mielos tw žinovės, prašom patarti, kur geriausia vaikiškos košytės 3-4 valandas išliktų šiltos? kas kur jas laikote?
kokia talpa Orient prieskonių indelio?
QUOTE(mikita @ 2009 09 23, 12:23)
mielos tw žinovės, prašom patarti, kur geriausia vaikiškos košytės 3-4 valandas išliktų šiltos? kas kur jas laikote?
Aš laikau tokiam Isoduo indelyje - padažinė, atrodo, vadinasi Labai gerai - išsiverdu, sudedu į ją ir kokią valandą būna šilta. O, jei noriu ilgiau kad išsilaikytų - tą padažinę padedu tarp pagalvių
Maniškei labai patinka iš jos valgyti su tuo ilgu TW šaukšteliu - laiko už rankenėlės ir valgo
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 11:29)
100 ml., jei neklystu
vakar distributorė gerą mintį mestelėjo, kad termo puodelyje galima laikyt vaikišką košytę ir net sau košę pasidaryt pvz. kur dribsnius užsipilt reikia. Ir išbrinksta gerai ir šiltai laikosi,idėja tikrai
as tokiame termose
Tupperware puodai islaiko siluma 3-4 valandas, tiesiog palieku uzdengtam puode.
siaip Iso Duo serija skirta islaikyti maista silta kelias valandas
QUOTE(mikita @ 2009 09 23, 11:23)
Aš irgi laikau Iso duo padažinėj košes.
Bet dabar, kai turėsiu servofiksą, ją naudosiu pagal paskirtšį ir padažiukui supilti
QUOTE(davija @ 2009 09 23, 08:12)
Ir dar dėl BtB pilkojo dubens, aš tai žinokit nesutinku, kad jis plonesnis ir peršviečiamas mano mėlynas, tai jis labai peršviečiamas, bet ne plonas... o geltonas vizualiai storesnis atrodo
Matai kaip visai susibalamutynau
QUOTE(Alatėja @ 2009 09 23, 11:29)
130ml
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 11:47)
labai jau gražus
Papildyta:
Ką tik kepiau obuolinius tešlainius pagal Sonatinos receptuką
Obuoliniai tešlainiai
Obuolius smulkinau mažuoju Quick Chefu, nes didžiojo neturiu
Dalį kepiau keksiukų fomoje, nes labai jau ją mėgstu
Tešlainių skonis - pasaka (tiems, kas mėgsta visokius kepinius su obuoliais)
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 12:47)
taigi atvarau pasirodyt savo nauja tupperwara
gražus "tuperwaras", tik truputį išsigandęs Sveikinu
Maniškis tai mėgėjas tuščiose tuperio dėžėse pagulėti. Jo sausiaką laikau Optimuke ir semiu semtuvėliu
Kregzde, raminkis su tais skanėstais, tuoj nė į vieną sijoną neįlysiu ,o jei rimtai, tai lb skaniai atrodo
QUOTE(rosee @ 2009 09 23, 13:09)
gražus "tuperwaras", tik truputį išsigandęs Sveikinu
Maniškis tai mėgėjas tuščiose tuperio dėžėse pagulėti. Jo sausiaką laikau Optimuke ir semiu semtuvėliu
dar tik vakar parsitemtas namo tai tw dar bijo pripras nes ant kiekvieno kampo teks su jais susitikt
rosee tavo tai grynas tikras o maniskis tai nezinia kieno gamintas bet vistiek nuostabus :irnesakyk:
va va va bytent apie optimika ir norejau klausti kokios talpos pasirinkai edaliukui laikyti
atsiprasau lb visu kad apie kate as db cia va prasom po balionely,nepykit
QUOTE(gwidita @ 2009 09 23, 13:33)
va va va bytent apie optimika ir norejau klausti kokios talpos pasirinkai edaliukui laikyti
maniškis bedokumentis britų trumpaplaukis, tik per anksti iškastravau, tai nesusiformavo "britiška" apykaklė, per vėlai veisėjos pasakė, būčiau palaukus. Taviškis man rusų mėlynąjį primena, bent parodose tokius mačiau.
Didelis Optimukas, grįžus po darbo pažiūrėsiu, lygtais ~5l, kataloge tokių nėra, pirkau iš pasiūlų.