Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

mielos tw žinovės, prašom patarti, kur geriausia vaikiškos košytės 3-4 valandas išliktų šiltos? kas kur jas laikote? 4u.gif
Atsakyti
kokia talpa „Orient“ prieskonių indelio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 23 rugsėjo 2009 - 11:31
QUOTE(mikita @ 2009 09 23, 12:23)
mielos tw žinovės, prašom patarti, kur geriausia vaikiškos košytės 3-4 valandas išliktų šiltos? kas kur jas laikote?  4u.gif

Aš laikau tokiam Isoduo indelyje - padažinė, atrodo, vadinasi ax.gif Labai gerai - išsiverdu, sudedu į ją ir kokią valandą būna šilta. O, jei noriu ilgiau kad išsilaikytų - tą padažinę padedu tarp pagalvių smile.gif
Maniškei labai patinka iš jos valgyti su tuo ilgu TW šaukšteliu thumbup.gif - laiko už rankenėlės ir valgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 11:29)
kokia talpa „Orient“ prieskonių indelio?  4u.gif

100 ml., jei neklystu g.gif
Atsakyti
mielos tw žinovės, prašom patarti, kur geriausia vaikiškos košytės 3-4 valandas išliktų šiltos? kas kur jas laikote?  4u.gif

vakar distributorė gerą mintį mestelėjo, kad termo puodelyje galima laikyt vaikišką košytę ir net sau košę pasidaryt pvz. kur dribsnius užsipilt reikia. Ir išbrinksta gerai ir šiltai laikosi,idėja tikrai thumbup.gif
Atsakyti
labas moteriskaites 4u.gif mirksiukas.gif
taigi atvarau pasirodyt savo nauja tupperwara lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
matot mano vargselis ne guolio ne lovytes neturi verysad.gif miega paklotam didziajam sambe blush2.gif doh.gif
Atsakyti

as tokiame termose
user posted image
Tupperware puodai islaiko siluma 3-4 valandas, tiesiog palieku uzdengtam puode.
siaip Iso Duo serija skirta islaikyti maista silta kelias valandas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2009 09 23, 11:23)

Aš irgi laikau Iso duo padažinėj košes.
user posted image
Bet dabar, kai turėsiu servofiksą, ją naudosiu pagal paskirtšį ir padažiukui supilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 23, 08:12)
Ir dar dėl BtB pilkojo dubens, aš tai žinokit nesutinku, kad jis plonesnis ir peršviečiamas g.gif mano mėlynas, tai jis labai peršviečiamas, bet ne plonas... o geltonas vizualiai storesnis atrodo ax.gif

Matai kaip g.gif visai susibalamutynau doh.gif

QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 11:29)
kokia talpa „Orient“ prieskonių indelio?  4u.gif

130ml

QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 11:47)
labas moteriskaites 4u.gif  mirksiukas.gif

labai jau gražus wub.gif

Papildyta:
Ką tik kepiau obuolinius tešlainius pagal Sonatinos receptuką
Obuoliniai tešlainiai

Obuolius smulkinau mažuoju Quick Chefu, nes didžiojo neturiu lotuliukas.gif

Dalį kepiau keksiukų fomoje, nes labai jau ją mėgstu wub.gif

Tešlainių skonis - pasaka (tiems, kas mėgsta visokius kepinius su obuoliais) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 12:47)

gražus "tuperwaras", tik truputį išsigandęs biggrin.gif Sveikinu 4u.gif
Maniškis tai mėgėjas tuščiose tuperio dėžėse pagulėti. Jo sausiaką laikau Optimuke ir semiu semtuvėliu thumbup.gif

Kregzde, raminkis su tais skanėstais, tuoj nė į vieną sijoną neįlysiu lotuliukas.gif ,o jei rimtai, tai lb skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 rugsėjo 2009 - 12:12
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 13:09)
gražus "tuperwaras", tik truputį išsigandęs  biggrin.gif Sveikinu  4u.gif
Maniškis tai mėgėjas tuščiose tuperio dėžėse pagulėti. Jo sausiaką laikau Optimuke ir semiu semtuvėliu  thumbup.gif

dar tik vakar parsitemtas namo mirksiukas.gif tai tw dar bijo lotuliukas.gif pripras irnesakyk.gif nes ant kiekvieno kampo teks su jais susitikt hihihi.gif
rosee tavo tai grynas tikras didis.gif o maniskis tai nezinia kieno gamintas hihihi.gif bet vistiek nuostabus :irnesakyk
:
va va va bytent apie optimika ir norejau klausti g.gif kokios talpos pasirinkai edaliukui laikyti g.gif
atsiprasau lb visu kad apie kate as db cia rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif va prasom po balionely,nepykit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 13:33)
va va va bytent apie optimika ir norejau klausti g.gif kokios talpos pasirinkai edaliukui laikyti g.gif

maniškis bedokumentis britų trumpaplaukis, tik per anksti iškastravau, tai nesusiformavo "britiška" apykaklė, per vėlai veisėjos pasakė, būčiau palaukus. Taviškis man rusų mėlynąjį primena, bent parodose tokius mačiau.
Didelis Optimukas, grįžus po darbo pažiūrėsiu, lygtais ~5l, kataloge tokių nėra, pirkau iš pasiūlų.
Atsakyti