Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Sveikos 4u.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 12:13)
O pas mus siandien buvo obuoliu ir manu kruopu pyragas. Receptas cia:
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa pasakius, man siap sau lotuliukas.gif

O man labai patiko g.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 19:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt  doh.gif 
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti"  lotuliukas.gif

Servofikso tikrai tikrai reikia, būtent dėl krizės (nes taupysiu namie jogurtus ruošdama, maistą gamindama ir t.t. biggrin.gif ) O sūrio malūnėlis tai dar su klaustuku. Bet jis gi net sūriui malti, bet ir šokoladui, ir riešutams, ir imbierui...
Apie krizę - na krizė ne krizė (turbūt visgi dauguma mes ją jaučiame), bet jau seniai neperku jokių kepinukų, kai turiu silikonus (na duonos tik nemoku kepti, t.y. nebandžiau) - ir čia taupymas, ir ne tik pinigų, bet ir savo sveikatos sąskaita, nes žinau ką įdedu ir nėra juose visokių priedų, kurių pavadinimus pažiūrėjus baisu pasidaro.

Rosee, kokios gėlės wub.gif

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 17:38)
rosee, Jūsų gėlytės fantastiškos!!!  wub.gif

O aš ateinu pasiguosti, kad jokių mielinių bandelių šiandien nebus  doh.gif nes buvo vakarienei mielinės tešlos pica (pagal Sonatinos receptuką dariau)  essen.gif
O jau kooookio skonio gavosi  clap_1.gif Tikra italiska pica  biggrin.gif Tai nepasikuklinom su MB - po pusę skardos pasidalinom  doh.gif
Taigi bandelių nebus, nes nėra, kas jas kepa po tokios vakarienės  lotuliukas.gif
Velnias, tas TW yra gerai, bet jaučiu reiks man  fitness3.gif  fitness4.gif po tokių kepinių ir porcijų  lotuliukas.gif

Prašom receptą įmesti bigsmile.gif

O dėl gabaritų, na tai tikra tragedija, su TW - lieknėti be šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
Rosee, kokios gėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 21, 20:01)
Prašom receptą įmesti  bigsmile.gif

O dėl gabaritų, na tai tikra tragedija, su TW - lieknėti be šansų  lotuliukas.gif

Na, picos papločio receptukas tai, kaip ir minėjau, Sonatinos smile.gif Jį nesunkiai rasite štai čia smile.gif Beje, aš taip pat į tešlą dėjau aliejų, o ne taukus. Tešla gavosi superinė, tikra picos tešla.

Iškočiotą picos padą tepiau padažu, kurį pasigaminau sumaišiusi adžiką (anytos naminė thumbup.gif ), grietinę ir Kėdainių natūralų pomidorų padažą, taip pat dėjau raudonėlio ir juodųjų pipirų (proporcijos iš akies ir pagal skonį, o raudonėlis man nepamainomas dalykas picoje smile.gif ).
Ant padažiuko daug tarkuoto fermentinio sūrio "Svalia" (šį sūrį anksčiau Čili pica dėdavo ant picų smile.gif ). Toliau mėsytė pagal skonį (aš dėjau karšto rūkymo kiaulieną), paprika, svogūnai.
Viskas biggrin.gif Kepame ne daugiau kaip 15 minučių (picos padas turi būti plonas, man gavosi per visą orkaitės blėką).
Jėtus, net gėda prisipažinti, kad pusę tos blėkos surijo ne kas kitas, o aš.... blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Viskas, rytoj iškrovos dieta man blink.gif lotuliukas.gif

P.S. Be abejo, gamyboje buvo naudojamas TW dubuo tešlai, tešlos padėklas ir kočėlas lotuliukas.gif Jeigu mano dujinė orkaitė būtų bent kiek už mane jaunesnė, tai ir silikoniniu padėkliuku susigundyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 21, 00:04)
Argi B2B išlaiko šilumą porą valandų?  g.gif

