as irgi sakiau vaikuciam uzsakysiu tas salotines gertuves,tik didziajam didesne o mazajam mazesne tai ydomu kokias as gausiu
QUOTE(gwidita @ 2009 09 25, 20:42)
as irgi sakiau vaikuciam uzsakysiu tas salotines gertuves,tik didziajam didesne o mazajam mazesne tai ydomu kokias as gausiu
Aš kiek esu žsakinėjus iš katalogo spalva visada atitikdavo. Tik iš specialiųjų pasiųlymų esu gavus gertuves 2 l melsvas vietoj žalsvų
Papildyta:
Šiandien dariau bokolių apkepą MicroPliuse : visai patiko šeimynai
Receptas čia
Nuotrauka ne mano, bet atrodė laaabai panašiai
Atrodo labai skaniai
QUOTE(gwidita @ 2009 09 25, 20:42)
Is katalogo uzsakius tikrai gausi spalva tokia, kaip kataloge.
QUOTE(kregzde @ 2009 09 25, 19:13)
Na panašiai ir aš dariau, lašinau ant riešo, kad būtų vos šiltesnis
O tai mergaitės, kiek laiko ir kur galima laikyti tą atidėtą kitam rauginimui jogurtą?
O tai mergaitės, kiek laiko ir kur galima laikyti tą atidėtą kitam rauginimui jogurtą?
Na lieka ant dugno maždaug 50ml jogurto, tuomet perpilu į puodelį, išplaunu ąsotėlį, supilu išvirtą pieną ir vėl pasaka iš naujo..
Dėl tempės, tai ranką palaikau ant ąsočio išorės, jei eina išlaikyti, vadinasi jau gerai, nes žmogus išlaiko iki 60 laipsnių.
Svarbiausia sąlyga, negalima rauginant jogurtą, judinti indo, jis turi ramiai stovėti 10 valandų, na taip mums aiškino sveiko maisto gaminimo m-klėlėje
Reikės ir man ryt užsiraugti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 25, 18:26)
Merginos, visada iš demonstruotojos reikalaukite tos spalvos, kokią užsakinėjote, tuo labiau iš katalogo. O jei sandėlys visgi įdeda kitą spalvą, demonstruotojos gali grąžinti atgal ir taip nepatirti nuostolio, kai klientas prekės atsisako.
O tai ačiū visoms, nuraminote . Aš tai savo panom pirkau tas alyvines, forumietės iš sandėliukų pasiūlė. . Bet dabar yra du bernai, tai jiems tik žalios tinka sakė
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 25, 19:26)
Jau ne pirmą kartą girdžiu, kad Santakos demonstruotojos, švelniai tariant, mulkina pirkėjus iškišdamos ne tos spalvos prekes. Merginos, visada iš demonstruotojos reikalaukite tos spalvos, kokią užsakinėjote, tuo labiau iš katalogo. O jei sandėlys visgi įdeda kitą spalvą, demonstruotojos gali grąžinti atgal ir taip nepatirti nuostolio, kai klientas prekės atsisako.
Aš manau, kad čia per žiauriai ant demonstruotojų taip visų pirma sandėlio darbuotojai neturėtų taip elgtis, dėt bileką neatsuklausę kliento ir statyt demonstruotojas į toki padėtį, kad dar jos jaustųsi kaltos prieš klientą ir maldautų sandėlio darbuotojo dėl pakeitimo...
Pas mus viena kolegė vietoj kataloginės silikoninės mentelės gavo seną, ir neišsireikalavo naujos, pasakė, kol bus senų, tol nedės kataloginių. Va čia tai bajeris arba ir dabar šeimininkė vietoj pasirinkto maišymo šaukšto gauna žnyples. Suprantu, kad jų pritrūko. Manau, kad taip neturėtų būti ir tada niekas nieko ir nemulkins, ir nereiks nervų gadintis....
