Sveikos, šiaulietės Gal kuri turit ir galit kitam savaitgaliui paskolinti mažąją žele formą ? Ir kodėl aš jos negriebiau, kai buvo išpardavime
QUOTE(rosee @ 2009 09 24, 11:38)
laba diniuke
rosee o ar nebuvo ju kazkada pas mus labai jau mtytas daikciukas
QUOTE(gwidita @ 2009 09 24, 12:04)
iš tuperio tai nžn, bet panašią lenkišką turiu, tai daikčiukas, ypač nedidukams pyragiukams formuoti.
Sveikos
Aš mačiau per mini jubiliejų jį, vadinasi, kad jų yra, tik nėra pardavime.
O aš ryte įdarbinau savo lazanijos ultrapliusą ir kepiau
Trupininį pyragą
Tik pakeičiau mėlynes į juodus serbentus, tada nepyliau citrinos sulčių, nes ir taip jie rūgštoki.
Jei kuri sugalvotų kepti, tai rekomenduoju iš 1,5 ar 2 normų, nes lazanijos indas gan didelis ir gavosi labai plonučiai sluoksniai trupinių. Ir dar - manau, kad sviestą reiktų ne pjaustyti galabaliukais, o tarkuoti, tada nereiktų vargti su šakute (nors?).
Bet gavosi labai skanus
QUOTE(rosee @ 2009 09 24, 10:38)
dar šis fainas daikčiukas, ėt, galima pasvajoti, ania
Aš mačiau per mini jubiliejų jį, vadinasi, kad jų yra, tik nėra pardavime.
O aš ryte įdarbinau savo lazanijos ultrapliusą ir kepiau
Trupininį pyragą
Tik pakeičiau mėlynes į juodus serbentus, tada nepyliau citrinos sulčių, nes ir taip jie rūgštoki.
Jei kuri sugalvotų kepti, tai rekomenduoju iš 1,5 ar 2 normų, nes lazanijos indas gan didelis ir gavosi labai plonučiai sluoksniai trupinių. Ir dar - manau, kad sviestą reiktų ne pjaustyti galabaliukais, o tarkuoti, tada nereiktų vargti su šakute (nors?).
Bet gavosi labai skanus
sveikos merginos,
gal galite pakonsultuoti?
turiu tuperware indą, tik nežinau pavadinimo,kaip pirmame psl. šios temos tik iš senesnės kolekcijos, na jį naudojam dažnokai ir nuo pusės, kur mėlyna juostelė tai žemyn, ten jis pradėjo keisti spalvą, tapytum žalsvas darosi. Kaži nuo ko tai galėtų būti? ačiū
gal galite pakonsultuoti?
turiu tuperware indą, tik nežinau pavadinimo,kaip pirmame psl. šios temos tik iš senesnės kolekcijos, na jį naudojam dažnokai ir nuo pusės, kur mėlyna juostelė tai žemyn, ten jis pradėjo keisti spalvą, tapytum žalsvas darosi. Kaži nuo ko tai galėtų būti? ačiū
QUOTE(Erdene @ 2009 09 24, 14:46)
sveikos merginos,
gal galite pakonsultuoti?
turiu tuperware indą, tik nežinau pavadinimo,kaip pirmame psl. šios temos tik iš senesnės kolekcijos, na jį naudojam dažnokai ir nuo pusės, kur mėlyna juostelė tai žemyn, ten jis pradėjo keisti spalvą, tapytum žalsvas darosi. Kaži nuo ko tai galėtų būti? ačiū
gal galite pakonsultuoti?
turiu tuperware indą, tik nežinau pavadinimo,kaip pirmame psl. šios temos tik iš senesnės kolekcijos, na jį naudojam dažnokai ir nuo pusės, kur mėlyna juostelė tai žemyn, ten jis pradėjo keisti spalvą, tapytum žalsvas darosi. Kaži nuo ko tai galėtų būti? ačiū
Tai tu turi tą indą iš pirmo puslapio, kur lėkštės pusiau žalsvos, pusiau melsvos? Čia "Prabangos" serija. Nelabai ką apie ją galiu pasakyti, nebent tai, kad ji yra ne darbininkė, o skirta serviravimui... Merginos, gal Jūs daugiau žinote?
