Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 19:25)
Kas patars kaip ten tuos grybus el.orkaitėje džiovinti?
Įjungiau ventiliatorių orkaitėje, o kiek tempės užduoti? Kiek laiko maždaug?
Gal jaunimas žino?? Niekad neteko džiovinti pačiai..
Atsiprašau, kad truputį ne į temą  blush2.gif

verysad.gif nepadesiu

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 23, 19:32)
Aš taip pat su klausimėliu pas Jus, merginos  blush2.gif kad mielinės tešlos nerekomenduojama kišti į šaldiklį jau supratau, bet sakykit, kaip manote, ar galėčiau pasigaminusi mielinę picos tešlą, dalį jos palaikyti šaldytuve?  ax.gif Na, ir išsikepti likusią dalį kitą dieną, pavyzdžiui? Arba dar kitą dieną?  blush2.gif
Ar darote taip kuri? Ar galima?  g.gif

Viena karta palikau kitai dienai , tai man visai nepatiko...skonis kazkoks tai fui buvo...nedarysiu daugiau taip. schmoll.gif
Geriau jau uzzaldyti!!!

Невыпеченное дрожжевое тесто можно замораживать. Лучший способ замораживать тесто - перед финальным поднятием. Замешиваем тесто, вымешиваем его и оставляем подниматься первый раз. Затем обминаем, формуем по желанию и кладем в морозилку. Можно формовать не перед замораживанием, а после оттаивания.
Размораживание: если тесту была придана форма до замораживания, то размораживаем тесто сразу в форме для выпечке при комнатной температуре около 3-х часов или в холодильнике всю ночь.
Если тесто не было сформовано, то размораживаем его в холодильнике в течении 8-ми часов или всю ночь. Затем подержим тесто при комнатной температуре минут 15, чтобы оно прогрелось перед формовкой.
(Лукерья)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 23 rugsėjo 2009 - 18:41
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 19:37)

Lb lb aciuks.gif einu padidinsiu tempę, nes buvau nustačius 60.

Merginos, o kuriuose TW indeliuose mėgstat dž.grybus laikyti, pasidalinkit savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 19:00)
normalu, juk neprilakstysi kaskart į pardę, o šuniukai daug valgo.
Aš perku po 3kg maišiukus, atsipilu į, kaip minėjau optimuką, pasirodo čia 2,1l , tai tau tikrai užtektų tokio. Svarbiausia, kad savo "katiniško" aromato nepraranda ir nedžiūna.
O mažiukus apvalius indelius pritaikiau žuvų sausiakui  biggrin.gif

rosee 4u.gif suniuko maistas kaip kavos pupeles atrodo lotuliukas.gif mirksiukas.gif

jus ziuriu apie grybus kalbat g.gif o kur laikot dziovintus obuoliukus g.gif manau taip pat kaip grybus reikia laikyt unsure.gif ar jie oruotis turi ar ne,kaip tik sandariai kokiam optimuke laikyt reikia blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 19:51)
rosee 4u.gif suniuko maistas kaip kavos pupeles atrodo lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

čia kačiuko maistas, aš kalbėjau apie Simrės šuniuką biggrin.gif
Nedžiovinu obuolių, nes savų neturiu.., bet razinas ir dž.abrikosus ir kt. mėgstu laikyti Signature indeliuose dėl patogumo.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 20:09)
čia kačiuko maistas, aš kalbėjau apie Simrės šuniuką  biggrin.gif
Nedžiovinu obuolių, nes savų neturiu.., bet razinas ir dž.abrikosus ir kt. mėgstu laikyti Signature indeliuose dėl patogumo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

signature tai nera 100%sandarus,tai juose oruojasi vaisiai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 20:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
signature tai nera 100%sandarus,tai juose oruojasi vaisiai ar ne?

oruojasi oruojasi lotuliukas.gif , norėjai parašyti vėdinasi..
Grybus tai tikrai dėsiu į optimuką. Man tie naujoviški ovalūs lb faini, tokie skaidresni, geriau matosi kas viduje, tikriausiai, kol dar nuolaida, pasiimsiu dar vieną komplektuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 20:05)
Man tie naujoviški ovalūs lb faini, tokie skaidresni, geriau matosi kas viduje, tikriausiai, kol dar nuolaida, pasiimsiu dar vieną komplektuką  ax.gif