Aš Vilnelėje katalogines gertuves gaunu žalsvas, o šitų gražių nežinau net kaip spalvą įvardint, tai jau senokai nebėra
Vakar mačiau naujos spalvos optimukus - šviesiai violetinius, tai atrodo labai gražiai, bet aš asmeniškai turbūt nenorėčiau birius produktus laikyt. Mane geriau nuteikia dabartiniai optimukai
Brokolių apkepas
Kregzde, nu bet tu ir susisukai su Servofiksu, aš planuoju gaut tik kitos savaites gale koki jogurta perki?
Va pažiūrėkit kokie pusryčiai
http://valentinostw....ess.com/page/5/
QUOTE(rosee @ 2009 09 25, 20:45)
Na lieka ant dugno maždaug 50ml jogurto, tuomet perpilu į puodelį, išplaunu ąsotėlį, supilu išvirtą pieną ir vėl pasaka iš naujo..
Dėl tempės, tai ranką palaikau ant ąsočio išorės, jei eina išlaikyti, vadinasi jau gerai, nes žmogus išlaiko iki 60 laipsnių.
Svarbiausia sąlyga, negalima rauginant jogurtą, judinti indo, jis turi ramiai stovėti 10 valandų, na taip mums aiškino sveiko maisto gaminimo m-klėlėje
Supratau, kažin jei aš atidėjau ir į šaldytuvą, o tik vakare naujai gaminsiu. Jis jau bus miręs ar dar gyvas? Dėkui
Mergaitės, gal kuri žino kiek mililitrų yra 550g miltų?
QUOTE(kregzde @ 2009 09 26, 10:49)
Supratau, kažin jei aš atidėjau ir į šaldytuvą, o tik vakare naujai gaminsiu. Jis jau bus miręs ar dar gyvas? Dėkui
Bus gyvas Galima ir porą dienų palaikyti šaldytuve, vistiek bus gyvas
QUOTE(davija @ 2009 09 26, 09:48)
Kregzde, nu bet tu ir susisukai su Servofiksu, aš planuoju gaut tik kitos savaites gale koki jogurta perki?
Aha, susisukau, na aš Vilniuje - todėl taip greitai
Pirkau kažkokį natūralų, pasaidariau iš litro pieno, tai kaip tik visiems gavosi pusryčiais, prisidėjme aviečių su cukrumi
Aha, geri pusrytėliai, ypač tie blyneliai
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 26, 09:51)
Bus gyvas Galima ir porą dienų palaikyti šaldytuve, vistiek bus gyvas
Ačiū
Bandau dabar žaisti su mieline tešla, bet nepažiūrėjau, kad 550g miltų, o aš įpyliau tiek pat ml, tada iš akies pyliau daugiau. Nežinau kas čia gausis, vis tiek ji man lipni gaunasi ir nelabai kyla. Na ne taip kaip rodė gaunasi, naudojau sausa mieles, gal nepatinka kas tai tešlai? Eksperementuoju Sambukyje .
QUOTE(kregzde @ 2009 09 26, 10:57)
Bandau dabar žaisti su mieline tešla, bet nepažiūrėjau, kad 550g miltų, o aš įpyliau tiek pat ml, tada iš akies pyliau daugiau. Nežinau kas čia gausis, vis tiek ji man lipni gaunasi ir nelabai kyla. Na ne taip kaip rodė gaunasi, naudojau sausa mieles, gal nepatinka kas tai tešlai? Eksperementuoju Sambukyje .
Sausos mielės visada ilgiau kyla, bet tikrai iškils Uždenk ir nežiūrėk, kol nušaus dangtį Kartais jei kambaryje vėsiau ilgiau kyla
QUOTE(Asese @ 2009 09 26, 10:10)
Sausos mielės visada ilgiau kyla, bet tikrai iškils Uždenk ir nežiūrėk, kol nušaus dangtį Kartais jei kambaryje vėsiau ilgiau kyla
Valio, gavosi Kepiau karamelinį pyragą su aguonom, kadangi neturiu tinkamo silikono, tik keksines, tai kepiau ultrapliuse. Vakarop bus svečių, tai bijau, kad gali nelikti kuo vaišinti O vaikui padariau iš tešlos likučių karamelinius - aguonius drugelius Bet kaip paprasta ir kaip skanu