Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

4u.gif Recepra prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 10:48)
Aš manau, kad čia per žiauriai ant demonstruotojų taip blink.gif

Aš įtariu, kad ne sandėlininkai šiuo atveju ne tą spalvą įdėjo, kadangi gertuvėlėms oi kaip senai akcija buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 09 26, 12:13)
Valio, gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  Kepiau karamelinį pyragą su aguonom, kadangi neturiu tinkamo silikono, tik keksines, tai kepiau ultrapliuse. Vakarop bus svečių, tai bijau, kad gali nelikti kuo vaišinti  lotuliukas.gif  O vaikui padariau iš tešlos likučių karamelinius - aguonius drugelius  wub.gif Bet kaip paprasta ir kaip skanu  wub.gif

Jaučiasi, kad kregzde atostogauja thumbup.gif Tik kepa ir kepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 10:48)
Vakar mačiau naujos spalvos optimukus - šviesiai violetinius, tai atrodo labai gražiai, bet aš asmeniškai turbūt nenorėčiau birius produktus laikyt. Mane geriau nuteikia dabartiniai optimukai tongue.gif

Brokolių apkepas bigsmile.gif

Kregzde, nu bet tu ir susisukai su Servofiksu, aš planuoju gaut tik kitos savaites gale verysad.gif koki jogurta perki?
Va pažiūrėkit kokie pusryčiai bigsmile.gif

http://valentinostw....ess.com/page/5/

labas visoms 4u.gif

oho tai optimukai tokios spalvos laaabai fainuciai turetu but bigsmile.gif

brokoliu apkepa mielai db essen.gif nes dar nieko burnoje neturejau snd blush2.gif

as servofikso irgi nesitikiu be penktadienio unsure.gif o dar jei bus kaip ana kart kad laukiau prekiu 2savaites tai isviso doh.gif

uzsiziurejau y valentinos receptus ir labiausiai suzavejo......cesnaku spaustuvas bigsmile.gif vis dar jo neturiu ir tyliai laukiu geros nuolaidos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 09 26, 11:16)
4u.gif Recepra prašom smile.gif

Prašom prašom Karamelinis pyragas

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 26, 11:25)

Jaučiasi, kad kregzde atostogauja  thumbup.gif Tik kepa ir kepa  biggrin.gif

blush2.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 26, 11:27)
uzsiziurejau y valentinos receptus ir labiausiai suzavejo......cesnaku spaustuvas bigsmile.gif vis dar jo neturiu ir tyliai laukiu geros nuolaidos wub.gif

Aha, aš irgi laukiu akcijų - atrakcijų jam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 26, 12:25)
Aš įtariu, kad ne sandėlininkai šiuo atveju ne tą spalvą įdėjo, kadangi gertuvėlėms oi kaip senai akcija buvo  mirksiukas.gif

Tada tyliu irnesakyk.gif

Man ir patinka darbuotis su mieline tešla bigsmile.gif bet valgyt doh.gif
kregzde, ultrapliuse pabandyk mielinius Špokus, receptų daug kartų buvo, bet aš neišsisaugojau, ten Klaipėdietės jį užrodė bigsmile.gif o mano vadovė, mane mokino paprasta, išsikočioji mielinę tešlą (normalaus storio), susipjaustai nedideliais kvadratėliais, į kiekvieno vidurį dedi įdaro kokio širdis geidžia (lašinukai, saldainis karvutė, o buoliukai, šokoladas), užlankstai, merki į aliejų (trumpam kyšteli ten) ir dedi į ultrapliusą (ten tuos kamuoliukus dedi vien ant kito), uždedi dangtį ir kepi. Ištrauki tokį didelį gabal bandelių ir plėši sau gabaliką bigsmile.gif

