QUOTE(davija @ 2009 09 26, 10:48)
Aš manau, kad čia per žiauriai ant demonstruotojų taip
Aš įtariu, kad ne sandėlininkai šiuo atveju ne tą spalvą įdėjo, kadangi gertuvėlėms oi kaip senai akcija buvo
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 09 26, 12:13)
Valio, gavosi Kepiau karamelinį pyragą su aguonom, kadangi neturiu tinkamo silikono, tik keksines, tai kepiau ultrapliuse. Vakarop bus svečių, tai bijau, kad gali nelikti kuo vaišinti O vaikui padariau iš tešlos likučių karamelinius - aguonius drugelius Bet kaip paprasta ir kaip skanu
Jaučiasi, kad kregzde atostogauja Tik kepa ir kepa
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 10:48)
Vakar mačiau naujos spalvos optimukus - šviesiai violetinius, tai atrodo labai gražiai, bet aš asmeniškai turbūt nenorėčiau birius produktus laikyt. Mane geriau nuteikia dabartiniai optimukai
Brokolių apkepas
Kregzde, nu bet tu ir susisukai su Servofiksu, aš planuoju gaut tik kitos savaites gale koki jogurta perki?
Va pažiūrėkit kokie pusryčiai
http://valentinostw....ess.com/page/5/
Brokolių apkepas
Kregzde, nu bet tu ir susisukai su Servofiksu, aš planuoju gaut tik kitos savaites gale koki jogurta perki?
Va pažiūrėkit kokie pusryčiai
http://valentinostw....ess.com/page/5/
labas visoms
oho tai optimukai tokios spalvos laaabai fainuciai turetu but
brokoliu apkepa mielai db nes dar nieko burnoje neturejau snd
as servofikso irgi nesitikiu be penktadienio o dar jei bus kaip ana kart kad laukiau prekiu 2savaites tai isviso
uzsiziurejau y valentinos receptus ir labiausiai suzavejo......cesnaku spaustuvas vis dar jo neturiu ir tyliai laukiu geros nuolaidos
QUOTE(cius @ 2009 09 26, 11:16)
Recepra prašom
Prašom prašom Karamelinis pyragas
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 26, 11:25)
QUOTE(gwidita @ 2009 09 26, 11:27)
uzsiziurejau y valentinos receptus ir labiausiai suzavejo......cesnaku spaustuvas vis dar jo neturiu ir tyliai laukiu geros nuolaidos
Aha, aš irgi laukiu akcijų - atrakcijų jam
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 26, 12:25)
Aš įtariu, kad ne sandėlininkai šiuo atveju ne tą spalvą įdėjo, kadangi gertuvėlėms oi kaip senai akcija buvo
Tada tyliu
Man ir patinka darbuotis su mieline tešla bet valgyt
kregzde, ultrapliuse pabandyk mielinius Špokus, receptų daug kartų buvo, bet aš neišsisaugojau, ten Klaipėdietės jį užrodė o mano vadovė, mane mokino paprasta, išsikočioji mielinę tešlą (normalaus storio), susipjaustai nedideliais kvadratėliais, į kiekvieno vidurį dedi įdaro kokio širdis geidžia (lašinukai, saldainis karvutė, o buoliukai, šokoladas), užlankstai, merki į aliejų (trumpam kyšteli ten) ir dedi į ultrapliusą (ten tuos kamuoliukus dedi vien ant kito), uždedi dangtį ir kepi. Ištrauki tokį didelį gabal bandelių ir plėši sau gabaliką
Laurindre, plyz, duok dar kartelį spokų receptuką
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 15:03)
Man ir patinka darbuotis su mieline tešla bet valgyt
kregzde, ultrapliuse pabandyk mielinius Špokus, receptų daug kartų buvo, bet aš neišsisaugojau, ten Klaipėdietės jį užrodė o mano vadovė, mane mokino paprasta, išsikočioji mielinę tešlą (normalaus storio), susipjaustai nedideliais kvadratėliais, į kiekvieno vidurį dedi įdaro kokio širdis geidžia (lašinukai, saldainis karvutė, o buoliukai, šokoladas), užlankstai, merki į aliejų (trumpam kyšteli ten) ir dedi į ultrapliusą (ten tuos kamuoliukus dedi vien ant kito), uždedi dangtį ir kepi. Ištrauki tokį didelį gabal bandelių ir plėši sau gabaliką
Ir aš jų receptą mačiau, dar net filmuką mačiau, bet recepto ir aš nerandu. Bet jau šiandien viskas, daugiau nieko nedarau, o pirmadienį jau į darbelį
Ir aš jau grybus džiovinu
Prisirinkom tiek, kad kaip toj vaikiškoj pasakėlėj: ir virėm, ir kepėm, ir ant duonos tepėm
Gerai kad tų TW dubenų didelių turiu
Tik dabar pamačiau, kad po podrūžkės cius žinute parašiau
Cius, nuotraukoj matos tavo dovanos man kamputis
Prisirinkom tiek, kad kaip toj vaikiškoj pasakėlėj: ir virėm, ir kepėm, ir ant duonos tepėm
o jetus kiek grybų o aš šį sezoną kažkaip nesėkmingai grybavau vietų nebeatradom
QUOTE(Asese @ 2009 09 26, 22:31)
Ir aš jau grybus džiovinu
labas rytas
ojetau koki grybai jei ne tos erkes tai ir pati varyciau db y miska
nagi asese kokia ten dovana ?
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 22:37)
o jetus kiek grybų o aš šį sezoną kažkaip nesėkmingai grybavau vietų nebeatradom
davija atvaryk pas mus y svecius grybu musu aplinkiniuose miskuose belekiek
Merginos, o kokioje dėžuteje laikote kavą? Aš tai laikau ale skirtoje kavai (ne TW), tai pastebėjau, kad kavos kvapo greit nebelieka Gal laikant TW dežutėje kavos aromatas išsilaiko ilgėliau?
QUOTE(Elvita @ 2009 09 27, 13:50)
Merginos, o kokioje dėžuteje laikote kavą? Aš tai laikau ale skirtoje kavai (ne TW), tai pastebėjau, kad kavos kvapo greit nebelieka Gal laikant TW dežutėje kavos aromatas išsilaiko ilgėliau?
as visai nesenai atradau savaja dezute kavai tai rudai dryzuota optimum dezute,kur kazkada buvo ispardavime o kartu dovanu buvo raudonas obuoliukas kadangi perkam visada 500gr kavos pakuote,tai man ji puikiai tinka ir dar telpa aromatui paderinti kokios kitokios kavytes...