QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 14:14)
gerai kad dabar krizė,tai turiu taupyti
jau ir taip tik per jus prisiminiau,kad želė žiedą gi pirkau ir lekiau spintas kratyti kad rasčiau kur jis yra ir ar tikrai turiu
jau ir taip tik per jus prisiminiau,kad želė žiedą gi pirkau ir lekiau spintas kratyti kad rasčiau kur jis yra ir ar tikrai turiu
Ziuriu labai madinga dabar yra viska pateisinti siuo zodeliu - krize. Asmeniskai as jos niekaip nejauciu. Koks buvo gyvenimas, toks ir yra dabar. Jeigu planuoju pirkini, tai atsizvelgiu i savo poreikius. O ne sakau " baisiai noriu, bet negaliu pirkt, nes dabar krize ir kiti neturi ka valgyt". Afrikoj ir ne krizes metu neturejo ka valgyt, bet mums tai buvo tas pats. Nereikia vartoti sio beprasmio zodzio - tai kas dabar vyksta tiesiog yra sunkesni laikai, bet tai laikina.
Jeigu jums nereikia kokiu nors indu ar pan. taip ir sakykit - man nereikia, o ne suverskit viska krizei. Krize jau musu smegenyse, nes per daznai vartojam si zodi kur reikia ir kur nereikia.
Uuuh kaip issiliejau Tikiuosi nieko neizeidziau, ir tikiuosi niekas neuzmetys mane pomidorais
Kam patinka TW, tai ir sunkesniais laikais suranda galimybiu kazka isigyti
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 11:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt