Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Daug TW daiktų atlieka tas pačias funkcijas, bet turi taip pat ir papildomų funkcijų. Kiekvienas analizuoja ar jam reikalingos tos papildomos, ar ne. Ar turi galimybę pirkti, ar ne. Reikia ar nereikia jam jo. Ir labai teisingai, visi daiktai turi būti ne muziejiniai, o dirbti ir dirbti, kitaip kam gi jie reikalingi būtų. Merginos, nesipykite, gal kam mėnulio fazė ne ta, gal kas jautriau reaguoja, gi būna visiems blogų dienų. Svarbiausia, kad mums visoms patinka TW, kitaip argi būtumėm šiame forume?

Turiu klausimukų:
ar išties su tuo sūrio malūnėliu galima tarkuoti morkas, imbierą, šokoladą? Ar patogu? Ar tos, kurios turi jį - naudojate jį šių produktų tarkavimui, ar grįžtate prie tarkos? Kodėl klausiu - nesinori naudoti daikto vien sūrio tarkavimui g.gif

Quick Chefas didysis - vertas dėmesio? Ar kadien naudojate?

Iš anksto labai dėkinga už pasidalinimą mintimis, daiktai ne pigūs - nesinori švaistytis be reikalo pinigais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 21, 19:58)
O gal kas nors gali palyginti TW su Ber HOFF????? g.gif

Na aš turiu Berghoff puodus, nieko ypatingo schmoll.gif , bet jų skirtingų yra, mano tai paprasti. Bet su Berghoff keptuvėm tai nesiseka doh.gif. Daugiau niekad nebepirksiu. O šiaip gal ir susigundysiu užsisakyt iš TW puodą, pradžiai pabandymui ax.gif
Atsakyti
Anastzen, aš turiu vieną TW puodą, bet palyginti su konkurencingais gaminiais aš negaliu, nes neturiu tokių. Pabandyk vieną kokį, mažesnį ir bus aišku tada kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 21 rugsėjo 2009 - 22:26
QUOTE(kregzde @ 2009 09 21, 23:09)
Turiu klausimukų:[/b] ar išties su tuo sūrio malūnėliu galima tarkuoti morkas, imbierą, šokoladą? Ar patogu? Ar tos, kurios turi jį - naudojate jį šių produktų tarkavimui, ar grįžtate prie tarkos? Kodėl klausiu - nesinori naudoti daikto vien sūrio tarkavimui  g.gif

Iš anksto labai dėkinga už pasidalinimą mintimis, daiktai ne pigūs - nesinori švaistytis be reikalo pinigais  4u.gif

Taip, su sūrio malūnėliu galima tarkuoti ir morkas, ir šokoladą. Morkas su juo tarkuoju, kai kepu morkų pyragą, troškiniams naudoju tarką, nes stambiau tarkuoja. Ibiero netarkuoju su malūnėliu, tam reikalui naudoju arba česnakų spaustuką, arba B2B sulčiaspaudės tarkelę, priklausomai kokio imbiero reikia. O šiaip, dažniausiai naudoju sūrio tarkavimui - visgi sūrio malūnėlis lotuliukas.gif
QC nenaudoju kasdien, bet jis pakeitė virtuvės kombainą. Neturiu Speedy Chefo, tai dabar kinietiškiems patiekalams plaku baltymą QC. Labai patinka su juo pasigaminti žalių burokėlių salotas, kopūstų salotas. Gelbėja, kai vasarą reikia uogas šaldymui paruošti - sumalti tyrelę. Tešlos jame kažkaip nepriprantu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 21, 22:39)
Taip, su sūrio malūnėliu galima tarkuoti ir morkas, ir šokoladą. Morkas su juo tarkuoju, kai kepu morkų pyragą, troškiniams naudoju tarką, nes stambiau tarkuoja. Ibiero netarkuoju su malūnėliu, tam reikalui naudoju arba česnakų spaustuką, arba B2B sulčiaspaudės tarkelę, priklausomai kokio imbiero reikia. O šiaip, dažniausiai naudoju sūrio tarkavimui - visgi sūrio malūnėlis  lotuliukas.gif
QC nenaudoju kasdien, bet jis pakeitė virtuvės kombainą. Neturiu Speedy Chefo, tai dabar kinietiškiems patiekalams plaku baltymą QC. Labai patinka su juo pasigaminti žalių burokėlių salotas, kopūstų salotas. Gelbėja, kai vasarą reikia uogas šaldymui paruošti - sumalti tyrelę. Tešlos jame kažkaip nepriprantu daryti  blush2.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 21, 23:09)

Labas rytas smile.gif

Naudoju beveik kasdien, kartais net po kelis kartus per dieną skirtingiems patiekalams. Manau, vidurkį paskaičiavus 1 k su trupučiu per dieną gausis. Pas mane tas su dvigubu peiliuku, turiu nusipirkus ir tą trigubą, bet dar guli neišpakuotas, vis gailiu pradėt naudot. Naudoju salotoms, užtepams ant sumuštinių, mišrainėms, kai kuriems pyragams, blynų tešlai, kiaušinienei ir pan..

