Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Asese @ 2009 09 13, 15:35)
Tinka EkstraPlus indukai  4u.gif Jie yra 24 katalogo puslapyje  mirksiukas.gif

Pasižiūrėjau 4u.gif O jie nepermatomi? Ar matysis kas sudėta viduje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 09 13, 15:41)
Sveikos, o tuos Optimum indukus galima vartyti, neišsipila  g.gif ?
Ir šaldytuve galima laikyti, kaip supratau paskaitinėjus temą  ax.gif ?
Apie tokius kalbu  blush2.gif
user posted image

Taip, jei gerai užspaudi dangtelį, galima vartyti, skandinti ir pan. Neišsipila, nepribėga į vidų.
Tinka naudoti biriems produktams, šaldytuve. Negalima naudoti šaldiklyje, mikrobangėje.
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 13, 15:43)
Pasižiūrėjau 4u.gif O jie nepermatomi? Ar matysis kas sudėta viduje? g.gif

Dar pasitikslinau, pažiūrėjau šaldytuve blush2.gif - nepersimato beveik rolleyes.gif . Vyrams maistą rasti jau problema lotuliukas.gif , bent mano šeimos vyrukams smile.gif

Tik tiek, kad jų forma gera, leidžia labai tolygiai sušilti, viduryje toks kauburiukas.
O minusas tas, kad šaldytuve užima nemažai vietos. Nesusideda taip kompaktiškai, kaip pvz. Optimum indukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 13 rugsėjo 2009 - 14:48
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 14:34)

Niu tarka, tai yra ta kur nekataloginė, pastatoma, turi tik bulvių ir burokėlių ašmenis (kaip ir yprastos tarkos). Kataloginė pjaustyklė skirta daržovėms pjaustyti, o ne tarkuoti. Pjausto grežinėliais ir šiaudeliais. Tai visai du skirtingi produktai.  mirksiukas.gif Aišku būtų gerai, kad visi funkcionalumai būtų viename gaminyje  biggrin.gif

o is kur db galima gaut ta nekatalogine tarka g.gif gal buna dar ju ispardavimuose ar pan.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 16:00)
o is kur db galima gaut ta nekatalogine tarka g.gif gal buna dar ju ispardavimuose ar pan.... g.gif

senai ju jau nematyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 13, 16:03)
senai ju jau nematyti  schmoll.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif

praeitoj temoj uzklausiau apie vyno kamsty bet niekas nieko nepasaket schmoll.gif ar jis tinkamas tik vyno buteliui ar ir alaus,sampano...? g.gif nes daznai vyras neisgeria alaus butelio ir lieka truputis,tai reikalinga tokia smulkmenele namuose blush2.gif turiu kazkoky tw plastmasiny kamstuka bet jis man atrodo tik del vaizdo doh.gif neuzdaro sandariai g.gif
Atsakyti
gwidita, matyt mūsų chebros merginos, neturi tokio kamščio ir užtat nėr ką pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 13, 16:20)
gwidita, matyt mūsų chebros merginos, neturi tokio kamščio ir užtat nėr ką pasakyt ax.gif

g.gif kogero...nieko as isigysiu o po to jums papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 16:07)
praeitoj temoj uzklausiau apie vyno kamsty bet niekas nieko nepasaket schmoll.gif ar jis tinkamas tik vyno buteliui ar ir alaus,sampano...? g.gif nes daznai vyras neisgeria alaus butelio ir lieka truputis,tai reikalinga tokia smulkmenele namuose blush2.gif turiu kazkoky tw plastmasiny kamstuka bet jis man atrodo tik del vaizdo doh.gif neuzdaro sandariai g.gif

Vienas kamštelis be pompos yra visisškai nefunkcionalus. Nes reikia jį užpompuoti, kad sandariai užsidarytų. Čia kaikurios merginos skundėsi, kad joms po kiek laiko kamštuko dangtelis nušoka, bet pas mane užpompuotas sandariai užsidaręs išsilaiko ilgai, tikrai ilgai.
Niekada nebandžiau uždaryti alaus ar šampano, nes jų paprastai likučių nelieka, ne taip kaip vyno lotuliukas.gif , bet pamatavau, tai tinka. Bet kadangi šampanas turi gaziukų, tai jam uždaryti netiks, nes nušaus kamštelį.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 16:36)
Vienas kamštelis be pompos yra visisškai nefunkcionalus. Nes reikia jį užpompuoti, kad sandariai užsidarytų. Čia kaikurios merginos skundėsi, kad joms po kiek laiko kamštuko dangtelis nušoka, bet pas mane užpompuotas sandariai užsidaręs išsilaiko ilgai, tikrai ilgai.
Niekada nebandžiau uždaryti alaus ar šampano, nes jų paprastai likučių nelieka, ne taip kaip vyno  lotuliukas.gif , bet pamatavau, tai tinka. Bet kadangi šampanas turi gaziukų, tai jam uždaryti netiks, nes nušaus kamštelį.

drinks_cheers.gif va ir as ta pati norejau surasyti, siaip kiek pamenu dar ir Chanet'o buteliams jis netinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 12, 12:09)
Labai rekomenduoju sita tesla pabandyti
Plikyta koldūnu tesla
3 stiklines miltu,
3 tryniai,
druskos,
1 stikline karsto, vandens tiesiai is virdulio
Tesla gaunasi labai panasi i makaronu, issikocioja labai plonai. Kas man labiausiai patiko, kad ji nesulimpa ir iskociota negrizta atgal. Tik nepagailek miltu kociojant. O idejusi mesos, krasciukus apeik vandeniu. Kiek dariau koldunus, tai sita man labiausiai patiko thumbup.gif

Uch...geros puse dienos sugaisau, ale jau koldunu su visokiais idarais, turbut, geriems 3 menesiams uztex.

Dariau pagal sita tesla...nelimpa, nesitrauke...bet man sunkokai kociojasi blush2.gif
Jauc, per kieta pasidariau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 13 rugsėjo 2009 - 16:06
QUOTE(niekieno @ 2009 09 13, 17:06)
Uch...geros puse dienos sugaisau, ale jau koldunu su visokiais idarais, turbut, geriems 3 menesiams uztex.

Dariau pagal sita tesla...nelimpa, nesitrauke...bet man sunkokai kociojasi blush2.gif
Jauc, per kieta pasidariau g.gif

o su kokiais ydarais prisigaminai g.gif blush2.gif reikes ir man kokia diena paaukoti koldunu gamybai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 13, 16:36)
Niekada nebandžiau uždaryti alaus ar šampano, nes jų paprastai likučių nelieka, ne taip kaip vyno  lotuliukas.gif , bet pamatavau, tai tinka. Bet kadangi šampanas turi gaziukų, tai jam uždaryti netiks, nes nušaus kamštelį.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti