dar kartelį spokų receptuką mirksiukas.gif  4u.gif

Taigi taip ir darosi spokai, kaip parasei tik be idaro 4u.gif Darbuotis su mieline ir man patinka, tik nera kam valgyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 27, 13:07)
Man šitie Kolumbus indeliai labai patiko, kai pamačiau Jurgitak nuotraukoje, iškart jų užsinorėjau  wub.gif
user posted image

Superiniai wub.gif Aš irgi noooorrriiiuuu. Spalį gi gali šeimininkė vienam vakareėliui tokį nusipirkti.

Aš kavai esu gavusi dovanų tokį metalinį indą, tai jis su tokiom sandariom tarpinėm, toks rimtas atrodo ir gerai aromatą laiko, kažkaip nėra reikalo man jį į TW keisti. Ten stovas, ant jo statomas indukas, dar pasikabinti šaukštelį galima. O šiaip tai turbūt geriausiai laikytusi aromatas Optimuose. Tik va ne visų antrosios pusės nori uždarinėti juos bigsmile.gif

Eisiu kepti bananinio "Greituko" Greitukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 27 rugsėjo 2009 - 14:43
QUOTE(kregzde @ 2009 09 27, 15:41)
Eisiu kepti bananinio "Greituko" [email=http://rasakkila.blogspot.com/search/label/Mikrobang%C5%B3%20krosnel%C4%97]http://rasakkila.blogspot.com/search/label/Mikrobang%C5%B3%20krosnel%C4%97[/email]

Aš irgi kepiau "greituką" mikrobangėj, tik obuolinį smile.gif
Nes orkaitėje grybai džiūna doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 27, 14:44)
Aš irgi kepiau "greituką" mikrobangėj, tik obuolinį  smile.gif
Nes orkaitėje grybai džiūna  doh.gif

Geras, aš irgi šitoje formoje dabar kepu lotuliukas.gif Man reikia kokios Princesės ar Karališkos formos, ar Karalienės, o tai varau viską keksų formose doh.gif

O obuolinį kepi - tai obuoliukus papjaustai smulkiai ir tiek?

Kepu orkaitėje, turiu mikrobangę, bet labai retai stengiuosi naudoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 27, 16:39)

O obuolinį kepi - tai obuoliukus papjaustai smulkiai ir tiek?

Kepu orkaitėje, turiu mikrobangę, bet labai retai stengiuosi naudoti  bigsmile.gif

Aš kepu jį pagal supermamytės Mistikos receptą. Orkaitėj ir aš dažniausia kepu smile.gif
OBUOLINIS PYRAGAS

3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Obuoliai

Kiaušinius išplakti su cukrum greitkratyje arba QC, supilti aliejų, vėl išplakti.Suberti miltus su kepimo milteliais, viską sumaišyti kartu iki vientisos masės. Silikoninę formą praskalaujam vandeniu, ir pripjaustom nuluptų obuolių gabaliukų, kad uždengtų dugną. Galima obuolių gabaliukus apvolioti cukrumi, cinamonu. Ant obuolių gabaliukų pilam tešlą. Kepam 200 laipsnių temperatūroj, kol paruduoja 4u.gif
O mikrobangėj kepam 8 min 30 s smile.gif
Atsakyti
Asese, dėkui 4u.gif Išsisaugojau, reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 27, 09:38)
davija atvaryk pas mus y svecius  4u.gif  grybu musu aplinkiniuose miskuose belekiek irnesakyk.gif

ačiū už kvietimą bigsmile.gif tai su kuo aš eisiu grybaut jei tu erkių grybaut g.gif žinai tikrai atvaryčiau, man kaip patinka, ale nežinau vietų ir kompanijos trūksta...

O aš kavos pupeles ir laikau Kolumbe 1,5l, bet kai nuperku 1 kg ir dalį supilu į kavos aparatą, tai man likusios vistiek netelpa, biški lieka - tai kurį laiką vistik likutį palieku maiše doh.gif o maltą kavą laikau, ovaliame optimuke, tai thumbup.gif kaip man patinka ją ten laikyt....

aš ir kepu tą pyragą, tikrai labai greita, paprasta ir svarbiausia šitų produktų visad yra namie. tikras greitukas 4u.gif aš a[ie mistikos obuolinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 27 rugsėjo 2009 - 16:42
Sveikos mergaitės ieškau silikoniniu formu princesės ir šios gal kuri turi ir nenaudoja arba parduoda pigiau nei kataloge pasiėlymu lauksiu į AŽ

user posted image
Atsakyti