Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2009 09 13, 15:20)
gwidita, matyt mūsų chebros merginos, neturi tokio kamščio ir užtat nėr ką pasakyt ax.gif

A š turiu, bet bėda ta, kad namie nėr nei alaus , nei šampano bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 13 rugsėjo 2009 - 16:32
Sveikutės 4u.gif Šį kartą aš be klausimų, tiesiog noriu papasakoti Jums vakaro anekdotą:

MB dievina bulvinius blynus, tai jo mylimiausias patiekalas tongue.gif Savo mažoj virtuvytėje neturėjau elektrinės tarkos, o rankomis tikrai nesiruošiau jam bulvių tarkuot protest.gif Ir mąsčiau vis, kaip tą problemėlę išspręsti, nes MB vis pas anytą važiuodavo bulvinių blynų valgyt... g.gif Sugalvojau, kad Quick Chef'as vienu šūviu daug zuikių nušautų - ir bulvytes galiu tarkuoti, ir daržoves pjaustyti ir dar daug daug ką daryti blush2.gif Taigi, šiandien pirmą kartą išsitraukiu savo vos prieš kelias dienas atkeliavusį Quick Chef'ą. Ateina MB ir teiraujasi, kas čia toks biggrin.gif Kai paaiškinau, kad bulves tarkuosiu, galvą pakraipė ir nusprendė, kad šitas plasmasės gabalas nei vienos bulvės žmoniškai nesutarkuos... dar pasiteiravo, kiek kainavo biggrin.gif Kai pasakiau, pasižiūrėjo kreivai, pasiukiojo pirštą ties smilkiniu ir išpėdino piktas iš virtuvės lotuliukas.gif

Bulvės susitarkavo net daug kartų smulkiau nei su anytos elektrine tarka lotuliukas.gif Gavosi super blynukai, MB persivalgė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Valgydamas vis žiūrėjo į Quick Chef'ą ir pagaliau tarė: "žinai, šito aš iš jo tikrai nesitikėjau... beje, o kur tu jį laikai, parodyk ir man, nes manau, kad aš juo naudosiuosi taip pat". Ir dar nusprendė, kad jame nuo šiol svogūnus šašlykui pjaustys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vienu žodžiu, trūksta žodžiu, kokia aš davolna thumbup.gif
Einu indų plauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Rainy day,tai pas tave kogero tas naujasis su 3asmenim g.gif
merginos kazkur rase kad nelabai smulkiai jis pjausto g.gif tai sakau gal ten tas su 2peiliukais biskuty stambiau pjausto o sitas naujasis su 3 gal jau smulkiau g.gif eina sau db dar labiau as jo uzsimaniau doh.gif doh.gif doh.gif
smagu kai vyras pagiria koky nors daigta is tw mirksiukas.gif kai maniskis pagyre skardiniu atidarytuva tai irgi jauciausiausi "davolna ":mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 20:40)
Rainy day,tai pas tave kogero tas naujasis su 3asmenim g.gif
merginos kazkur rase kad nelabai smulkiai jis pjausto g.gif tai sakau gal ten tas su 2peiliukais biskuty stambiau pjausto o sitas naujasis su 3 gal jau smulkiau g.gif  eina sau db dar labiau as jo uzsimaniau doh.gif  doh.gif  doh.gif
smagu kai vyras pagiria koky nors daigta is tw mirksiukas.gif kai maniskis pagyre skardiniu atidarytuva tai irgi jauciausiausi "davolna ":mirksiukas:

gwidita, tikrai taip, pas mane tas su trimis peiliukais smile.gif Žinokit kaip sumalė man bulves, tai tokia tyrelė gavosi, be jokių gumuliukų smile.gif Galvoju net, kad kitą kartą reikės sukti šiek tiek trumpiau, nors ir tai neilgai sukau, bet greitai biggrin.gif Tiesa, iš pradžių bulvytės pjaustėsi sunkiai (aš jas supjausčiau mažesniais gabalėliais prieš dėdama), rankenėlė nei į kairę, nei į dešinę nesisuko... galvojau, kad sulaužysiu, bet po truputį įsivažiavo ir tada gavosi thumbup.gif

