Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Jei manęs akys neapgavo, tai šį sekmadienį per "Sekmadienio rytą" su Asta Stašaityte kažkokio restorano virėjas- šefas tuose puoduose gamino brazilišką troškinį. Tai turbūt neblogas daiktas g.gif .

Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2009 09 21, 12:32)
Sveikos.  Turiu klausimėlį- kokie atsiliepimai apie Tw puodus? Šiaip aprašymą skaičiau, bet norėtusi išgirsti ir atsiliepimus blush2.gif

Vienareikšmiškai thumbup.gif Tiesa, neturiu galimybės palyginti su pvz Zepter ar Bauer, bet kiek naudoju tai tik džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 21, 08:58)
Ziuriu labai madinga dabar yra viska pateisinti siuo zodeliu - krize. Asmeniskai as jos niekaip nejauciu. Koks buvo gyvenimas, toks ir yra dabar. Jeigu planuoju pirkini, tai atsizvelgiu i savo poreikius. O ne sakau " baisiai noriu, bet negaliu pirkt, nes dabar krize ir kiti neturi ka valgyt". Afrikoj ir ne krizes metu neturejo ka valgyt, bet mums tai buvo tas pats. Nereikia vartoti sio beprasmio zodzio - tai kas dabar vyksta tiesiog yra sunkesni laikai, bet tai laikina.
Jeigu jums nereikia kokiu nors indu ar pan. taip ir sakykit - man nereikia, o ne suverskit viska krizei. Krize jau musu smegenyse, nes per daznai vartojam si zodi kur reikia ir kur nereikia.
Uuuh kaip issiliejau 4u.gif  Tikiuosi nieko neizeidziau, ir tikiuosi niekas neuzmetys mane pomidorais 4u.gif
Kam patinka TW, tai ir sunkesniais laikais suranda galimybiu kazka isigyti mirksiukas.gif
Papildyta:

Labai smagu, kad ne visus krize palietus, bet nereikia taip absoliutinti. Esu priesiekus TW gerbeja, bet kai abiem seimoj algas smarkiai nukarpe ir vienam mokescius pakele, ne tik kad tw nauji gaminiai mano svajonese lieka, bet ir pietum daznai nebelieka ...ir kad ir kaip norisi, mastau, kad geriau vaikui striuke ziemai nupirkt, o paciai be ServoFix ar dubens pabut.
Atleiskit uz off topic, bet pinigai ir geras, kokybiskas, brangus daiktas yra labai susije, taigi, krize ir tw – irgi
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus dėl mielinės tešlos 4u.gif
Tiesa, davija, maniau, kad mielių negalima į šaldiklį dėti... g.gif o pasirodo galima blush2.gif Dabar žinosiu, nes neseniai išjojau mieles iš šaldytuvo lauk, jau buvo galiojimo terminas pasibaigęs doh.gif Ot būčiau žinojus, ir aš būčiau užšaldžius... bet vis galvodavau, kad numirs šaldiklį tos mielės, juk vistik gyvos lotuliukas.gif
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 04:45)
Ačiū merginos už patarimus dėl mielinės tešlos  4u.gif
Tiesa, davija, maniau, kad mielių negalima į šaldiklį dėti...  g.gif  o pasirodo galima  blush2.gif Dabar žinosiu, nes neseniai išjojau mieles iš šaldytuvo lauk, jau buvo galiojimo terminas pasibaigęs  doh.gif Ot būčiau žinojus, ir aš būčiau užšaldžius... bet vis galvodavau, kad numirs šaldiklį tos mielės, juk vistik gyvos  lotuliukas.gif 
g.gif  g.gif  g.gif

As neseniai irgi pradejau mieles det i saldikli, nieko jom neatsitinka. Nes kai gulejo saldytuve , po kazkiek laiko supelydavo, nors galiojimo terminas dar nebuvo pasibaiges
Papildyta:
QUOTE(Varpelis @ 2009 09 21, 04:38)
Labai smagu, kad ne visus krize palietus, bet nereikia taip absoliutinti. Esu priesiekus TW gerbeja, bet kai abiem seimoj algas smarkiai nukarpe ir vienam mokescius pakele, ne tik kad tw nauji gaminiai mano svajonese lieka, bet ir pietum daznai nebelieka ...ir kad ir kaip norisi, mastau, kad  geriau vaikui striuke ziemai nupirkt, o paciai be ServoFix ar dubens pabut.
Atleiskit uz off topic, bet pinigai ir geras, kokybiskas, brangus daiktas yra labai susije, taigi, krize ir tw – irgi

