Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 13:17)
irnesakyk.gif as tai tik nukopinau is santakos puslapiuko blush2.gif
bet galiu papasakot kam man jis reikalingas mirksiukas.gif as gal kol kas tai jame nelabai ka gaminsiu,bet problema pas mane kad as neturiu kur laikyti ir islaikyti silta maista,o cia kartu jis dar ir pasitroskins...pvz.kepsnius,kotletus,sonkauliukus,kulseles,cepelinus,plokstainy,vedarus ir yvairius kitus patiekalus...ypilsiu karsto vandenuko ant dugno tai ir siltesnis maistas isliks ir dasitroskins iki galo mirksiukas.gif labai noriu jy kuo greiciau gauti 4u.gif

Man dar be Gwiditos išvardintų, bulviniams blynams šiltiems išlaikyti Servofiksas labai reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 20:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt  doh.gif 
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti"  lotuliukas.gif

Atėjau, tik šį kartą nelabai galiu "prigesint" nes pati labai mėgstu ir servofiksą, ir sūrio malūnėlį, nors... lotuliukas.gif jei tarkuoto kieto sūrio naudoji nedaug ir turi tarką, tai tada malūnėlio nereikia lotuliukas.gif Ir gal dar raudona spalva nepatinka ... ax.gif lotuliukas.gif
O krizius jau baigėsi lotuliukas.gif tik ne Lietuvoj, bet ir tai jau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 21:28)
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt  doh.gif 
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti"  lotuliukas.gif

Jei turite Bake-to Basics dubeni teslai, thumbup.gif tai tikrai servofiksas nereikalingas, schmoll.gif nes atstoja ta pati thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 20, 21:14)
Man dar be Gwiditos išvardintų, bulviniams blynams šiltiems išlaikyti Servofiksas labai reikalingas smile.gif

bigsmile.gif aga ir dar bulviniams blynams thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(rapolas @ 2009 09 20, 21:23)
Jei turite Bake-to Basics dubeni teslai, thumbup.gif  tai tikrai servofiksas nereikalingas, schmoll.gif nes atstoja ta pati thumbup.gif  thumbup.gif

roseeneklausyk tu ju schmoll.gif imk servofiksa bigsmile.gif nes po to gailesies kad praleidai proga doh.gif imk imk imk!!! lotuliukas.gif
jei atsispirsi siai pagundai,tai dar visai numesi tw blink.gif ir sekta musu apleisi blink.gif ne nemanyk schmoll.gif mes visos cia priklausomos nuo tw mirksiukas.gif
gerai labanakt moteriskes group.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 20:28)
negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt  doh.gif 

Nejuokink... Va kažkurią dieną mačiau viena akim reportažą apie kažkokį rekordą, kur daugiausiai vienu metu žioplių pyragus (ir dar būtent nurodytų matmenų ir dar kažkokių reikalavimų) viena kitam snukiuosna mėtė... Va čia jau pikta - tikrai kai kas valgyt neturi, o kai kas pyragais taškosi. O čia jai matai servofixui gaila... Neagituoju, kad jo tikrai reikia, nei kad sūrio malūnėlis būtinas - bent jau man tikrai yra reikalingesnių daiktų TW, bet...
Atsakyti
Jei turite Bake-to Basics dubeni teslai, thumbup.gif  tai tikrai servofiksas nereikalingas, schmoll.gif nes atstoja ta pati thumbup.gif  thumbup.gif

Argi B2B išlaiko šilumą porą valandų? g.gif
Atsakyti
Gerai kad mes mažai tarkuoto sūrio vartojame nes jau man labai užsireiktų to malūnėlio,bet jau gana lentynas gražiais daiktais užkišinėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 23:04)
Gerai kad mes mažai tarkuoto sūrio vartojame nes jau man labai užsireiktų to malūnėlio,bet jau gana lentynas gražiais daiktais užkišinėti hihihi.gif

Bet įpročiai ir skonis gali pasikeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 20, 22:11)
Bet įpročiai ir skonis gali pasikeisti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerai kad dabar krizė,tai turiu taupyti blush2.gif
jau ir taip tik per jus prisiminiau,kad želė žiedą gi pirkau ir lekiau spintas kratyti kad rasčiau kur jis yra ir ar tikrai turiu lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis
mergaites, gal kas turit termopuodeli? kaip jis atrodo is virsaus? ar yra skilute, ar uzsidaroma ji, ar reikia teisiog atsukt dangteli ir gert? sorry uz kvailus klausimus wink.gif
Aciu
Atsakyti

Aš nesutinku schmoll.gif blynus, kotletus ir kitus gėrius nenorėčiau dėt ant stalo su šituo dubeniu. Vat cepelinus mama deda, tai tikrai jie išlieka nemažai laiko šilti bigsmile.gif Bet Btb dubuo, man tiesiog darbinykas...

QUOTE(Oks@n@ @ 2009 09 21, 07:59)
Labutis
mergaites, gal kas turit termopuodeli? kaip jis atrodo is virsaus? ar yra skilute, ar uzsidaroma ji, ar reikia teisiog atsukt dangteli ir gert? sorry uz kvailus klausimus wink.gif
Aciu

dangtelis užsisuka, tiksliau jis įsisuka į puodelį (tai čia tikriausiai iš viršaus ax.gif ),bet puodelį yra padaryta toks išlemkimas mažas, tai kai prasuku dangtelį, ir pro tą išlenkimą - snapiuką reikia gert.... Gert reikia kai dangtelis uždėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 20, 21:50)
Nejuokink... Va kažkurią dieną mačiau viena akim reportažą apie kažkokį rekordą, kur daugiausiai vienu metu žioplių pyragus (ir dar būtent nurodytų matmenų ir dar kažkokių reikalavimų) viena kitam snukiuosna mėtė... Va čia jau pikta - tikrai kai kas valgyt neturi, o kai kas pyragais taškosi. O čia jai matai servofixui gaila... Neagituoju, kad jo tikrai reikia, nei kad sūrio malūnėlis būtinas - bent jau man tikrai yra reikalingesnių daiktų TW, bet...

mhm, aš irgi kai pamačiau, spjaudžiaus. kvaili amerikonai. ir dar kvailesni žurnalistai, reklamuojantys ir džiūgaudami tokiais renginiais ir padidėjusiu dalyviu kiekiu.
Atsakyti