Pirmiausiai kalbama apie gaminima, kad galima gaminti Bake-to -Basics dubenyje teslai kaip ir Servofikse vienodai thumbup.gif , aisku dizainas skiriasi, g.gif o del maisto islaikymo Bake -to -Basics islaikyti silta taip pat galima thumbup.gif tik ne tiek ilgai iki 1 val. thumbup.gif esu isbandziusi thumbup.gif o del maisto silto islaikymo taip pat yra kitas indas Iso Duo su saukstu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano BTB dubuo tai juodadarbis, skirtas bulvėms ir daržovėms plauti, o kitką ruošiu kt dubenyse.
Smagu, kad gėliukai patiko.
Laurinde, tai gal jau pati vadovė? Ir sveikinu 4u.gif , trys metai doh.gif , jaučiu, namie per bliūdus praeit negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 13:45)
Ačiū merginos už patarimus dėl mielinės tešlos  4u.gif
Tiesa, davija, maniau, kad mielių negalima į šaldiklį dėti...  g.gif  o pasirodo galima  blush2.gif

Tik kai ištrauksi iš šaldiklio iškart nenaudok, dėl pirma į šaldytuvą, po to į kambario temperatūrą. Čia aš taip su jomis draugauju ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 21, 17:29)
Merginos  4u.gif  , kadangi ką tik suėjo (09.17  blink.gif ) vieni metukai, kaip "priduota dūšia" tuperiui, ta proga atnešu į tėmelę savo atgaivintų ir pražydintų gėlių ir dovanoju jas jums mielosios draugytės biggrin.gif
Davija, jei būtum nepriminus, tai ko gero būčiau pražiopsojus  lotuliukas.gif

Kokių grožybių prisiprašiau bigsmile.gif o man lyg ir šią savaitę metukai doh.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 09 21, 19:58)
O gal kas nors gali palyginti TW su Ber HOFF????? g.gif

aš naudoju tokius ir tokius, Mano mylimiausias Tw puodas yra su rankena 2,4l, o vat 3,8 nenaudoju, man forma nepatinka (kad per platus ir žemas). Man Berghofiniai tai labai patinka, nusiskundimų jais neturiu, ir kitą kartą pirkčiau tokius (pas mane Zeno serija, labai paprasti be jokių termometrų ir kitų pričindalų). Vat Tw puoduose užverda vanduo greičiau, bet, vat kaip draugė Sakė iš Bauerio pyodo pienas niekad neišbėga, tai man iš tupperwarinio yra išbėgęs...

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 20:33)
P.S. Be abejo, gamyboje buvo naudojamas TW dubuo tešlai, tešlos padėklas ir kočėlas  lotuliukas.gif  Jeigu mano dujinė orkaitė būtų bent kiek už mane jaunesnė, tai ir silikoniniu padėkliuku susigundyčiau  blush2.gif

Tešlą kočioji ant SILIKONINIO paklotėlio, perkeli su juo į skardą ir kepi thumbup.gif ir nesvarbi orkaitės jaunystė thumbup.gif Man šian anyta sako, o kodėl tavo skardos kaip naujos, gi sakau, kad jose visad yra silikoniniai paklotėliai tai todėl taip ir atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 21, 11:36)
Sudedat bulves (geriau jeigu ju nedaug, taip greiciau issiverda), galit pridet prieskoniu, truputi sviestuko (jeigu verdat be lupenu), uzdengiat dangteliu ir i mikrobange. Laikas skaiciuojasi mazdaug taip - 1 bulve 2-3 min., tai jeigu turit 5 bulves, manau kokiu 12 min. pakaks. Vandens nereikia 4u.gif