Nieko as nesuabsoliutinu. Kuo puikiausiai suprantu, ka reiskia likti be darbo, ir kas tai yra apkarpytos algos. Tiesiog kai visi masiskai uzsiciklina ant tos krizes, ir viska dabar pateisina siuo zodeliu, tai su tokiu mastymu mes is tos krizes dar ilgai neislipsim. Niekur pasaulyje nera taip blogai kaip pas mus ir Latvijoj 4u.gif .
O su TW indais tikrai galima sutaupyti. Tik as pavyzdziui labai tingiu sedeti ir kiekviena kartasu skaiciuotuvu skaiciuot kiek ir kaip biggrin.gif Bet keleta variantu skaiciavom , tai skirtumas akivaizdus. Tai liecia maisto laikymo visokius indelius ir zele zieda biggrin.gif Ypac kai neturiu galimybes kiekviena diena gaminti ir eiti i parduotuve. Striuke vaikui iseina tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Kad servofiksas reikalingas ir atsiperka tai faktas.Be surio malunelio gyventi galima, ypac, jei surio mazai naudojate.
Kai parsinesiau servofiksa, pirmiausia pagalvojau, kam jis man reikalingas. Bet jau tokia esu, kad jei turiu daikta, tai panaudojima jam truks plys turiu surasti. g.gif Sulciu is parduotuves nebeperku, verdu kompotus. Energijos reikia tik vandeniui uzvirti. Kompotas pats isverda servofikse thumbup.gif (Svarbu tureti saldytu uogu ar dziovintu vaisiu) As jau net ir cukraus nebededu, vyrui tinka ir be jo bigsmile.gif O be to islieka ir visos mineralines medziagos thumbup.gif
Kalmarams virti jis nepamainomas. Negresia joks pervirimas thumbup.gif Grikiu kose irgi puikiai isbrinksta, as net ir ta nuovira isgeriu, labai jau jis maistingas thumbup.gif
O varskyte is saldyto kefyro kokia skani wub.gif
Na dar ir serviravimas, nereikia i jo dugna vandens pilti, nes per daug dregmes bus.Pakanka karsta produkta ideti ir uzdengti. Dregmes likutis nubega sonais i apacia net nesiekdamas produkto thumbup.gif
Dar galima daryti jogurta, daiginti kviecius (cia sveikuoliams, bet procesas daug paprastesnis, negu kitomis priemonemis)
Zodziu, servofikso tikrai reikia, bet tik tiems, kurie tikrai ji naudos, spintose laikyti tokius brangius daiktus tikra prabanga doh.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif , kadangi ką tik suėjo (09.17 blink.gif ) vieni metukai, kaip "priduota dūšia" tuperiui, ta proga atnešu į tėmelę savo atgaivintų ir pražydintų gėlių ir dovanoju jas jums mielosios draugytės biggrin.gif
user posted image
user posted image
Pyragų negausit, ir taip pilna tėmelė skanumynų, o prie mūsų gražių indų gėlės lb tiks biggrin.gif
Davija, jei būtum nepriminus, tai ko gero būčiau pražiopsojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 21 rugsėjo 2009 - 16:33
Gelytes nuostabios. Priimam wub.gif
O man 37 sav. buvo 3 metai blush2.gif
O ta balta, vanda g.gif Ir ja pati prazydinai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 21 rugsėjo 2009 - 16:53
rosee, Jūsų gėlytės fantastiškos!!! wub.gif

O aš ateinu pasiguosti, kad jokių mielinių bandelių šiandien nebus doh.gif nes buvo vakarienei mielinės tešlos pica (pagal Sonatinos receptuką dariau) essen.gif
O jau kooookio skonio gavosi clap_1.gif Tikra italiska pica biggrin.gif Tai nepasikuklinom su MB - po pusę skardos pasidalinom doh.gif
Taigi bandelių nebus, nes nėra, kas jas kepa po tokios vakarienės lotuliukas.gif
Velnias, tas TW yra gerai, bet jaučiu reiks man fitness3.gif fitness4.gif po tokių kepinių ir porcijų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vėl apie TW puodus blush2.gif. Kokios jų kainos ir kur galima būtų pirkt pigiau? Mastau apie Zeppter puodus, bet brangūs jie doh.gif. Gal TW tikrai ne ką blogesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2009 09 21, 18:42)
Aš vėl apie TW puodus blush2.gif. Kokios jų kainos ir kur galima būtų pirkt pigiau? Mastau apie Zeppter puodus, bet brangūs jie  doh.gif. Gal TW tikrai ne ką blogesni  g.gif

Dar vienas pliusas - grazesni wub.gif
Kokybe tikrai ne prastesne thumbup.gif Naudoju jau kai kuriuos trecius metus. Tikrai nesiskundziu. Pamatyti galima http://www.tvarkoslinija.lt/
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 21, 18:49)
Dar vienas pliusas - grazesni wub.gif
Kokybe tikrai ne prastesne thumbup.gif Naudoju jau kai kuriuos trecius metus. Tikrai nesiskundziu. Pamatyti galima http://www.tvarkoslinija.lt/

O gal kas nors gali palyginti TW su Ber HOFF????? g.gif
Atsakyti