Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Alatėja @ 2009 09 25, 07:40)
Labas rytas smile.gif Ar nepasakytumėte kokie išmsatavimai yra Coolsmarto 3 l ir dabar esančio pasiūlymuose šaldymo indelio 6 l  4u.gif

3 litrų pamatavau: plotis 23, ilgis 27, aukštis beveik 7 cm 4u.gif

O rugsėjo pasiūlymus ar ne šiandien iki 11 val paskutinė galimybė užsisakyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 09 24, 23:48)
3 litrų pamatavau: plotis 23, ilgis 27, aukštis beveik 7 cm  4u.gif

O rugsėjo pasiūlymus ar ne šiandien iki 11 val paskutinė galimybė užsisakyti  g.gif ?

Oficialiai siandien, bet jei labai reikia galima dar pirmadieni uzsakyma nusiusti (tik negarantuoja, kad prekiu uzteks). Cia bent jau Vilniuje taip 4u.gif
Atsakyti
O aš laukiu kol Servofikse "išvirs" grikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 25, 13:21)
O aš laukiu kol Servofikse "išvirs" grikiai  wub.gif

maniškis gal antradienį atvažiuos ax.gif Kažkodėl manau, kad daug jis dirbs, gal ir gerai, kad neatkalbėjot g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O kur galima issirinkti nekataloginiu prekiu ? blush2.gif
Dar ieskau sandaraus indelio sriubai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 25, 12:21)
O aš laukiu kol Servofikse "išvirs" grikiai  wub.gif

Na ir kaip grikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 25, 12:32)
maniškis gal antradienį atvažiuos  ax.gif  Kažkodėl manau, kad daug jis dirbs, gal ir gerai, kad neatkalbėjot  g.gif

Aš irgi manau, kad dirbs, ypač jogurto darymui ir šilto maisto išlaikymui biggrin.gif Aš iš vis manau ar neprisireiks man ir antrojo? g.gif

QUOTE(Elvita @ 2009 09 25, 15:07)
Na ir kaip grikiai  smile.gif

Skanūs (tik aš jų ne labai mėgstu...), o svarbiausiai, kad vertingi.

Merginos, čia jogurto receptukas:

Pašildome 2 l pieno iki 400C, supilame 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišome. Supilame į pašildytą indą “Servofix”, uždengiame dangtį ir paliekame indą 200C temperatūroje 12-15 valandų (per tą laiką negalima atidarinėti dangčio). Vidiniame inde gaunasi riebesnis jogurtas, išoriniame – liesesnis, galima sumaišyti, arba valgyti atskirai. Atsidedame 0,5 l savo jogurto kitam kartui. Gaminat jogurtą iš savo raugo laikyti 6-8 valandas. Tokiu būdu galima pasigaminti ir bifiliną.

Klausimas būtų - na kaip be termometro žinoti, kad pašilo iki 40laipsnių??? ir kiek laiko bei kur galima laikyti tą atidėtą, savo pasidarytą jogurtą, kad jis efektyvus būtų?