Laurindre, plyz, duok dar kartelį spokų receptuką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 15:03)
Man ir patinka darbuotis su mieline tešla bigsmile.gif bet valgyt doh.gif
kregzde, ultrapliuse pabandyk mielinius Špokus, receptų daug kartų buvo, bet aš neišsisaugojau, ten Klaipėdietės jį užrodė bigsmile.gif o mano vadovė, mane mokino paprasta, išsikočioji mielinę tešlą (normalaus storio), susipjaustai nedideliais kvadratėliais, į kiekvieno vidurį dedi įdaro kokio širdis geidžia (lašinukai, saldainis karvutė, o buoliukai, šokoladas), užlankstai, merki į aliejų (trumpam kyšteli ten) ir dedi į ultrapliusą (ten tuos kamuoliukus dedi vien ant kito), uždedi dangtį ir kepi. Ištrauki tokį didelį gabal bandelių ir plėši sau gabaliką bigsmile.gif

Laurindre, plyz, duok dar kartelį spokų receptuką mirksiukas.gif  4u.gif

Ir aš jų receptą mačiau, dar net filmuką mačiau, bet recepto ir aš nerandu. Bet jau šiandien viskas, daugiau nieko nedarau, o pirmadienį jau į darbelį doh.gif
Atsakyti
YouTube ira receptas poku smile.gif per google parašai;Tupperware Ultraplus Ppokai smile.gif
Papildyta:
oi Špoku receptas blush2.gif
Atsakyti
Ir aš jau grybus džiovinu smile.gif
user posted image
Prisirinkom tiek, kad kaip toj vaikiškoj pasakėlėj: ir virėm, ir kepėm, ir ant duonos tepėm lotuliukas.gif

Gerai kad tų TW dubenų didelių turiu rolleyes.gif

Tik dabar pamačiau, kad po podrūžkės cius žinute parašiau smile.gif
Cius, nuotraukoj matos tavo dovanos man kamputis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 rugsėjo 2009 - 21:34
o jetus kiek grybų bigsmile.gif o aš šį sezoną kažkaip nesėkmingai grybavau verysad.gif vietų nebeatradom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 26, 22:31)
Ir aš jau grybus džiovinu smile.gif
user posted image
Prisirinkom tiek, kad kaip toj vaikiškoj pasakėlėj: ir virėm, ir kepėm, ir ant duonos tepėm  lotuliukas.gif

Gerai kad tų TW dubenų didelių turiu  rolleyes.gif

Tik dabar pamačiau, kad po podrūžkės cius žinute parašiau  smile.gif
Cius, nuotraukoj matos tavo dovanos man kamputis  mirksiukas.gif

labas rytas 4u.gif

ojetau koki grybai karsta.gif jei ne tos erkes tai ir pati varyciau db y miska blink.gif

nagi asese kokia ten dovana g.gif blush2.gif mirksiukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 22:37)
o jetus kiek grybų bigsmile.gif o aš šį sezoną kažkaip nesėkmingai grybavau verysad.gif vietų nebeatradom doh.gif

davija atvaryk pas mus y svecius 4u.gif grybu musu aplinkiniuose miskuose belekiek irnesakyk.gif
Atsakyti
Merginos, o kokioje dėžuteje laikote kavą? Aš tai laikau ale skirtoje kavai (ne TW), tai pastebėjau, kad kavos kvapo greit nebelieka doh.gif Gal laikant TW dežutėje kavos aromatas išsilaiko ilgėliau?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 09 27, 13:50)
Merginos, o kokioje dėžuteje laikote kavą? Aš tai laikau ale skirtoje kavai (ne TW), tai pastebėjau, kad kavos kvapo greit nebelieka  doh.gif Gal laikant TW dežutėje kavos aromatas išsilaiko ilgėliau?

as visai nesenai atradau savaja dezute kavai bigsmile.gif tai rudai dryzuota optimum dezute,kur kazkada buvo ispardavime o kartu dovanu buvo raudonas obuoliukas bigsmile.gif kadangi perkam visada 500gr kavos pakuote,tai man ji puikiai tinka ir dar telpa aromatui paderinti kokios kitokios kavytes... thumbup.gif
Atsakyti