O kokia jiems nuolaida? Perziurejau emeila su pasiulymais, tai nieko apie optimukus neradau g.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu as ta forma torto gamybai, kur SIMRE nori, keli jau metai, melyna, gal zalia neprisimenu smile.gif - nenaudoju visiskai, galiu perleisti kam.... as Siauliuose, kitur atsiusciau...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 23, 09:12)
Nu jau, galvoji nesusitvarkytumėm g.gif taigi yra spec. mokymai, vadovių susrinkimai, vadovė iš kur atsiskirsi, distributorė - visa puokštė palaikymo ir parėmimo žmonių bigsmile.gif pas mus distribucijoje tai vyksta skatinimas, raginimas, kad merginos dirbtų, turėtų savo grupes, suteikiamos visos sąlygos ir nei karto negirdėjau, kad sakytų ar sugebėsit blink.gif

Argi sakiau, kad nesugebėsite? g.gif Tiesiog tame yra pliusų ir minusų. Neužtenka turėti tik noro, reikia dar ir nemažai laiko tam paskirti. mirksiukas.gif O dėl distributorių ir "mamos", tai labai priklauso pas ką esi. Viena gali suteikti įvairią informacija, palaikyti, patarti, paskatinti, o kita gali tik kaip į balą išmesti ir pati kapanokis.

QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 10:59)
Jūs juk nenešat jokios atsakomybės už savo merginas.

Kaip čia pasakius? g.gif Materialinės ne, bet moralinė tai dar didesnė nei kitam darbe.

QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 19:51)
jus ziuriu apie grybus kalbat g.gif o kur laikot dziovintus obuoliukus g.gif manau taip pat kaip grybus reikia laikyt unsure.gif ar jie oruotis turi ar ne,kaip tik sandariai kokiam optimuke laikyt reikia blink.gif  unsure.gif

Kai buvo daug obuoliukų laikiau milžine, kai sumažėjo, perdėjau į Modulinę.

QUOTE(Elvita @ 2009 09 23, 21:32)
O kokia jiems nuolaida? Perziurejau emeila su pasiulymais, tai nieko apie optimukus neradau  g.gif

Optimukams nuolaidos nėra. Greitai bus modulinėms, kurias bus galima nusipirkti ir su mėlynu, ir su raudonu dangteliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 12:05)
oruojasi oruojasi  lotuliukas.gif , norėjai parašyti vėdinasi..
Grybus tai tikrai dėsiu į optimuką. Man tie naujoviški ovalūs lb faini, tokie skaidresni, geriau matosi kas viduje, tikriausiai, kol dar nuolaida, pasiimsiu dar vieną komplektuką  ax.gif

Nedekit dziovintu grybu i Optimukus, jie turi kvepuoti. Mes kol kas nesuradom dziovintiems grybams tinkamo indo, tai laikome lininiame maiselyje 4u.gif
Dabar galvoju, gal reikejo griebti Signature 4 l, kai buvo pardavime, ji nera 100% sandari, tai grybam manau butu pats tas g.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 05:37)
O aš taip ir nesuradau pakankamai didelio indo iš TW, kad tilptų 8 kg šunų sausiukų... sad.gif

Kazkada ispardavime buvo dideles dezes (gal i signature panasios principu), apie 9 l talpa bigsmile.gif , jauciu sitas tiktu.
Idomu, kur as galeciau laikyti 15 kg suns sausiako lotuliukas.gif (jauciu tik TW japoniskoj dezej, kuria kazkada buvo galima laimet loterijoj berods) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 24 rugsėjo 2009 - 06:47
O as dar pernyksciu turiu dziovintu grybu ir juos laikau optimum'e. Puikiai laikosi. thumbup.gif
Atsakyti
dar šis fainas daikčiukas, ėt, galima pasvajoti, ania 4u.gif user posted image
Atsakyti