Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(simre @ 2009 09 23, 01:19)
Gal kuri nors turit paveiksliuką daikto, skirto tortui gaminti? T.y. panašu į tortinę, viršutinis ir apatinis dangčiai nusiima, žydrą mačiau su kvarbatkėlėm aplinkui. Dar geriau būtų, jei kas tokį daiktą turit, nenaudojat ir galit parduot.

O cia TW? Kazkaip neteko girdet apie toki daikta g.gif gal reiketu pagooglint, tik idomu kaip jis angliskai vadinasi g.gif
bigsmile.gif O gal cia apie zele zieda kalba eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 23 rugsėjo 2009 - 09:27
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 10:25)
O cia TW? Kazkaip neteko girdet apie toki daikta g.gif  gal reiketu pagooglint, tik idomu kaip jis angliskai vadinasi g.gif

Taip, TW, mačiau prieš keletą mėnesių skelbimų temoj pardavinėjo kažkas. Jei žinočiau, kaip angliškai, tai gal ir pati susirasčiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 01:27)
Taip, TW, mačiau prieš keletą mėnesių skelbimų temoj pardavinėjo kažkas. Jei žinočiau, kaip angliškai, tai gal ir pati susirasčiau sad.gif

http://www.saule-tw....o...5&Itemid=56
gal sitas?
http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt
ir cia jo nuotrauka yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 23 rugsėjo 2009 - 09:31
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 10:29)
gal sitas?

Tikrai ne tas lotuliukas.gif
Anas primena senovišką metalinę išardomą formą tortams kept, tik šonas neatsidaro ir dangčiai viršuj ir apačioj yra.
Atsakyti
Aš tai tokio ir norėčiau bigsmile.gif Aš jį matau pas ilgametes TW gerbėjas, matyt jis buvo prieš kelis metus prekyboje....

Jis tikrai atrodo kaip skardiniai kepimo žiedai, tik tiek, kad jame kept negalima...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 01:33)
Tikrai ne tas  lotuliukas.gif
Anas primena senovišką metalinę išardomą formą tortams kept, tik šonas neatsidaro ir dangčiai viršuj ir apačioj yra.

http://www.amazon.co...w/dp/9862211946
Tai gal tada toks, realiai jo niekada nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 10:19)
Gal kuri nors turit paveiksliuką daikto, skirto tortui gaminti? T.y. panašu į tortinę, viršutinis ir apatinis dangčiai nusiima, žydrą mačiau su kvarbatkėlėm aplinkui. Dar geriau būtų, jei kas tokį daiktą turit, nenaudojat ir galit parduot.

ir aš norėčiau.., esu kažkur nete atsitiktinai mačius, gal jotube ar e-bay pasiūlymuose, bet tikrai. Tikėkimes, gal ir mes sulauksime pvz., kaip kokį pasiūlymą šeimininkei dovanų už surengtą vakarėlį.

O dėl vadovių, tai, jei darbe sugebu vadovauti vyriškai kompanijai, tai ir TW kažko įpatingo neįžiūriu, tik kyla klausimas ar man to reikia biggrin.gif , sakyčiau, tiesiog smagus užsiėmimas ir tiek. Jūs juk nenešat jokios atsakomybės už savo merginas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 rugsėjo 2009 - 09:59
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 10:52)
http://www.amazon.co...w/dp/9862211946
Tai gal tada toks, realiai jo niekada nemaciau g.gif

Taip, kažkas panašaus, tik be to didelio balto dangčio.
Atsakyti
laba diena na as tw tai tik pradiedanti ir man kilo toks kliausimas ar surio malunelis kur dabar bus raudonas tik per akcija tokios formos , nes katolage lik ir kitoki maciau
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 10:19)

Aš turiu ir naudoju, buvo prieš kelis metus Lietuvoje, aš gavau dovanų. pas mane ti mėlyna ir susideda iš dviejų dalių - sienučių ir dugno, dangčio nėra, kaip ir čia parodyta.
user posted image
Tačiau ji nėra labai sandari, kai darau maskarponės tortą ir ant biskvito pilu uogienę, ji bėga per kraštus... dar galvojau, gal aš čia tą formą brokuotą turiu, manaiu kada ko paklausiu.
Atsakyti
sveikos. Parduodu tik kartelį bandytą sūrio malūnėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalailala @ 2009 09 23, 02:33)
laba diena na as tw tai tik pradiedanti ir man kilo toks kliausimas ar surio malunelis kur dabar bus raudonas tik per akcija tokios formos , nes katolage lik ir kitoki maciau
  blush2.gif

Toks pat ir kataloge 4u.gif
Atsakyti