P.S. kai kas iš šio forumo dalyvių buvo apibartas, kad neįrodė man anksčiau šio daikto būtinumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 22, 08:42)
Labas rytas smile.gif

Naudoju beveik kasdien, kartais net po kelis kartus per dieną skirtingiems patiekalams. Manau, vidurkį paskaičiavus 1 k su trupučiu per dieną gausis. Pas mane tas su dvigubu peiliuku, turiu nusipirkus ir tą trigubą, bet dar guli neišpakuotas, vis gailiu pradėt naudot. Naudoju salotoms, užtepams ant sumuštinių, mišrainėms, kai kuriems pyragams, blynų tešlai, kiaušinienei ir pan..

P.S. kai kas iš šio forumo dalyvių buvo apibartas, kad neįrodė man anksčiau šio daikto būtinumo  tongue.gif

SIMReee....nu taip negalima)))))nu kaip taip gaila???? smile.gif Greiciau bek ir naudok ir mums pasakysi po to))Gal ir mes pirksime 4u.gif
Atsakyti
Kaip galima neispakuoti triju peiliuku asmenu? g.gif bigsmile.gif as tris jau naudoju kuo puikiausiai, apie tuos senus dvigubus asmenis jau ir pamirsau ax.gif

O del puodu.... BergHoff niekad daugiau nepirkciau, visai man nepatinka, ka jau kalbeti apie keptuve, kuri kaip griozdas stovejo doh.gif Gal mano kolekcija netikusi??? doh.gif o apie TW puodus svajoju patyliukais wub.gif ir laukiu realiu nuolaideliu wub.gif

Pamirsau dar del Quick Chefo parasyt... kadangi darbo dienomis neturiu laiko gaminti daug maisto, tai nenaudoju, bet uztai savaitgali nuo pusryciu iki pat vakarienes jis man tarnauja napailsdamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 22 rugsėjo 2009 - 08:13
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 22, 08:48)
SIMReee....nu taip negalima)))))nu kaip taip gaila???? smile.gif Greiciau bek ir naudok ir mums pasakysi po to))Gal ir mes pirksime 4u.gif

blush2.gif
Ką pirksi? Peiliukus trigubus ar patį Quick shef'ą? Jei apie viso aparato pirkimą galvoji, tai patariu prie jo dėt didelį plisą ir užsiimt kitu galvojimu smile.gif Tiesa, žinau žmogų, kuris didžiojo šefo nenaudoja beveik, sako nelimpa... Bet kol kas tokį žinau tik vieną.

QUOTE(Likka @ 2009 09 22, 09:12)
Kaip galima neispakuoti triju peiliuku asmenu?  g.gif 

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(simre @ 2009 09 22, 07:42)
Labas rytas smile.gif

Dedu pliusą ir šiam gaminiui doh.gif Turiu mažąjį, tai tas kasdien pas mane dirba visokių žalumynų smulkinimui bigsmile.gif

QUOTE(Likka @ 2009 09 22, 08:12)
Pamirsau dar del Quick Chefo parasyt... kadangi darbo dienomis neturiu laiko gaminti daug maisto, tai nenaudoju, bet uztai savaitgali nuo pusryciu iki pat vakarienes jis man tarnauja napailsdamas  thumbup.gif

Ir dar vienas pliusas 4u.gif

Dėkui, merginos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote koks yra litražas išpardavime esančio "Pilkas BtB dubuo tešlai su dviem dangčiais sandariu ir plakimui(be kiauraindžio)" ?

Ir dėl trynukų po 8Lt., ar galima užsakymo sumą dalinti iš 60Lt ir užsakinėti tokį trynukų kiekį koks gausis? T.Y. pvz 360/6, tai bus 6 trynukai? Ar pagal daiktų vertę skaičiuoti?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 22, 09:58)
Merginos, gal žinote koks yra litražas išpardavime esančio "Pilkas BtB dubuo tešlai su dviem dangčiais sandariu ir plakimui(be kiauraindžio)" ?

Ir dėl trynukų po 8Lt., ar galima užsakymo sumą dalinti iš 60Lt ir užsakinėti tokį trynukų kiekį koks gausis? T.Y. pvz 360/6, tai bus 6 trynukai? Ar pagal daiktų vertę skaičiuoti?

Pilkas BtB dubuo yra 3,5 l , bet nežinau, ar mat taip nepasisekė, ar jie tokie nekokybiški - vieną gavau įtrūkusį per šoną doh.gif , o vieną keičiau po savaitės dėl tos pačios bėdos - įtrūko per šoną unsure.gif .

Atsakyti