Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 14:14)
lotuliukas.gif  gerai kad dabar krizė,tai turiu taupyti  blush2.gif
jau ir taip tik per jus prisiminiau,kad želė žiedą gi pirkau ir lekiau spintas kratyti kad rasčiau kur jis yra ir ar tikrai turiu  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

Ziuriu labai madinga dabar yra viska pateisinti siuo zodeliu - krize. Asmeniskai as jos niekaip nejauciu. Koks buvo gyvenimas, toks ir yra dabar. Jeigu planuoju pirkini, tai atsizvelgiu i savo poreikius. O ne sakau " baisiai noriu, bet negaliu pirkt, nes dabar krize ir kiti neturi ka valgyt". Afrikoj ir ne krizes metu neturejo ka valgyt, bet mums tai buvo tas pats. Nereikia vartoti sio beprasmio zodzio - tai kas dabar vyksta tiesiog yra sunkesni laikai, bet tai laikina.
Jeigu jums nereikia kokiu nors indu ar pan. taip ir sakykit - man nereikia, o ne suverskit viska krizei. Krize jau musu smegenyse, nes per daznai vartojam si zodi kur reikia ir kur nereikia.
Uuuh kaip issiliejau 4u.gif Tikiuosi nieko neizeidziau, ir tikiuosi niekas neuzmetys mane pomidorais 4u.gif
Kam patinka TW, tai ir sunkesniais laikais suranda galimybiu kazka isigyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 11:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt  doh.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 21 rugsėjo 2009 - 08:59
Sveikos mergaitės, aš irgi esu šių indų gerbėja. Priminkit kaip virti bulves mikropliuse. :4u: :4u: :4u:
Atsakyti
QUOTE(epupa @ 2009 09 21, 01:44)
Sveikos mergaitės, aš irgi esu šių indų gerbėja. Priminkit kaip virti bulves mikropliuse. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sudedat bulves (geriau jeigu ju nedaug, taip greiciau issiverda), galit pridet prieskoniu, truputi sviestuko (jeigu verdat be lupenu), uzdengiat dangteliu ir i mikrobange. Laikas skaiciuojasi mazdaug taip - 1 bulve 2-3 min., tai jeigu turit 5 bulves, manau kokiu 12 min. pakaks. Vandens nereikia 4u.gif
Atsakyti
Laba diena merginos,

norėčiau pasikonsultuoti dėl mielinės tešlos blush2.gif Ar tradiciniame TW mielinės tešlos receptuke galima keisti gyvas mieles sausomis? g.gif Kaip tik turiu namie Dr. Oetker'io sausų mielių ir galvoju kaip jas panaudojus ax.gif Ar bandėte kuri nors šį receptuką su sausomis mielėmis? O gal turite kitokį laiko patikrintą mielinės tešlos receptą, kur dedasi sausos mielės? Labai norėčiau vakare išsikepti mielinių bandelių su aguonomis arba aguoninį mielinį pyragą unsure.gif Tiek receptukų visokių internete, kad galva apsisuko, o norėtųsi, kad viskas pavyktų... Išduokite savo mielinių bandelių receptą, a? tongue.gif
Balionas avansu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 02:48)
Laba diena merginos,

norėčiau pasikonsultuoti dėl mielinės tešlos  blush2.gif Ar tradiciniame TW mielinės tešlos receptuke galima keisti gyvas mieles sausomis?  g.gif Kaip tik turiu namie Dr. Oetker'io sausų mielių ir galvoju kaip jas panaudojus  ax.gif Ar bandėte kuri nors šį receptuką su sausomis mielėmis? O gal turite kitokį laiko patikrintą mielinės tešlos receptą, kur dedasi sausos mielės? Labai norėčiau vakare išsikepti mielinių bandelių su aguonomis arba aguoninį mielinį pyragą  unsure.gif Tiek receptukų visokių internete, kad galva apsisuko, o norėtųsi, kad viskas pavyktų... Išduokite savo mielinių bandelių receptą, a?  tongue.gif
Balionas avansu  4u.gif

Galima pakeisti sausomis mielemis. Man atrodo, kad turi buti pakelis 25 g. (Cia gal reiketu paklausti, kas dazniau daro mieline tesla). O siaip pagal ta recepta parasyta 40 g mieliu, tai tiek tikrai nereikia, uztenka ir 30 g, nes jei darysit su 40 g, tai kepiniai tures mieliu kvapa.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 21, 12:11)
Galima pakeisti sausomis mielemis. Man atrodo, kad turi buti pakelis 25 g. (Cia gal reiketu paklausti, kas dazniau daro mieline tesla). O siaip pagal ta recepta parasyta 40 g mieliu, tai tiek tikrai nereikia, uztenka ir 30 g, nes jei darysit su 40 g, tai kepiniai tures mieliu kvapa.

