Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Dar dėl didelio šefo: jei kuri galvojat pirkt/nepirkt, gal turit galimybę pasiskolint ir pabandyt tą daiktą. Aš po tokių bandymų ir nusipirkau - davė man savaitgaliui pasinaudot, turėjau progą išbandyt įvairiai, o tada jau sprendimas buvo vienareikšmis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 09 22, 09:58)
Merginos, gal žinote koks yra litražas išpardavime esančio "Pilkas BtB dubuo tešlai su dviem dangčiais sandariu ir plakimui(be kiauraindžio)" ?

Ir dėl trynukų po 8Lt., ar galima užsakymo sumą dalinti iš 60Lt ir užsakinėti tokį trynukų kiekį koks gausis? T.Y. pvz 360/6, tai bus 6 trynukai? Ar pagal daiktų vertę skaičiuoti?

Tas dubuo tokio pat dydžio, kaip ir kataloginis. Gyvai nečiupinėjau, tik žinau, kad sienelės plonesnės, net nuotraukoj matosi, kad beveik peršviečiamos.

Teisningai skaičiuoji: 360/6=6 trynukai
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 22, 09:01)
Pilkas BtB dubuo yra 3,5 l , bet nežinau, ar mat taip nepasisekė, ar jie tokie nekokybiški - vieną gavau įtrūkusį per šoną  doh.gif , o vieną keičiau po savaitės dėl tos pačios bėdos - įtrūko per šoną  unsure.gif .

Eina sau...

QUOTE(simre @ 2009 09 22, 09:03)
Dar dėl didelio šefo: jei kuri galvojat pirkt/nepirkt, gal turit galimybę pasiskolint ir pabandyt tą daiktą. Aš po tokių bandymų ir nusipirkau - davė man savaitgaliui pasinaudot, turėjau progą išbandyt įvairiai, o tada jau sprendimas buvo vienareikšmis smile.gif
Papildyta:

Tas dubuo tokio pat dydžio, kaip ir kataloginis. Gyvai nečiupinėjau, tik žinau, kad sienelės plonesnės, net nuotraukoj matosi, kad beveik peršviečiamos.

Teisningai skaičiuoji: 360/6=6 trynukai

Na kažkaip niekas iš pažįstamų neturi g.gif

Dabar aišku kodėl jis įtrūko, dėkui, tada nedomina jis manęs. Kas, kad ir pakeis, nesinori vargti, geriau jau brangesnį nusipirkti bigsmile.gif

Tikiuosi, kad teisingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 21, 23:09)
Turiu klausimukų:[/b] ar išties su tuo sūrio malūnėliu galima tarkuoti morkas, imbierą, šokoladą? Ar patogu? Ar tos, kurios turi jį - naudojate jį šių produktų tarkavimui, ar grįžtate prie tarkos? Kodėl klausiu - nesinori naudoti daikto vien sūrio tarkavimui  g.gif

Quick Chefas didysis - vertas dėmesio? Ar kadien naudojate?

o man su sūrio malūnėliu vienas daiktas gaunasi ypač superinis, tai tortams kai reikia trupiniuką, ypatingai medučiui. Taip gerai sumala thumbup.gif Seniau reikdavo traukt malimo mašiną, ją visą plaut ir .t. Žinau, kad galima ir su kočėlu pavažinet, trupiniai ir būna smulkūs blush2.gif

Aš kaip žmogus nemėgstantis elektrinių kombainų, tai man tie Quick Chefai tinka drinks_cheers.gif vienas trūkumas, kad žalios mėsos nemala lotuliukas.gif

Kregzde, kreipkis į SM bičiules Vilnietes, gal duos pabandymui mirksiukas.gif

Merginos, kas 25 d. vaziuoja i Kauna, vadoviu susirinkima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 rugsėjo 2009 - 10:19
QUOTE(Asese @ 2009 09 22, 10:01)
Pilkas BtB dubuo yra 3,5 l , bet nežinau, ar mat taip nepasisekė, ar jie tokie nekokybiški - vieną gavau įtrūkusį per šoną  doh.gif , o vieną keičiau po savaitės dėl tos pačios bėdos - įtrūko per šoną  unsure.gif .

Tai gal tai transportavimo problema buvo, nes pardaviau tokių gal 30, nieks nesiskundė mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mergaites 4u.gif gal ne i tema ,bet kazkur buvot rasiusios apie guminuka gaminima perliuku formose, jei nesunku pametekit nuoroda ar receptuka pakartokit labai skubiai reik Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudle: 22 rugsėjo 2009 - 13:09
Prašom naudotis receptu 4u.gif

http://www.saule-tw....s/guminukai.doc
Atsakyti
Aciu labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip jus manote ar pakeis Servofixa (ne mano), jeigu nuo dangcio kampo atskilo gabaliukas verysad.gif O gal imanoma gauti tik dangti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 21:29)
Laurinde, tai gal jau pati vadovė? Ir sveikinu  4u.gif , trys metai  doh.gif , jaučiu, namie per bliūdus praeit negalima  biggrin.gif

Nea dar ne vadove, su naujokais man sunkoka. Nemoku siulyti. Aplamai as ne prekybininke ir TW dirbu daugiausiai del saves. 4u.gif Todel ir mastau, kad gal jau reiketu pasitraukti is sektos lotuliukas.gif Vasara mamos jubiliejus parode, kad tu dubenu vis dar truksta lotuliukas.gif O ir aplamai vis dar atsiranda ko noreti, tai ir galvoju, uzrisciau, nematyciau ir nereiketu g.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja trigubas Quick Chefo peiliukas? Gal kuri turi pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 22, 15:52)
Nea dar ne vadove

jei atsirastų norinčių pradėti, mielai pabūčiau vadove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 22, 15:25)
Sveikos,
kaip jus manote ar pakeis Servofixa (ne mano), jeigu nuo dangcio kampo atskilo gabaliukas verysad.gif  O gal imanoma gauti tik dangti g.gif

Pabandyti visada verta mirksiukas.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 22, 17:21)
jei atsirastų norinčių pradėti, mielai pabūčiau vadove  biggrin.gif

O ar įsivaizduoji kas tai per darbas? g.gif
Atsakyti