Skardinių atidarytuvo neturiu dar... bet labai retai aš ką atidarinėju apskritai su atidarytuvu, tai gal man jo ir nelabai reikia, nes naudoju vien tik konservuotiems persikams ir tunui g.gif
Atsakyti
Na ir pavaret, net ir pamirsau, ka norejau pasakyti tiek daug perskaicius doh.gif
Kastini mes darome labai paprtastai 200 gr. sviesto, 200 ml kefyro,Viskas turi buti kambario temperaturos. Dedi i Quickshefa ir suki kol pajunti pliuskenimasi arba kol mase tampa vienalyte. Tada ispaudi didele cesnako skiltele, dedi sauksteli druskos ir isbrinkintu kmynu. Viskas. Dedi i saldytuva, pries tai tiesa reiketu i koki trynuka ideti ar sambuka, atsaldai ir verdi bulves. thumbup.gif
Mano elektrinis kombainas sugedo, o mazasis kaip tycia uzsiprase bulviniu blynu, teko irgi Shefuka issitraukti, gerai, kad nusipirkau naujuosius peiliukus jam. Tai galiu pasakyti, kad is keliu bulviu gavosi labai skanus blynai wub.gif
O kai ryte kartojau su didesniu kiekiu, gal bulves kitokios buvo, man taip smulkiai jau neisejo schmoll.gif
Reiskia, reikia mazesni kieki smulkinti, kad smulkiai gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 13, 20:59)
Mano elektrinis kombainas sugedo, o mazasis kaip tycia uzsiprase bulviniu blynu, teko irgi Shefuka issitraukti, gerai, kad nusipirkau naujuosius peiliukus jam. Tai galiu pasakyti, kad is keliu bulviu gavosi labai skanus blynai wub.gif
O kai ryte kartojau su didesniu kiekiu, gal bulves kitokios buvo, man taip smulkiai jau neisejo schmoll.gif
Reiskia, reikia mazesni kieki smulkinti, kad smulkiai gautusi g.gif

Sakykit laurindre, o tai tie Chef'o peiliukai atskirai parduodami? Ta prasme, jie atšimpa ir karts nuo karto reikia įsigyti naujus ar kaip čia? smile.gif Ir kaip greitai jie atšimpa? g.gif
Beje, aš šiandien kepiau blynus iš penkių vidutinio dydžio bulvių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 13 rugsėjo 2009 - 20:12
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 21:05)
Sakykit laurinde, o tai tie Chef'o peiliukai atskirai parduodami? Ta prasme, jie atšimpa ir karts nuo karto reikia įsigyti naujus ar kaip čia?  smile.gif Ir kaip greitai jie atšimpa?  g.gif
Beje, aš šiandien kepiau blynus iš penkių vidutinio dydžio bulvių  smile.gif

Kazkiek gal ir atsimpa, bet ne todel pirkau naujus. Mano shefukas senas tik su 2 peiliukais. O su nauju daug greiciau viskas susismulkina. As pirma karta idejau 6 nedidukes bulvytes, tai man irgi labai grazus blynukai isejo thumbup.gif O ryte skutau 3 gigntines bulves, tai jau ne taip smagu buvo, nes niekaip nejo susmulkinti smulkiau, todel ir galvoju, kad geriau mazesniais kiekiais gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 13, 21:09)
Kazkiek gal ir atsimpa, bet ne todel pirkau naujus. Mano shefukas senas tik su 2 peiliukais. O su nauju daug greiciau viskas susismulkina. As pirma karta idejau 6 nedidukes bulvytes, tai man irgi labai grazus blynukai isejo thumbup.gif O ryte skutau 3 gigntines bulves, tai jau ne taip smagu buvo, nes niekaip nejo susmulkinti smulkiau, todel ir galvoju, kad geriau mazesniais kiekiais gaunasi g.gif

Supratau, dėkui smile.gif Tikriausiai mažesnius kiekius susmulkina geriau... bet kuriuo atveju, prieš dedant, manau, reikia bulves smulkesniais gabaliukais supjaustyti smile.gif

Chef'as dabar pagrindinis įrankis bus mano virtuvėje, nes MB sakė dabar vakarienei bulvinius blynus valgys, kol neatsivalgys lotuliukas.gif

Nieko, dar bus jam siurprizų irnesakyk.gif Trečiadienį MB gimtadienio laukia nesulaukia dar vienas naujas stebuklas mano virtuvėje - želė žiedas biggrin.gif Kai pamatys pyragą vakare, nepatikės, manau, kad pati dariau lotuliukas.gif Tikiuosi, kad viskas gausis man blush2.gif O jei gausis, tai kitą kartą dar gražesnį pagaminsiu, įdėsiu į tortinę ir vešiu anytai, kad užpavydėtų assa.gif assa.gif assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kokios mes visos saunios seiminikes su Tupperware pasidarome thumbup.gif
Todel as ir myliu TW.Atsirado noras virtuveje sedeti drinks_cheers.gif

Paziurekit, kokia bezdzioniu duona radau g.gif Labai tiktu karunoje
http://www.supermama...;#entry30133245
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 13 rugsėjo 2009 - 20:24
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 17:23)
o su kokiais ydarais prisigaminai g.gif  blush2.gif reikes ir man kokia diena paaukoti koldunu gamybai mirksiukas.gif

1. tradicinis- mesa, svogunas
2. Varske+ lasinukai
3. Rukyta desra+ suris

Ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 13 rugsėjo 2009 - 20:46
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 21:45)
2. Varske+ lasinukai

va tokio tai neįsivaizduoju skonio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 20:54)
va tokio tai neįsivaizduoju skonio  g.gif