QUOTE(kregzde @ 2009 09 24, 16:43)
Tai tu turi tą indą iš pirmo puslapio, kur lėkštės pusiau žalsvos, pusiau melsvos? Čia "Prabangos" serija. Nelabai ką apie ją galiu pasakyti, nebent tai, kad ji yra ne darbininkė, o skirta serviravimui... Merginos, gal Jūs daugiau žinote?
Kaip paminėjote, gal ir iš prabangos, bet jis visas be spalvos tik mėlynas dangtis ir mėlyna juostelė, aš galvoju gal iš šios serijos tik žymiai senesnės, nes turiu jį jau ne vieni metai. Dažniausiai ir naudoju salotoms, tai su mama juokiamės, kad žaliuoja nuo salotų, bet ar taip gali būti?
ačiū už atsakymus apie košes, klausinėju toliau
Kas turit SERVOFIX puodą, sakykit, ar jis ilgai maistą šiltą išlaiko ir ar tikrai geriau nei šiaip neblogas puodas po paduškom?
Jeigu tai jau išgvildenote, tai gal nuorodėlę mestelkit, nes nevisada galiu paskaityti
Kas turit SERVOFIX puodą, sakykit, ar jis ilgai maistą šiltą išlaiko ir ar tikrai geriau nei šiaip neblogas puodas po paduškom?
Jeigu tai jau išgvildenote, tai gal nuorodėlę mestelkit, nes nevisada galiu paskaityti
Kregzdute atostogauji????
As Sonatinos sausiukus su obuoliukais valgau)aciu)
As Sonatinos sausiukus su obuoliukais valgau)aciu)
QUOTE(mikita @ 2009 09 24, 08:03)
ačiū už atsakymus apie košes, klausinėju toliau
Kas turit SERVOFIX puodą, sakykit, ar jis ilgai maistą šiltą išlaiko ir ar tikrai geriau nei šiaip neblogas puodas po paduškom?
Jeigu tai jau išgvildenote, tai gal nuorodėlę mestelkit, nes nevisada galiu paskaityti
Kas turit SERVOFIX puodą, sakykit, ar jis ilgai maistą šiltą išlaiko ir ar tikrai geriau nei šiaip neblogas puodas po paduškom?
Jeigu tai jau išgvildenote, tai gal nuorodėlę mestelkit, nes nevisada galiu paskaityti
Servofixas islaiko maista silta apie 1,5 val.
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 24, 17:05)
Servofixas islaiko maista silta apie 1,5 val.
ačiū išeitų, kad po paduškom šilčiau Betgi su servofix ir pašildyti juk galima?.. Na, pvz., šiandien viriau kus kusą su daržovėm. Šildyti jį keptuvėje - pornografija, bet servofix tai turbūt gražiai pašiltų ant garų
QUOTE(Erdene @ 2009 09 24, 15:48)
Kaip paminėjote, gal ir iš prabangos, bet jis visas be spalvos tik mėlynas dangtis ir mėlyna juostelė, aš galvoju gal iš šios serijos tik žymiai senesnės, nes turiu jį jau ne vieni metai. Dažniausiai ir naudoju salotoms, tai su mama juokiamės, kad žaliuoja nuo salotų, bet ar taip gali būti?
Gal pasirodys kokia senbuvė ir pakomentuos ką nors, suprantu apie ką kalbate, bet nežinau kodėl taip yra. Gaila... Gal net ir keistų tą indą?
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 24, 16:52)
Aha, paskutinė savaitė
Nėr už ką, čia gi Sonatinai ačiū man jie labai patiko, ypač kol yra obuolių
Kepu dabar vištos kulšeles marinuotas medaus ir garstyčių padaže. Seilė jau tįsta