Dėkui julija4ever 4u.gif 4u.gif
Pas mane esantis sausų mielių pakelis yra 7 gr. Ant šio pakelio parašyta, kad jis atitinka 25 gramus gyvų mielių. Tai gal man to vieno pakelio ir užtektų vietoje 30 gr mielių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(epupa @ 2009 09 21, 10:44)
Sveikos mergaitės, aš irgi esu šių indų gerbėja. Priminkit kaip virti bulves mikropliuse. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 21, 11:36)
Sudedat bulves (geriau jeigu ju nedaug, taip greiciau issiverda), galit pridet prieskoniu, truputi sviestuko (jeigu verdat be lupenu), uzdengiat dangteliu ir i mikrobange. Laikas skaiciuojasi mazdaug taip - 1 bulve 2-3 min., tai jeigu turit 5 bulves, manau kokiu 12 min. pakaks. Vandens nereikia 4u.gif

Aš bulves pjaunu išilgai (tada greičiau išverda), padruskinu, pridedu džiovintų (kai nėra šviežių) krapų, išmaišau viską ir į mokrobangę. Bulvės tikrai labai skanios gaunasi. O vat sviesto nedėdavau, reiks išmėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 11:48)
Laba diena merginos,

norėčiau pasikonsultuoti dėl mielinės tešlos  blush2.gif Ar tradiciniame TW mielinės tešlos receptuke galima keisti gyvas mieles sausomis?  g.gif Kaip tik turiu namie Dr. Oetker'io sausų mielių ir galvoju kaip jas panaudojus  ax.gif Ar bandėte kuri nors šį receptuką su sausomis mielėmis? O gal turite kitokį laiko patikrintą mielinės tešlos receptą, kur dedasi sausos mielės? Labai norėčiau vakare išsikepti mielinių bandelių su aguonomis arba aguoninį mielinį pyragą  unsure.gif Tiek receptukų visokių internete, kad galva apsisuko, o norėtųsi, kad viskas pavyktų... Išduokite savo mielinių bandelių receptą, a?  tongue.gif
Balionas avansu  4u.gif

Aš darau su gyvom mielėm, 100g. gabaliuką padalinu 3 kartams ax.gif nes visad darau tešlą tik iš 500g.miltų. Likusias mieles dedu į nykštuką ir į kamerą. O su sausom, man rodos, kad ant pakelio turi rašyt, dažniausiai būna 7g ir 1 kg. miltų, jei taip tikrai, tada dedi puse pakelio (padalint kebloka cool.gif ). Labai gera ta TW mielinė tešlą. Ji tinka viskam:ir picom, ir bandelėm. Tik aš kai darau bandeles dadedu aliejaus daugiau. Svarbiausia žiūrėk, kad nebūtų per kieta tešla, nes tada ir bandelės bus kietos ax.gif ir neperkepk (aš tai dažnai padarau doh.gif )....
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausimėlį- kokie atsiliepimai apie Tw puodus? Šiaip aprašymą skaičiau, bet norėtusi išgirsti ir atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2009 09 21, 03:32)
Sveikos.  Turiu klausimėlį- kokie atsiliepimai apie Tw puodus? Šiaip aprašymą skaičiau, bet norėtusi išgirsti ir atsiliepimus blush2.gif

Turiu 5,7 l ir 1 l puodus. Man sriuba issiverda per 15-20 min. Mazame puode verdu vaikui koses, zinokit del tokios jo formos, niekas neisbega. Dar nei karto nebuvo pienas pabeges, nors kituose puoduose pastoviai gaudydavau thumbup.gif Niekas neprisvyla, labai lengvai viskas plaunasi. Patinka, kad tas puodas su metaliniu dangciu, tai galima orkaiteje troskinius daryt. Dar patinka kad nedaug vandens reikia, norint kazka isvirti, ir greiciau isverda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 03:22)
Dėkui julija4ever  4u.gif   4u.gif
Pas mane esantis sausų mielių pakelis yra 7 gr. Ant šio pakelio parašyta, kad jis atitinka 25 gramus gyvų mielių. Tai gal man to vieno pakelio ir užtektų vietoje 30 gr mielių...  g.gif

Viena karta per mokymus dare su sausom mielem, tai supyle viena pakeli. man kazkaip ir uzsifiksavo, kad 25 g. tai tikrai vieno turetu pakakti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 21 rugsėjo 2009 - 11:54
QUOTE(anastzen @ 2009 09 21, 12:32)
Sveikos.  Turiu klausimėlį- kokie atsiliepimai apie Tw puodus? Šiaip aprašymą skaičiau, bet norėtusi išgirsti ir atsiliepimus blush2.gif

Superiniai thumbup.gif puikiai islaiko siluma, greitai isverda. Nesenai dariau darzoviu troskini, viskas susitroskino per kelias minutes ir aromatas buvo pasakiskas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 21, 11:48)
Laba diena merginos,

norėčiau pasikonsultuoti dėl mielinės tešlos  blush2.gif Ar tradiciniame TW mielinės tešlos receptuke galima keisti gyvas mieles sausomis?

Aš dažnai darau su sausomis: dedu tiek, kiek rašo, kad atitinka gyvų mielių 4u.gif
Skirtumas tas, kad su sausomis mielėmis kyla ilgiau 4u.gif Aš jas irgi dedu į greitkratį, paplaku kaip ir šviežias 4u.gif
Atsakyti