Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 22, 19:25)
O ar įsivaizduoji kas tai per darbas?  g.gif

o ką?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 22, 19:28)

taip tik atrodo, kad viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labai rūpi kada bus nuolaidos Bace to basic serijai? g.gif Labai laukiu, galėtų jau ir būti bigsmile.gif
Papildyta:
Ir ar žinote kas bus per "rožinį vakarėlį"? Kažkaip įdomiai skamba, tai gal ir įdomu bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 21, 23:39)
Va šito tai nesupratau?  g.gif
Čia jums šiandien kas - mėnulio fazė ne ta?  g.gif  Tai kai kam žodis krizė nepatinka, tai kai kas parinasi, kad diskutuoja kažkaip ne taip  doh.gif

Na zinot pati esate idomi, g.gif matyt jums tai tikrai menulio faze ne ta ir krize, thumbup.gif jei skaiciuoti siulot pinigus,cia gi mes diskutuojam, thumbup.gif thumbup.gif o ne skaiciuojam, schmoll.gif o kas ka nori tas ta ir perka, juk isakome visi savo nuomone smile.gif
Papildyta:
[quote=Ulitka,2009 09 21, 23:55]
:

As irgi pastebejau)...tokiu tonu raso.. g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 22 rugsėjo 2009 - 20:04
Merginos, o Želė Žiedui nepratęsė iki šios savaitės akcijos? Man rodos, kad tik 37 sav. galiojo?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 22, 12:32)
Merginos, o Želė Žiedui nepratęsė iki šios savaitės akcijos? Man rodos, kad tik 37 sav. galiojo?

schmoll.gif Bent jau Vilniuje man atrodo buvo pratesta tik vienai dienai.
Atsakyti
poster_offtopic.gif

Gal kas darot didelį užsakymą ir turėsit 1 puodelį termosiuką man asmeniškai ? blush2.gif Tik į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 rugsėjo 2009 - 07:13
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 22, 19:25)
Pabandyti visada verta  mirksiukas.gif
O ar įsivaizduoji kas tai per darbas?  g.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 22, 19:30)
taip tik atrodo, kad viskas paprasta  mirksiukas.gif

Nu jau, galvoji nesusitvarkytumėm g.gif taigi yra spec. mokymai, vadovių susrinkimai, vadovė iš kur atsiskirsi, distributorė - visa puokštė palaikymo ir parėmimo žmonių bigsmile.gif pas mus distribucijoje tai vyksta skatinimas, raginimas, kad merginos dirbtų, turėtų savo grupes, suteikiamos visos sąlygos ir nei karto negirdėjau, kad sakytų ar sugebėsit blink.gif
Nežinau, bet man kol kas Tupperwarėje didžiausias pliusas ir yra bendravimas su bičiuliais, tiek savo grupėje su vadove ir merginom, tiek distribucijoje (susirinkimai, mokymai ir kiti renginiai), ir aišku jūs, mielos bičiulės wub.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 09 22, 19:43)
Man tai labai rūpi kada bus nuolaidos Bace to basic serijai?  g.gif Labai laukiu, galėtų jau ir būti  bigsmile.gif
Papildyta:
Ir ar žinote kas bus per "rožinį vakarėlį"? Kažkaip įdomiai skamba, tai gal ir įdomu bus?  biggrin.gif

O pas mus buvo vakar RAUDONAS susirinkimas bigsmile.gif o sekantis, sakė bus geltonas g.gif tai galvoju akcijų turėtų būt geltoniems gaminiams, o kas mus tokie yra? Btb gaminiai ... aš tik spėlioju....
Ir dar dėl BtB pilkojo dubens, aš tai žinokit nesutinku, kad jis plonesnis ir peršviečiamas g.gif mano mėlynas, tai jis labai peršviečiamas, bet ne plonas... o geltonas vizualiai storesnis atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 23, 00:12)
Ir dar dėl BtB pilkojo dubens, aš tai žinokit nesutinku, kad jis plonesnis ir peršviečiamas g.gif mano mėlynas, tai jis labai peršviečiamas, bet ne plonas... o geltonas vizualiai storesnis atrodo ax.gif

Man atrodo, kas viskas gerai su tais dubenimis. Tik spalvos skiriasi. Geltonas yra nepermatomas, del to atrodo storesnis. O vat melynas irgi buvi truputi permatomas, bet turejau galimybe palyginti visus 3, tai zinokit storis ju tikrai vienodas, tik permatomi vizualiai atrodo plonesni 4u.gif Beje Rusijoje pardavime tik pilkas yra, bet niekas is ten dar nesiskunde mirksiukas.gif Del to, kad suskilo sonas, manau kaltas tik transportavimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 23, 00:12)
O pas mus buvo vakar RAUDONAS susirinkimas bigsmile.gif o sekantis, sakė bus geltonas g.gif tai galvoju akcijų turėtų būt geltoniems gaminiams, o kas mus tokie yra? Btb gaminiai ... aš tik spėlioju....

na jeigu pas jus bus geltonas susirinkimas, tai man irgi atrodo, kad turesit BtB serijai nuolaida thumbup.gif O vat musu bus rozinis, tai nelabai isivaizduoju, kas ten galetu buti. Jauciu vienas is gaminiu bus Signature dezute avietine, kuria galima buvo uzsidirbt 37 sav. g.gif As vakar savaja gavau, ne tik nerealiai grazi wub.gif , bet dar ir labai patogi biriems produktams. Nes pas mus bus stalciai virtuvej, tai jauciu bus labai patogu, kad dangtelis persisviecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 09:51)
O vat musu bus rozinis, tai nelabai isivaizduoju, kas ten galetu buti. Jauciu vienas is gaminiu bus Signature dezute avietine, kuria galima buvo uzsidirbt 37 sav. g.gif 

Gali būt ir Siganature, taip pat manau, kad gali pasirodyt Optimum rožiniai - iš tų naujų siauresnių vieną jau mačiau gyvai. Daugiau nesugalvoju...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 23, 00:55)
gali pasirodyt Optimum rožiniai - iš tų naujų siauresnių vieną jau mačiau gyvai.

wub.gif Optimum indelius tai myliu, bet roziniu dar neteko matyt. Sake is viso bus 5 nauji roziniai gaminiai
Atsakyti
Gal kuri nors turit paveiksliuką daikto, skirto tortui gaminti? T.y. panašu į tortinę, viršutinis ir apatinis dangčiai nusiima, žydrą mačiau su kvarbatkėlėm aplinkui. Dar geriau būtų, jei kas tokį daiktą turit, nenaudojat ir galit parduot.
Atsakyti