Atsakyti
Ikisk pirsciuka ir palaikyk, jei istveria 15 sekundziu, tai tinkama temperatura. 4u.gif
O laikyti gali bet kur. Mano pastebejimai, kuo pienas riebesnis, tuo jogurtas tirstesnis g.gif
Kai as ieskojau informacijos, kaip daryti servofikse jogurta, tai niekur neradau doh.gif Todel net neisivaisdavau, kaip jis ten gaminasi ir dabar pirmakart skaitau, kad reikia pilti tiesiai i kiauraindi, Kiek radau, visur buvo i apacia ipilamas karstas vanduo, pienas su jogurtu ipiltas i dubeneli ir pastatytas i kiauraindi. Todel visad galvojau, kad gal patogiau IsoDuo ji gaminti g.gif Tokiu budu, kaip aprasytas cia tikrai nedariusi, reiks kada ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai sėkmingai jogurtą raugiu Samba 2l ąsotyje, koks jam skirtumas kur būti, dar čia taip sudėtinga, gaunasi du bliūdus plauti doh.gif Ir pieną išverdu, pravėsus įpilu jogurtuką, išmaišau ir palieku per naktį. Bet čia kaip kam patogiau, rezultatas tas pat 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį. ax.gif . Ar kas iš Vilnelės jau ėmėt tas gertuves vaikiškas iš katalogo? Ar jos tikrai tokios salotinės spalvos? O tai giminaitė užsisakė iš Santakos per vakarėlį ir gavo tokias ryškiai alyvos spalvos. Tai daba nesusipratimas, nes pirko berniukams g.gif .Ar ir Vilnelėje tokios? Daba nori klijentė užsisakyt, bet nori žalios, o aš bijau ir ką pasakyti jai. g.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 25, 16:20)
Ikisk pirsciuka ir palaikyk, jei istveria 15 sekundziu, tai tinkama temperatura. 4u.gif
O laikyti gali bet kur. Mano pastebejimai, kuo pienas riebesnis, tuo jogurtas tirstesnis g.gif

Na panašiai ir aš dariau, lašinau ant riešo, kad būtų vos šiltesnis g.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 25, 16:45)
Aš tai sėkmingai jogurtą raugiu Samba 2l ąsotyje, koks jam skirtumas kur būti, dar čia taip sudėtinga, gaunasi du bliūdus plauti  doh.gif Ir pieną išverdu, pravėsus įpilu jogurtuką, išmaišau ir palieku per naktį. Bet čia kaip kam patogiau, rezultatas tas pat  4u.gif

Matai kaip, aš va užraugiau, tikiuosi bus pusryčiams kaip tik. Tik parduotuvėje neradau bananų, tai ne kas, būčiau rytoj pasipjausčiusi.

O tai mergaitės, kiek laiko ir kur galima laikyti tą atidėtą kitam rauginimui jogurtą?

QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 25, 17:10)
Turiu tokį klausimėlį.  ax.gif  . Ar kas iš Vilnelės jau ėmėt tas gertuves vaikiškas iš katalogo? Ar jos tikrai tokios salotinės spalvos? O tai giminaitė užsisakė iš Santakos per vakarėlį ir gavo tokias ryškiai alyvos spalvos. Tai daba nesusipratimas, nes pirko berniukams g.gif .Ar ir Vilnelėje tokios? Daba nori klijentė užsisakyt, bet nori žalios, o aš bijau ir ką pasakyti jai.  g.gif
Ačiū.

Jos bent jau seniau buvo dviejų rūšių, vienos salotinės, o kitos - alyvinės. Tai gal užsakinėdama nurodyk, kad salotinų ir įdėk pasatabą, kad jei alyvinės - tai nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 25, 18:10)
Turiu tokį klausimėlį.  ax.gif  . Ar kas iš Vilnelės jau ėmėt tas gertuves vaikiškas iš katalogo? Ar jos tikrai tokios salotinės spalvos? O tai giminaitė užsisakė iš Santakos per vakarėlį ir gavo tokias ryškiai alyvos spalvos. Tai daba nesusipratimas, nes pirko berniukams g.gif .Ar ir Vilnelėje tokios? Daba nori klijentė užsisakyt, bet nori žalios, o aš bijau ir ką pasakyti jai.  g.gif
Ačiū.

Jau ne pirmą kartą girdžiu, kad Santakos demonstruotojos, švelniai tariant, mulkina pirkėjus iškišdamos ne tos spalvos prekes. Merginos, visada iš demonstruotojos reikalaukite tos spalvos, kokią užsakinėjote, tuo labiau iš katalogo. O jei sandėlys visgi įdeda kitą spalvą, demonstruotojos gali grąžinti atgal ir taip nepatirti nuostolio, kai klientas prekės atsisako.
Atsakyti