Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(kregzde @ 2009 09 23, 13:03)

Dėkui 4u.gif Ir dar tada klausimas, o iš Orient indelio norint išimti prieskonius reikia nuimti visą dangtelį, ar yra padarytos skylutės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 23 rugsėjo 2009 - 12:50
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 13:49)
Dėkui  4u.gif  Ir dar tada klausimas, o iš Orient indelio norint išimti prieskonius reikia nuimti visą dangtelį, ar yra padarytos skylutės?  ax.gif

Reikia nuimti visą dangtelį 4u.gif Ir tai nėra labai patogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 13:47)
maniškis bedokumentis britų trumpaplaukis, tik per anksti iškastravau, tai nesusiformavo "britiška" apykaklė, per vėlai veisėjos pasakė, būčiau palaukus. Taviškis man rusų mėlynąjį primena, bent parodose tokius mačiau.
Didelis Optimukas, grįžus po darbo pažiūrėsiu, lygtais ~5l, kataloge tokių nėra, pirkau iš pasiūlų.

oho tamdideliam blink.gif optimuke...maniau man maziuko kokio uztex g.gif nes maistelio tai 300gr.poke g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 14:23)
oho tamdideliam blink.gif optimuke...maniau man maziuko kokio uztex g.gif nes maistelio tai 300gr.poke g.gif

O aš taip ir nesuradau pakankamai didelio indo iš TW, kad tilptų 8 kg šunų sausiukų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 14:37)
O aš taip ir nesuradau pakankamai didelio indo iš TW, kad tilptų 8 kg šunų sausiukų... sad.gif

blink.gif 8kg doh.gif nu jo cia tai jau kiekis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 12:09)
Kregzde, raminkis su tais skanėstais, tuoj nė į vieną sijoną neįlysiu  lotuliukas.gif ,o jei rimtai, tai lb skaniai atrodo  essen.gif

Eina sau...

QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 12:49)
Dėkui  4u.gif  Ir dar tada klausimas, o iš Orient indelio norint išimti prieskonius reikia nuimti visą dangtelį, ar yra padarytos skylutės?  ax.gif

Reikia pilnai atidarinėti, tikrai ne labai patogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 10:19)
Gal kuri nors turit paveiksliuką daikto, skirto tortui gaminti? T.y. panašu į tortinę, viršutinis ir apatinis dangčiai nusiima, žydrą mačiau su kvarbatkėlėm aplinkui. Dar geriau būtų, jei kas tokį daiktą turit, nenaudojat ir galit parduot.

Tokio ir as laukiu, mano vadove turi, tai kartais pasiskolinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 14:59)
blink.gif 8kg doh.gif nu jo cia tai jau kiekis ax.gif

normalu, juk neprilakstysi kaskart į pardę, o šuniukai daug valgo.
Aš perku po 3kg maišiukus, atsipilu į, kaip minėjau optimuką, pasirodo čia 2,1l , tai tau tikrai užtektų tokio. Svarbiausia, kad savo "katiniško" aromato nepraranda ir nedžiūna.
O mažiukus apvalius indelius pritaikiau žuvų sausiakui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 rugsėjo 2009 - 18:02
Norėčiau šį tą įsigyti iš tupperware produkcijos.Gal galite pasidalinti kontaktais iš ko perkate Kaune ax.gif .Atsiprašau, bet temos neseku.
Atsakyti
Kas patars kaip ten tuos grybus el.orkaitėje džiovinti?
Įjungiau ventiliatorių orkaitėje, o kiek tempės užduoti? Kiek laiko maždaug?
Gal jaunimas žino?? Niekad neteko džiovinti pačiai..
Atsiprašau, kad truputį ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 rugsėjo 2009 - 18:33
rosee, žinokit pačiai neteko džiovinti, bet mano anyta tai virš orkaitės džiovina.... g.gif

Aš taip pat su klausimėliu pas Jus, merginos blush2.gif kad mielinės tešlos nerekomenduojama kišti į šaldiklį jau supratau, bet sakykit, kaip manote, ar galėčiau pasigaminusi mielinę picos tešlą, dalį jos palaikyti šaldytuve? ax.gif Na, ir išsikepti likusią dalį kitą dieną, pavyzdžiui? Arba dar kitą dieną? blush2.gif
Ar darote taip kuri? Ar galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 10:25)
Kas patars kaip ten tuos grybus el.orkaitėje džiovinti?
Įjungiau ventiliatorių orkaitėje, o kiek tempės užduoti? Kiek laiko maždaug?
Gal jaunimas žino?? Niekad neteko džiovinti pačiai..
Atsiprašau, kad truputį ne į temą  blush2.gif

Mes dziovinam orkaiteje. 80 laipsniu temperaturoje, ijungiam turbo ventiliatoriu. Is pradziu kokiom 2 val., paskui isjungiam. Po to vel kokiom 2 val. Bendrai dziovinam apie 5 val. Tik po kokiu 2-3 val. reikia isimti plonus, mazus grybukus, kurie jau visiskai isdziuvo 4u.gif
Atsakyti