QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 12:13)
O pas mus siandien buvo obuoliu ir manu kruopu pyragas. Receptas cia:
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa pasakius, man siap sau
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa pasakius, man siap sau
O man labai patiko
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 19:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti"
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti"
Servofikso tikrai tikrai reikia, būtent dėl krizės (nes taupysiu namie jogurtus ruošdama, maistą gamindama ir t.t. ) O sūrio malūnėlis tai dar su klaustuku. Bet jis gi net sūriui malti, bet ir šokoladui, ir riešutams, ir imbierui...
Apie krizę - na krizė ne krizė (turbūt visgi dauguma mes ją jaučiame), bet jau seniai neperku jokių kepinukų, kai turiu silikonus (na duonos tik nemoku kepti, t.y. nebandžiau) - ir čia taupymas, ir ne tik pinigų, bet ir savo sveikatos sąskaita, nes žinau ką įdedu ir nėra juose visokių priedų, kurių pavadinimus pažiūrėjus baisu pasidaro.
Rosee, kokios gėlės
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 17:38)
rosee, Jūsų gėlytės fantastiškos!!!
O aš ateinu pasiguosti, kad jokių mielinių bandelių šiandien nebus nes buvo vakarienei mielinės tešlos pica (pagal Sonatinos receptuką dariau)
O jau kooookio skonio gavosi Tikra italiska pica Tai nepasikuklinom su MB - po pusę skardos pasidalinom
Taigi bandelių nebus, nes nėra, kas jas kepa po tokios vakarienės
Velnias, tas TW yra gerai, bet jaučiu reiks man po tokių kepinių ir porcijų
O aš ateinu pasiguosti, kad jokių mielinių bandelių šiandien nebus nes buvo vakarienei mielinės tešlos pica (pagal Sonatinos receptuką dariau)
O jau kooookio skonio gavosi Tikra italiska pica Tai nepasikuklinom su MB - po pusę skardos pasidalinom
Taigi bandelių nebus, nes nėra, kas jas kepa po tokios vakarienės
Velnias, tas TW yra gerai, bet jaučiu reiks man po tokių kepinių ir porcijų
Prašom receptą įmesti
O dėl gabaritų, na tai tikra tragedija, su TW - lieknėti be šansų