O man skaniausios bulvės mikrobangėje virtos be jokių prieskonių ir sviesto ax.gif
Nuskuti, nuplauni, sudedi į MicroPlusą be vandens. Laiką aš skaičiuoju 1,5 min vidutinei bulvei (6 vidutinės bulvės - 9 min) Išverda puikiausiai.
Tik svarbu, kai mikrobangė išsijungia, dar bulves palaikyti indelyje trečdalį laiko, kiek gaminosi (jei virėm 9 min - laukiam 3 min smile.gif ), o ne iš karto ragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 21, 21:39)
Tešlą kočioji ant SILIKONINIO paklotėlio, perkeli su juo į skardą ir kepi thumbup.gif ir nesvarbi orkaitės jaunystė thumbup.gif Man šian anyta sako, o kodėl tavo skardos kaip naujos, gi sakau, kad jose visad yra silikoniniai paklotėliai tai todėl taip ir atrodo bigsmile.gif

Na nežinau, kaip man su tais silikonais būtų, nes mano senoji dujinukė net nesugraduota ties rankelnėlėmis, kiek ten laipsnių lotuliukas.gif Na, gaila būtų tų silikonų, jei aprūktų ar dar kas nutiktų, o į nuomojamą butuką juk nepirksi naujos viryklės... tai pakentėsiu kol kas blush2.gif Ir taip jau TW pilni namai netyčia prisipildė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 09 21, 20:41)
o del maisto silto islaikymo taip pat yra kitas indas Iso Duo su saukstu thumbup.gif  thumbup.gif

O kam Iso Duo su šaukštu, kai yra servofiksas? g.gif Paskaičiuok, kas kainuoja pigiau, ar vienas Servofiksas, ar B2B su kiauraindžiu ir Iso Duo kokių 2 litrų g.gif

KOKIOS GĖLĖS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 21, 23:19)
O kam Iso Duo su šaukštu, kai yra servofiksas?  g.gif Paskaičiuok, kas kainuoja pigiau, ar vienas Servofiksas, ar B2B su kiauraindžiu ir Iso Duo kokių 2 litrų  g.gif

KOKIOS GĖLĖS  wub.gif

oO kam man skaiciuoti biggrin.gif Tai as ir siulau pasirinkti viena inda thumbup.gif o ne kolekcionuoti kelis tas pacias funkcijos atliekancius indus, g.gif na aisku kiekvieno reikalas, smile.gif o diskutuoti visi gali kas kaip nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 09 21, 22:26)
o  diskutuoti visi gali kas kaip nori 4u.gif

Va šito tai nesupratau? g.gif
Čia jums šiandien kas - mėnulio fazė ne ta? g.gif Tai kai kam žodis krizė nepatinka, tai kai kas parinasi, kad diskutuoja kažkaip ne taip doh.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 21, 21:39)
Man Berghofiniai tai labai patinka, nusiskundimų jais neturiu, ir kitą kartą pirkčiau tokius (pas mane Zeno serija, labai paprasti be jokių termometrų ir kitų pričindalų). visad yra silikoniniai paklotėliai tai todėl taip ir atrodo bigsmile.gif

thumbup.gif pas mane irgi ZENO wub.gif
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 21, 22:39)
Va šito tai nesupratau?  g.gif
Čia jums šiandien kas - mėnulio fazė ne ta?  g.gif  Tai kai kam žodis krizė nepatinka, tai kai kas parinasi, kad diskutuoja kažkaip ne taip  doh.gif

As irgi pastebejau)...tokiu tonu raso.. g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 22:19)
Na nežinau, kaip man su tais silikonais būtų, nes mano senoji dujinukė net nesugraduota ties rankelnėlėmis, kiek ten laipsnių  lotuliukas.gif Na, gaila būtų tų silikonų, jei aprūktų ar dar kas nutiktų, o į nuomojamą butuką juk nepirksi naujos viryklės... tai pakentėsiu kol kas  blush2.gif Ir taip jau TW pilni namai netyčia prisipildė  doh.gif  lotuliukas.gif

Nebijok tu))Pas mane irgi sena , dujine , be gradacijos(buvo iki sian)VISKAS OK!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti