QUOTE(laurindre @ 2009 09 25, 16:20)
Ikisk pirsciuka ir palaikyk, jei istveria 15 sekundziu, tai tinkama temperatura.
O laikyti gali bet kur. Mano pastebejimai, kuo pienas riebesnis, tuo jogurtas tirstesnis
Na panašiai ir aš dariau, lašinau ant riešo, kad būtų vos šiltesnis
QUOTE(rosee @ 2009 09 25, 16:45)
Aš tai sėkmingai jogurtą raugiu Samba 2l ąsotyje, koks jam skirtumas kur būti, dar čia taip sudėtinga, gaunasi du bliūdus plauti
Ir pieną išverdu, pravėsus įpilu jogurtuką, išmaišau ir palieku per naktį. Bet čia kaip kam patogiau, rezultatas tas pat
Matai kaip, aš va užraugiau, tikiuosi bus pusryčiams kaip tik. Tik parduotuvėje neradau bananų, tai ne kas, būčiau rytoj pasipjausčiusi.
O tai mergaitės, kiek laiko ir kur galima laikyti tą atidėtą kitam rauginimui jogurtą?
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 25, 17:10)
Turiu tokį klausimėlį.
. Ar kas iš Vilnelės jau ėmėt tas gertuves vaikiškas iš katalogo? Ar jos tikrai tokios salotinės spalvos? O tai giminaitė užsisakė iš Santakos per vakarėlį ir gavo tokias ryškiai alyvos spalvos. Tai daba nesusipratimas, nes pirko berniukams
.Ar ir Vilnelėje tokios? Daba nori klijentė užsisakyt, bet nori žalios, o aš bijau ir ką pasakyti jai.
Ačiū.
Jos bent jau seniau buvo dviejų rūšių, vienos salotinės, o kitos - alyvinės. Tai gal užsakinėdama nurodyk, kad salotinų ir įdėk pasatabą, kad jei alyvinės - tai nereikia?